Koripallo.com

Karkkila tykittää

20t kuulostaa paljolta

En usko lisärahoituksiin ainakaan Componenta-firman puolelta ennen kuin se on saanut nuo oikeusjuttunsa ratkottua. Ilman oikeusjuttuakin kyllä luulen ettei talouspuolella tekee sen verran tiukkaa ettei tule lisää rahaa. Eri asia sitten jos koris-seuralla on muita rahoittajia...

http://www.verkkouutiset.fi/arkisto/talous/84206.html
http://www.verkkouutiset.fi/arkisto/talous/10651.html
 

Ymmärrys hei

Nyt Mauri on ymmärtänyt asian aivan väärin. Rahat on loppu silloin, kun laskuja, palkkoja jne. ei pystytä maksamaan.
Jos Componenta maksaa enemmän kuin syksyllä tai joskus aiemmin on sovittu, niin sehän on vain hyvä asia. Tällä tavalla pelimerkit lisääntyvät eivätkä vähene.
 

tässä

[quote author=Team Componenta]
19.01.-Team Componentan vahvuuteen uusi amerikkalaispelaaja

Team Componenta hankkii loppukauden ajaksi uuden amerikkalaispelaajan. Takamiehen ja laiturin tonteilla viihtyvä 198cm/102kg Chris Davis saapuu Karkkilaan perjantaina, mikäli matkaan ei ilmesty ylimääräisiä mutkia.

Davisin pitäisi olla kova pistemies. Tästä kertoo UNT yliopiston pistekesiarvot, jotka heiluivat 20 pisteen molemmin puolin. Parhaalla kaudella pistekeskiarvo oli 22,6 ja viimeisellä kaudella syntyivät ottelukohtaiset tilastot 19 pistettä, 7,2 levypalloa ja 3 syöttöä.

Davis on pelannut viimeksi ABA-liigaa Texas Tycoons joukkueessa. Hän oli siellä joukkueensa kapteeni ja hänet valittiin liigan vuoden 2005 all-stars otteluun. ABA-liigassa hän teki 19 pelissä tilastokeskiarvoikseen 18,1pistettä, 3,3 levypalloa, 2,5 syöttöä. Onnistumisprosentti kolmen pisteen heitoissa oli 34% ja kaikissa pelitilanneheitoissa 59%.

Team Componenta aikoo peluuttaa Davisia jo tulevan viikonvaihteen aikana, kun joukkueella on ohjelmassaan vierasottelu Turussa. Tilaa hänelle tekee LaTaryl Williams.
[/quote]
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös