Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
151
Walters vaikuttaa oikein lupaavalta. Eiköhän hyökkäyspeli aukea, kun saadaan kunnon skoraaja mukaan. Kataja antaa Seagulssille kyytiä perjantaina, jos ovat yhtä lampaita kun Kouvolassa.
 
Viestejä
159
Walters vaikuttaa oikein lupaavalta. Eiköhän hyökkäyspeli aukea, kun saadaan kunnon skoraaja mukaan. Kataja antaa Seagulssille kyytiä perjantaina, jos ovat yhtä lampaita kun Kouvolassa.
Walters on kyllä lupaava, mutta vaikuttaa myös aikamoiselta mussuttajalta. Asiaa tuntui olevan tuomareille kuin Sami Lehtorannalla aikoinaan. Tosin tuomarit olivat eilen mitä olivat, ei varmaan heiltäkään mikään huippupäivä.
Tuosta Seagulssien kyydistä perjantaina en olisi kovin varma. Ainakin heittojen pitäisi upota ihan eri prosenteilla kuin eilen.
 
Viestejä
1 278
Walters on kyllä lupaava, mutta vaikuttaa myös aikamoiselta mussuttajalta. Asiaa tuntui olevan tuomareille kuin Sami Lehtorannalla aikoinaan. Tosin tuomarit olivat eilen mitä olivat, ei varmaan heiltäkään mikään huippupäivä.
Tuosta Seagulssien kyydistä perjantaina en olisi kovin varma. Ainakin heittojen pitäisi upota ihan eri prosenteilla kuin eilen.Niin, voihan se olla niinkin että Gulls antaa kyytiä jos Kataja on yhtä lammas kuin Virossa. Lampaan takana on paimen.
 
Viestejä
1 931
Eilisessä pelissä Jackson pelasi hyvin ekan 20 Min ja sitten kyllä taso tippui. Bradley väläytteli mutta oli melko vaisu. Walters teki hyvin pisteitä ja otti levypalloja. Tulevissa peleissä ei saa käydä noin kuumana. Tuntuu olevan virheherkkä pelaaja. Kotimaisista Alanen oli kyllä huono ja ei Ojalakaan voi kehua. Eikä kyllä muut kotimaiset mitään ihmeellistä esittäneet.

Onko tässä Katajan joukkueessa varsinaista kaukoheittäjää. Jenkeistä varmaan Ogungbemi-Jackson ja JB mutta kotimaisista ei kukaan ole varsinainen kaukoheittäjä. Ja vapaaheitot toivottavasti uppoaa paremmin mitä eilen. Seagulls ja Vilpas on suosikkeja Katajaa vastaan ja se on hyvä jos Kataja voittaa edes toisen noista peleistä
 
Viestejä
411
Joo, eilen sattui huono pv koko joukkueelle virossa. toivotaan, että kasvojen pesu tapahtuu jo huomenna seagullssia vastaan. ja su vilpasta vastaan myös. Ja, toivotaan että ens ke vähintään se 7p kotivoitto irtoaa, että lohkovaihepaikka tulisi. Ei ole iso ero kiriä kiinni, mutta ilmeen täytyy olla aivan erilainen jo heti alusta alkaen. Aidoo oli kyllä eilen omalla tasollaan, mutta muut jäi. Alanen osaa viskoa kolmosia, mutta sillekkin sattu eilen huono päivä. No, hieno kausi aluillaan.
 
Viestejä
509
Kaikkeen tottuu, ei tää Katajan uusi graafinen ilme nyt enää mitenkään silmiä särkenyt. Omalla kummallisella tavallaan jopa ihan hieno siinä miten on logot ja pelipaidan numerot tuommoiset, määrittelemättömällä tavalla retrot.
 
Viestejä
411
Tiukka matsi eilen, olis voinut mennä toisinkin päin. kyllähän se neljäs jenkula pitäis saada rosteriin hiljalleen tässä.. Huomenna taas tiukkaa taistelua luvassa.
.. Taitaa vaan matulla ja muillakin pikkusen jo kutkutella se ke.europeli mielessä, siihen ladattava nyt kaikki isoimmat paukut tässä kohtaa, on kauden tähän asti tärkein peli nimittäin. Myös morrisin korvaajan hankinnassa, jos lohkovaihepaikka olis tiedossa..
 
Viestejä
284
Siis of the topik kysyisin näin. mitä kataja hyötyy näistä europeleistä. Ittestä tuntuu, että kummastakaan hommasta tule kunnolla mitään. Olenko väärässä vai enkö tajua jotakin pointtia. Viime kausi vain tuntui jotenkin tukevan tätä käsitystäni.

Ja eikö se faniakin harmita kun rumpa syö joukuetta ja tehoja. Ja kuinka jännäksi koette tuon euro pelit, teevestä tai netistä katsottuna. Onhan se nyt paras kokemus katsoa paikanpäällä samanhenkisen porukan kanssa. Vai olenko ulanderi tässä asiassa. suomi budjetit tuntuvat vähän hentosilta jos europpaan vertaa rahan käyttöä.
 
Viestejä
18 823
Nooh. Mitä sitä kukaan hyötyy mistään, kun kuitenkin joko pariin metriin haudataan tai tulessa poltetaan? Mutta se aika, jolloin vielä aivo tajuaa ja silmä näkee, niin kivahan sitä on katsella muitakin kuin jotain " korihaitten peliä "....

Ja pitääkö aina hyötyä jostain? Eikö voi joskus vaan olla ja tehdä jotain kivaa, mistä itse ja kansa tykkää. Kai se sitä Katajankin toiminta on?
 
Viestejä
5 792
Kataja voi realistisesti voittaa suomen mestaruuden joka vuosi, mutta onko realismia voittaa tai olla edes 4 joukossa eurosarjoissa? Ei ole. Budjetti pitäisi olla reippaasti isompi jotta saataisiin laajempi ja vieläkin kovempi materiaali. Kahden sarjan pelaaminen nykytilanteessa on iso riski ajatellen pärjäämistä Korisliigassa keväällä. Edelleen päätuotteen pitäisi olla kotimaan liiga. Moni on varmasti eri mieltä, ja siihen toki heillä oikeus siihen.
 
Viestejä
18 823
Päätuote?

Päätuotteen ilmeisesti pitää olla näitten muutamien gloorihunttereiden tyydytetyt halut ja tarpeet? Jos menestystä tulee, niin ollaan niin onnellisia että.....

Ei tämä kenenkään maailma siihen kaadu, vaikka Kataja ei enää koskaan elinaikanamme liigamestaruutta voita.
 
Viestejä
1 977
Jos Kataja pääsee Championsliigan lohkovaiheeseen, niin muutamalle kotimaiselle nuorelle lupaavalle pelaajalle (esim. Aidoo, Alanen) tulee koko joukko kovia matseja alle tällä kaudella joiden luulisi auttavan kavereita eteen päin pelillisesti - ja hyvällä säkällä poikii vielä sopparin jonnekin kovempiin seuroihin ja vie jopa välillisesti koko Suomikorista eteenpäin.

Katsojanakin nauttisin ainakin itse mieluiten livenä (tai ruudulta) mielummin oman joukkueeni pelejä kovia eurooppalaisia jengejä vastaan kuin vääntöä Heinäveden Hyrskeen kanssa - tai mitä näitä korihaita nyt onkaan. :)
 
Viestejä
284
Tiesin että tällä kysymyksellä sohitaan hieman ampiaispesää. Mutta kun tässä on joutunut kuuntelemaan osin aiheesta korihaitten liiga edellytyksiä. Niin olen samalla miettinyt muitten kommeluksia.

Ymmärrän miellenkiinnon katsoa kovempia vastuksia, ja verrata mihin rahkeet riittää- Mutta jos on lahjakkaita nuoria niin eikö todellakaan tule muita kautta paikan näyttöjä ?????Miten ihmessä ne muut on mailmalle pässeet.

Ja kommentit pitääkö aina hyötyä, niin jos vuolee puulaivoja ja sylkee kattoon niin ei tartte. Mutta jos kyse kilpa urheilusta niin tarttis, tai sitten tulokset on kuin mm kisoissa suomen osalta. Ja hieman ihmetyttää ettei harmittaisi vaikka ei tulisi suomenmestaruutta koskaan ???? Hei me eletään sun unelmaa ;) ja se ei todellakaan ole kivaa, vai voiko kataja jos vain haluaa niin ottaa se mestaruuden pois kulkemasta milloin vain.

Menee nyt likaa nälvimiseksi mikä ei ole tarkoitus. Jos Katajan europelit auttaa suomalaista koripalloa eteen päin nostan todellakin peukkua ja kannatan asiaa.
 
Viestejä
1 278
Itse näen, että Alanen,Aidoo jne saavat näitä kovia matseja alleen korisliigassakin. Jo nyt runkosarjassa lähes jokainen matsi on heille kova puhumattakaan jos Kataja pääsee play offeihin.
 
Viestejä
411
Joo,toki korisliigassakin kärkiporukoita vastaan pelattavat matsit on kovia- mutta, kv.tason pelit on intensiteeltiltään ja pelikovuudeltaan kuitenkin aivan eri tasolla. Ja jos onnistut kv.otteluissa iskemään tilastoja pöytään, niin kovemmat sarjat kutsuu pelaajaa aivan varmasti. => Ja mitä pidemmälle eurosarjassa pääset joukkueena, niin kyllä se vaan tuo seuralle näkyvyyttä euroopassa(kin) ja helpottaa rekrytointeja tuleville kausille pelaajapuolella.

=> Ja jokainen ottelu eurosarjassa kerryttää euroranking-pisteitä. Voitot tottakai, mutta myös tappiot (se että yleensä osallistut) kerryttää rankingpisteitä, mitkä auttaa tulevaisuudessa euroopassa. Jo tällä kaudella oli todella lähellä suora lohkovaihepaikka rankingin kautta, jäi muutamien pisteiden päähän ainoastaan.

Joten, toivotaan että ke.kurotaan se pieni ero kiinni ja kammetaan sieltä vähintään se 7p voitto. Jos lohkovaiheeseen pääsee, niin ei olis siitäkään mikään mahdoton paikka mennä jatkoon, paikka olis lohkossa H ; Groups of the FIBA Europe Cup 2019-20

Ja mukavahan niitä europelejä on katsoa, tottakai. Tuo vaihtelua mukavasti perus runkosarjaan nähden. Ja tuohan se myös rahaa seuran kassaan.

Eikähän tuo maailma kaadu, jos ei lohkovaiheeseen pääsekkään, silloin pitää keskittyä voittamaan mestaruus, että paikka aukee varmasti seuraavan kauden europeleihin. Ja kai siellä on Suomen Cupinkin voitolla jonkinlainen europorkkana olemassa.

No mutta, tänään pitää kammeta Vilpas nurin ;)
 
Viestejä
25
No mutta, tänään pitää kammeta Vilpas nurin ;)
Lykkyä sille yritykselle, mutta Aidoon kolmosyritykset..., tähän mennessä viskonut niitä 13 kertaa liigassa, ja kaikki ohi. Kävin katsomassa perjantain ottelun Gullseja vastaan ja tykkäsin erityisesti Ogungbemi-Jacksonin otteista.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös