Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
1 927
Yhden ottelun statsien perusteella näyttää tuo Earvin Morris olevan melko kova pakkaus - joukkueen selvästi parhaat statsit kahdessakymmenessä minuutissa.

Toisaalta tekihän Lokkien Wayne Blackshear viime kaudella ekassa pelissään suunnilleen samoilla minuuteilla melkein 30 pistettä (ja tupla-tupla taisi tulla sivussa) - ja katosi sitten oikeastaan koko loppukaudeksi. Että katsellaan.

Mutta lupaavaa siis, ilmeisesti monilta muiltakin Katajan vieras-apulaisilta.
 
Viestejä
23
Ekan pelin perusteella ei pitäisi liikaa arvioida, mutta jotain mietteitä uusista ja vanhoistakin pelaajista alla:
Morrisin tekeminen miellytti tänään. Potentiaalia sarjan top5 vahvistukseksi. Hyvä heittäjä. Sarjan tuleva riistokuningas?
Alanen mies paikallaan. Hyvä että tuli Katajaan.
JB näyttäis olevan fyysisesti kunnossa, mikä on hyvä asia. Pelejä alle niin alkaa homma sujumaan..
Jackson pystyy kyllä omiin ratkaisuihin, mutta onko pelin tekijäksi joukkueelle? Vai tottuko Teemun vuosina liian hyvälle?
Fiifi on kelpo kotimainen mihin tahansa joukkueeseen. Omaa potentiaalia parempaan kuin mitä oli viime kaudella. Puhkeaako kukkaan Katajassa tällä kaudella?
Valtteri x 3. Seuran oma Valtteri sai melko paljon peliaikaa ja muutamia hyviä hetkiä kentällä. Toivottavasti saa minuutteja myös jatkossa. Valtteri L näytti osaavan heittää. Vähänlaisesti pelasi, joten ei jäänyt esim. puolustus mieleen. Kolmas Valtter ei oikein vakuuttanut. Korisliiga lienee vielä liian kova sarja.
Vänttinen teki sinänsä monet asiat oikein, mutta jäi välillä jälkeen varsinkin korinaluspaineissa. Korisliiga vielä liian kova sarja.
Vanttaja oli paikoin jopa fyysinen, mitä ei viime kaudella juurikaan näkynyt. Tosin virheitä tuli tiuhaan mutta taisi tuomarillakin olla pilli säädetty melko herkälle.
Herrala oli sitä mitä on totuttu jo vuosia näkemään. Tärkeä takakentän rotaatiomies.
Sentterikin saapui paikalle. Toivottavasti pääsee pian myös harjoittelemaan ja pelaamaan.
Kaikkiaan ihan hyvä kuva jäi joukkueesta.
 
Viestejä
340
Kentällä kävi kolme Katajan kasvattia, sellaisiahan ei pitänyt olla olemassakaan? Yksi eli Parviainen olisi vielä ollut jemmassa.

Milloinkas muuten tuo Pihlajamäki on Katajaan tullut?
 
Viestejä
1 920
Nyt on sitten ensimmäistä kertaa tullut nähtyä tämän kauden Kataja livenä. Katajalta puuttui joukkueen ykkössentteri Walters ja Ojala joten parhaalla kokoonpanolla ei Kataja päässyt pelaamaan. Ja kyse vaan harjoituspelistä joten vielä on vaikea sanoa että miten Kataja tulee pärjäämään mutta potentiaalia on vaikka mihin.

Ulkomaalaisista Morris vakuutti. Morris tuntuu olevan kova skoraaja ja muutenkin monipuolinen pelaaja. Bradleyn uskon olevan myös vahvistus vaikka Lahtea vastaan ei mitään ihmeellistä esittänyt. Ogungbemi-Jackson tuntuisi osaavan heittää mutta millainen pelintekijä hän on niin siihen saadaan vastauksia kauden aikana. Eilen päättyi hänen try out mutta eiköhän mies jatka Katajassa. Walters ei eilen pelannut mutta kyllä hän ainakin on isokokoinen pelaaja niin kuin sentterin pitääkin olla. No pelit näyttää onko hän monien hehkuttama mörkö vai perus Kataja sentteri eli pehmeä.

Kotimaisista Alanen oli paras. Uskon että Aapeli tulee olemaan todella hyvä tulevana kautena. Aidoo väläytteli ja kyllä hänellä on potentiaalia olla joukkueen johtavia pelaajia. Leppänen tuntuu olevan hyvä kaukoheittäjä. Vanttaja pelasi hyvän peruspelin. Tärkeä mies Katajan isoon päähän. Herrala puolusti taas kerran hyvin. Tärkeä roolipelaaja Katajalle. Mervola teki hyvin pisteitä.

Summa summarum niin Katajalla on joukkue joka voi olla jopa top 4 joukkue Korisliigassa MUTTA voi myös taistella viimeisistä play off paikoista. Jos Katajalla onnistuisi heti kaikki 4 ulkomaalaista niin loistava homma. Katajassa mietityttää monikin asia. Miten pelinteko toimii? Eli onko Ogungbemi-Jackson sellainen pelintekijä mitä tarvitaan vai onko hän itsekäs skoraaja mitä oli esim Pitts? Toki Aidoo voi olla välillä pelintekijänä samoin Herrala ja Mervola mutta suurin vastuu on Ogungbemi-Jacksonilla. Toinen asia mihin saadaan vastauksia kauden aikana on miten Katajan isot pärjää vastustajan isoja pelaajia vastaan? Toivon että Walters on monien hehkuttama jytky mutta mulle ei puheet riitä vaan teot kentällä. Vanttaja on ok tuuraaja mutta ykkössentteriksi Samulista ei ole. Ja kolmas kysymys että kuka kotimaisista tekee säännöllisesti pisteitä Alasen lisäksi? Aidoo? Ojala? Toki jos 4 ulkomaalaista tekee noin 70 pistettä per peli niin kotimaisten ei tarvii hirveästi pisteitä tehdä. Kataja pelaa kapealla rosterilla joten loukkaantumisiin ei olisi varaa. No katsotaan millainen Katajan kausi tulee olemaan. Toivon että Kataja tekee paluun mitalipeleihin. Jos taas jäädään mitalipelien ulkopuolelle niin siinä vaiheessa Sten saa lähteä. No itse odotan innolla tulevaa kautta ja toivon että Areenaan saadaan paljon yleisöä. Mie meen Korisliiga edellä että Korisliiga pelit käyn katsomassa mutta europelit jää väliin. Ei vaan eurohöntsät kiinnosta. No hyvää Koriskautta kaikille varsinkin Katajan kannattajille!!!
 
Tykkää tästä: Sepi
Viestejä
5 546
Kataja 2019-2020 nähty ensimmäistä kertaa. Kokonaiskuva oli positiivinen, uudet ulkomaalaiset olivat hyviä, Morris vakuutti ja Jackson paransi hänkin pelin edetessä. JB on JB, tuttua tekemistä, jos toivottavasti pysyy mies koko kauden kunnossa, niin auttaa Katajaa ehdottomasti. Sekä Morrisissa että Jacksonissa on aineksia nousta sarjan parhaiden pelaajien joukkoon, mutta liian aikaista tietysti vielä sanoa. Tarvitaan kovia pelejä lisää, jotta totuus nähdään. Walters olisi ollut kiva nähdä tositoimissa, mutta sarja avauksessa sitten. Jos Walters osuu kohdalleen, niin Katajalla on uskoisin ainakin kokonaisuutena parhaat ulkolaiset sitten viimeisen mestaruuskauden. Mutta malttia tosiaan vielä.

Alanen oli hyvä, paransi pelin aikana koko ajan, Alanen tulee olemaan sarjan parhaita kotimaisia. Hyvä hankinta. Päävastuu pisteiden teossa lienee Alasella kotimaisista, mutta toivottavasti taustatukea muiltakin tulee. Aidoo väläytteli, toivotaan jotta hän ottaa Katajassa uuden nosteen uralleen. Leppänen alkoi osua koreihin puoliajan jälkeen, ehkäpä saadaan iloa hänestäkin ensi kaudella, potentiaali on iso. Herrala taistelee tuttuun tyyliin, hänen jatko oli tärkeä asia. Hänenlaisiaan pelaajia ei ole ikinä liikaa. Vanttaja suorittaa ihan ok tasolla, kyllä hän kakkossenterin paikan täyttää, tottakai olisihan Tommikin mennyt lisänä. Kun Vanttaja ja Walters ainoat puhtaat sentterit, niin loukkaantumisiin ei juuri varaa ole.

Kaiken kaikkiaan tässä on ihan hyvät kutinat. Katajalla on iso potentiaali, ja uskon, että ulkomaiset ovat viime kautta parempia ja hyvässä lykyssä vaihtoihin ei tarvetta ole, mutta syksy ja kovat pelit sen näyttää. Kotimainen runko ei ole missään nimessä huono, ehkä paperilla viime kautta heikompi, mutta jospa kokonaisuus olisi nyt parempi koko joukkueessa ylipäänsä.

Kyllä Katajalla on suuri potentiaali taistella Korisliigassa runkosarjassa kärkisijoista. Jos ja kun Kataja europeleihin alkulohkoon menee, niin luulisi Katajan hankkivan vielä viidennen jenkin tähän.
 
Tykkää tästä: Sepi
Viestejä
241
Kyllä viides jenkula toivottavasti vielä tulee. Ulkolaisia ei tarvinnet tänä vuonna vaihtaa,tähän valmennus kiinnittänyt huomiota jo ennalta, Jackson tuo varmuutta ja johtajuuta. Ja monet valittaneet rosterin kapeutta, mutta eilenkin kokoonpanossa 14 kaveria, ja ojala&walters uupuivat vielä. Olkoonkin, että osa on omia junnuja jne, mutta niin pitääkin olla, pitkässä juoksussa omien kasvattien pitää olla rosterissa isossa roolissa, tämä on seurassa tiedostettu, ja kakkosjoukkuekin olis tarkotus saada divari b:hen parin vuoden sisällä.. Ja miten saat kokemusta, ellet pelaamalla.

Hieno kausi tulossa.
 
Viestejä
1 920
Kiva että on omia junnuja. Se on sitten toinen juttu että pärjääkö junnut Korisliigassa. Eiköhän junnujen peliaika oo vähäinen jos vaan ei tule loukkaantumisia. Nyt voi viimeistään sanoa että Huolila ei Katajassa jatka
 
Viestejä
1 920
Jackson taisi saada loppukauden sopparin kun try out oli 7.9 asti ja mies on edelleen kokoonpanossa ja try out merkintä on otettu pois. Potentiaalia on olla sarjan parhaita pelintekijöitä mutta katsotaan miten pärjää kun kausi alkaa 28.9
 
Viestejä
340
Millainen kaveri Pihlajamäki on?
Pelannut ykkösminuutteja Kauhajoella 2013-18 ja viime kaudella ykkösdivarissa Pyrintö Akatemiassa. Takamies. Yliopisto tuonut Joensuuhun, veikkaan minä.

Eipä taida isoa roolia olla luvassa mutta nyt olisi näytön paikka kaivella itsestään esiin pimentoon jääneet kyvyt.
 
Viestejä
72
....eli taas näitä jytkynhytkyjä xD

Mielummin olisin Tommin ja Jessen nähnyt parketilla. Toki hienoa, että junnut saa mahdollisuuden.
 
Viestejä
1 920
Bradley, Ojala ja Aidoo ei pelaa tänään. Ei tietoa syystä miksi eivät pelaa. Ei kai vaan ala taas tulla loukkaantumisia joita oli viime kautena todella paljon
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös