Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
388
Miks kukaan ei jytykytä täällä. Uutta Tj ei jytkytetä :(

Hieno mies, sympaattinen kaveri. Pelattiin junnuna fudista samassa jengissä.
Olihan tämä positiivinen uutinen kyllä. Uusi tj tuntee seuran, seuratoimijat ja yhteistyökumppanit ja tietää mitä koripalloilu on eri tasoilla junnusta liigaan. Sopivaa koulutustakin nyt on ja nuorella miehellä pitäisi riittää virtaa hommaan, jossa on varmasti ihan älyttömästi kaikkea isoa ja pientä näpertämistä. Ymmärtääkseni on myös pidetty mies ja positiivinen hahmo ollut seurassa. Tuomareille v.tuilu ja liitolle tuittuilu on nyt sitten opettelulistalla kun ei ole tainnut näitä taitoja vielä pahemmin treenata.
 
Viestejä
18 335
Eikös se Tapio vielä tämän kuun ole neuvomassa Lasaa. Eli ihan hyvin Lasa ehtii opetella ja oppia nämä tuomari-ja liittovinoilut....

Mutta kasvaako Lasalle kunnolla parta? Olisi ihan positiivinen yllätys, jos kasvaisi. Voisi sitten kasvattaa pleikkaripartaa, jos niin hyvin kävisi, että sinne päästäisiin?

Tuo parrankasvuhan on rumpupoikienkin ongelma ollut aina, kun joutuneet joka vuosi turvautumaan kauheannäköisiin tekopartoihin....

No Lasahan voisi lainata pojilta partoja. Ja aurinkolasejakin, jos keväällä aurinko paistaa....
 
Viestejä
295
Kyllä, hieno mies uusi tj.

Yks jytky tuli jo todistettua, kun joukkueen jenkulapojat kävi pitsaa maistamassa juuri silloin kun satuin ite hakemaan tilatut pitsat kotia! On kaupungilla liikkuneet ja sushia ja paikallista karjalaa maistaneet muutamaankin eri otteeseen jo. Paikalliseen giniinkin tutuistuivat, suorastaan ihastuivat.

Ja Iso Mörkö on hurmannu jo puolet kaupungin kauniista naisista, suorastaan jalat vetäny alta! Muutkin kyllä yrittäneet, mutta vaan yrittäneet toistaiseks..

Jytkyä pukkaa kun ottelut alkaa, silmiä hivelevää,seksikästä koripalloa tulossa, johon fanipojatkin ja JOE ihastuu oikein kunnolla!

ja ottelutapahtuma LYÖ Ällikällä kaikki, on täydellisesti uusiutunut! On tanssityttöä ja muuta tulossa, mitä kukaan ei uskokkaan! Sois tulevan myöskin anniskelualue K18 johonkin areenan nurkkaan, josssa vois virittäytyä pelin tunnelmaan, ja muutenkin anniskella.. ;) ..Tämä nyt jo tälle kaudelle kiitos, ennen kun uusi Hieno palloiluhalli valmistuu ja hallin kultareunustetuille penkeillä oleva baari aukeaa!..

Ja vielä matsiraportit Jytkyttää kivasti, koris.com kirjottaa jokaisesta matsista 2-3 sivuisen, täydellisen perkaavan analyysin illan pelistä..myös sillon, kun junareissu venäjältä suomeen on menossa, ja seuraavana päivänä pelataan taas kotimaassa. Eurosarjojen vieraspeleistä tulee paikan päältä viiltävää,- ja suoraa analyysiä aina meno-lennolta lähtien!

Ja fanireissulla viroon se vasta jytkyttääkin oikein kunnolla, ensin joukkue jytkyttää parketilla ja fanit katsomossa..sekä tulo, että menomatkoilla ;) Muonitus on kunnossa, ja varsinkaan takas tullessa ei enää janotakkaan..
 
Viestejä
1 284
Joo, kausariasiaa kans ihmettelen.. viikko kauden alkuun, ja ei ole korttia näkynyt.. Voiskohan seura tiedottaa jotain asiasta? aika viime tippaan menee... no, onha tässä vielä viikko aikaa mutta silti..
Minä sain kyllä kausarin jo syyskuun 2. päivä. Maksoin sen heti kun tuli tarjolle. Muistitko varmasti maksaa.
 
Kisiksellä tänään Katajan nähneenä tekee mieli kommentoida kahta asiaa - samalla kun harmittelen, ettei Aapeli Alanen pelannut. Toivottavasti ei ole mitään isompaa loukkaantumista.

Katajalla näkyy olevan liikkeellä ihan kunnon nippu tänä vuonna. Yhteispeli ei ehkä ihan vielä kulje ajatuksen lailla, mutta kaikki vahvistukset vaikutti pelimiehiltä. Eritoten Ogungbemi-Jackson ja Morris jäivät mieleen - yllättäen Bradley oli kenties nelikon näkymättömin pelaaja. Ojala, Aidoo ja Herrala on ihan kovaa kotimaista Korisliigapelaajistoa, ja kun noihin lisätään Alanen ja paremman pelin pelaava Vanttaja, niin kyllä Katajan rosteri kestää vertailun minkä tahansa Korisliigan kärkijengin kanssa.

Erikoista sen sijaan oli, että Sten joutui harrastamaan jonkinlaista vihanhallinta-ohjeistusta karjumalla tuomioista urputtaville jenkeilleen, että "it was a right call!" tai "stop whining!". Harvemmin tuota kuulee - toisaalta harvoin sali on niin tyhjä kuin Kisis tänään (kutsuvierasmatsi), että kuulee ylipäänsä, mitä valmentajat pelaajilleen huutelee.

Mutta anyway, ennustan kyllä Katajalle menestystä tällä kaudella. Mihin se sitten riittää, on toinen asia.
 
Viestejä
295
Hieno voitto. alkaa kuviot hahmottumaan hieman. Kyllä meidän jenkulanelikko alkaa lunastaa paikkaansa :) Kausi, jolloin vaihtoja ei tule (ellei loukkaantumisia). ;)

Joma otti pesiskultaa, ja sama kuuluttaja joka kuuluttaa myös katajan pelejä, jysäytti paukun ohi suunsa; Tori on varattu jo ensi toukokuulle myös! .. jytkyttää,jytkyttää. Nyt pitää harjotella mestaruuden juhlimista pari päivää, koska seuraavaa kertaa saa odottaa sinne keväälle pitkälle asti! ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös