Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
645
Aurinko paistaa, ei oo pilvistä.. Tunti aikaa, ja alkaa niin hivelevä koripallomatsi, että ihan heikottaa.. Osaakohan sitä areenalta edes ulos, kun on niin silmiä hivelevää korista.. Rätli ja JW ratkasee tänään, Morriskin on herännyt talviunesta taas..;) Jytkytetään!
 
Viestejä
19 116
Ei ratkaise Jammu. Ei ratkaise Rätli ja vielä vähemmän Morris. Tuntuu, että Jammu on vaan sotkenut ennestäänkin Steenin sotkuista pelikirjaa. Melkoisen naurettavaa peliä Katajalta.

Kolkit Kataja 16% Noksu 52%

Katajan vaparit 62%

Morris 6p ja -15
Rätli 2p

Levypallot hävitään.

No tästä on hyvä jatkaa. Ainakin jytkyttämistä.

Mutta ei mittään hättää. Tarvitaan vaan aikaa. Kyllä se siitä ajan kanssa alkaa kulkea. Ihan heikottaa.
 
Viestejä
19 116
Kyllä se vaan on niin, että Morris olisi pitänyt vaihtaa tai ei ottaa takaisin ollenkaan. Helppo sanoa näin, mutta koko syksyn näki ettei kaveri vaan ole kartalla tai muuta.

Tämä on niin tyypillistä Katajalle. Annetaan vastustajalle siimaa liikaa puoliajalle ja sitten yritetään saada kiinni. Joskus saadaan, joskus taas ei. Yleisimmin ei.
 
Viestejä
1 404
Mestaruusjuna puksuttaa. Jossakin.

There’s a new sheriff in town. Mutta joku väittää ettei se riitä kun on old coach in town.

Saa nähä kumpi on oikeessa tai kumpi väärässä. Onko kumpikaan?

Hyvä nousu Katajalta heikon puolikkaan jälkeen.

Onko Niko Mattila köyhän miehen Rannikko? Ainakin samaa näköä ja pelaa hyvin!
 
Viestejä
19 116
Nyt annettu siima saatiin melkein kiinni. Voitto on voitto, mutta seitsemän pinnan voittokin olisi ollut otettavissa., mutta sössittiin hyvä johto.

Joo. Jammu alkaa näköjään lämmetä. Rätli tänään huono hyökkäyspäässä ja levypalloissa. Ei loistanut Morriskaan. Ja pistelihan Pehmokin muutaman helpon ohi korin alta jos muutaman vaikeankin onnistui tekemään. Ei JoJokaan hirveitä hurraahuutoja ansaitse.

Herralan näköjään pitää heittää kolkkeja Steenin pelikirjan mukaan.

Mattila hyvä. Mutta ihmetellä pitää, miten paljon hänen annettiin heittää eikä panostettu enemmän hänen puolustamiseen. Deivis myös hyvä.

Aina kun Morris oli vaihdossa, niin Kataja pelasi paremmin.

Leppänen on näköjään unohtunut sinne Steenin koirankoppiin lopullisesti. Varsinkin ottelun alkupuoliskolla olisi luullut, että kannattaa kokeilla jos vaikka pari kolkkia olisi uponnut, kun muilla ei.
 
Viestejä
5 977
Tärkeä voitto lopulta mutta eka puoliaika ihan munatonta koko joukkueelta. Jammu sytytti joukkueen puoliajan jälkeen ja lopulta onneksi tosiaan voitettiin. Jammun ohella Walters toinen onnistuja hyökkäyspäässä. Mutta ekan puoliajan esitys oli semmoinen että meinasin pistää rummut varastoon. Parantaa pitää paljon jos mielitään pisteitä ottaa ensi viikolla. Morris on heikoin lenkki jenkeistä ei mahda mitään.
 
Viestejä
645
Loistavaa tuotantoa jälleen :) Ylläolevasta voisi päätellä jo ehkä pikkuisen, ettei Herrala saattais vaikka jatkaakin täällä tulevilla kausilla ;) Onkohan se sulka ja mustepurkki vielä vireessä.. ;) Ja voishan sitä tuota Nokian Mattilaakin kokeilla kalastella tänne, lahjakas kaveri kyllä, pakko myöntää :) Ja tuleehan sieltä jokunen muukin kaveri rosteriin vielä lisää ens kaudelle, mutta nyt kun niitä joukkueita rakennellaan, niin jatkuvuutta, 2v pahvit kouraan vaan kaikille kotimaisille + Jammu W. pitää saada pidettyä ;)

Saiskos Jammun haastatteluun myös jossain kohtaa pojille, jos englannin kieli taittuu? Tai no, eihän sen tarvii taittua kun suomeksi vaan, olis hienoa kuulla JW mielipiteet myös :)

EIlen tärkeä voitto, harmi ettei 7p tullu, mutta tärkeät pisteet kuitenkin. Ke jytkytetään salossa ja otetaan voitto! Jotkut vois sitä kutsua yllätykseksi, mä en.. Nimittäin, näin enne-unen viime yönä, ja vilppaalta ainoastaan wood on liekeissä, muut nukkuu täysin, ja meillä taas onnistuu kaikki mahdollinen.. ja Vilppalla kun sairaslista vielä on pitkä, niin puksutellaan pisteet kotiin! :)

Jytkytellään etiäpäin. Hieno kausi menossa.
 
Viestejä
645
Niin on, tosi kyseessä ;) Hieno kausi on siitäkin huolimatta menossa. :) ja kevään pelit vaan lähestyy, niin hienommaksi vaan muuttuu ;)
 
Viestejä
5 977
Pyrintö otti turpaan, uskon Karhun tekevän samoin Kotkalle huomenna. Mutta Katajan alettava nyt voittamaan myös vieraissa, muuten se viimeinenkin sauma kotietuun menee.
 
Viestejä
645
Uusi viikko, pojat jytkyttelee pari päivää tässä nyt harjoitussalilla ja ke.jytkytellään salossa hieno iltapuhde. Puksutellaan voitto, ja salossa lävähtää vetelät housunpohjalle kun idän ihme tulee ja jysäyttää. tullessa sitten jytkytellään bussissa takaisin tullessa ;)
 
Viestejä
823
Pikkaisen olen yllättynyt JW:n hyvästä pelistä Nokiaa vastaan, olisiko lämpenemässä sysipaskojen maaotteluiden jälkeen? Keskiviikkona nähdään saako Vilppaan ripeät nuorukaiset pallon pois seniorilta...
 
Viestejä
749
Olisihan Jalmarilla saattanut tietysti vielä peli tai kaksi mennä rytmiin pääsemisessä, mutta siitä en ole yllättynyt, että pystyy pelaamaan hyvin, minne ne taidot olisi näin lyhyessä ajassa kokonaan kadonneet kun vielä äsken riittivät FRA Pro A:ssa. Tai asenne. En ole varmaan ikinä nähnyt ketään noin positiivista korispelaajaa. Jo some-preesenssi on reippaan positiivinen oikean talven kokemisen iloa myöten ja Nokia-pelissä kun vastustajan pelaaja kieri maassa tuskissaan, oli Jammu siinä taputtelemassa ja tsemppaamassa kaveria. Vaikuttaa just ihan niin hyvältä tyypiltä kuin mitä maineensakin on ollut.
 
Viestejä
645
JW parantaa vielä paljon nokia- pelistäkin, joka oli herralta jo loistavaa tekemistä. Hyvin todennäköisesti jatkaa täällä myös ensi kauden, käyttää optionsa, mikäli pelaa suomessa. Mutta tämä kausi paukutellaan pitkälle vielä ;)

niin ja vilpuran nuorukaisilla suu loksahtaa auki kun Jammun näkevät, ja varsinkin kun JW alkaa lämmetä pelin edetessä. On taikuri2 ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös