Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
18 522
Kyllähän se selostaja mainitsi, että Rätli oli kaatunut fillarilla. Varmaankin oli tapansa mukaan levitellyt käsiänsä ja siksi tuo kohtalokas kaatuminen tapahtunut.....

Mutta koska euroopassakin edukseen esiinnytään, niin olisihan se ollut selvääkin selvempi, että viides jenkula olisi pitänyt hankkia.....

Kataja ei nyt oikein kestä Alasenkaan poissaoloa ja siihen kun vielä Rätli, niin ollaankin ihan oikeasti pahassa pulassa.

Ja kyllähän tuollaisella pelamisella voi pudotuspelipaikkakin ihan oikeasti olla uhattuna. Mutta mitään muutoksia ei tietenkään tehdä....?
 
Viestejä
18 522
Eipä ole Katajan sivuille tullut pelistä raporttia eikä lehdistötilaisuuttakaan, jossa kyselijä tietenkin kyselee ansiokkaasti Steeniltä vaikeuksista ja mitä pitäisi tehdä....eiku....
 
Viestejä
137
Yleensä maltillisesti kirjoittava Siitonenkin antaa sanan säilän heilua Karjalaisessa:
”Katajan pelistä on turha etsiä yhtään mitään positiivista kirjoitettavaa. Niin synkkä iltapuhde oli.”

Katajan johdon täytyy nyt herätä eikä siihen herätyksen auta mikään yhteinen saunailta.
 
Viestejä
111
Joskus taisin edelleen mainita, että jos kahta sarjaa lähdetään pelamaan kapealla porukalla tulee kiukku ja keväällä ei torilla kukaan muu jytkytä kun lasarof ja yksin. Tempurin sängyt on tyhjinä ja court side nojatuolit myydään, jotta talous saataisiin kuntoon.

Todellisuus lienee se, että katajalla on aivan liian pieni materiaali edes korisliigaan. Sitä paikattiin sitten junnuilla (joka on hyvä), mutta tulosta sillä ei tule.
Katajan kotimainen on auttamatta jäljessä muita. Nikkarinen tai Hirvonen tuntuisi jtykyltä verrattuna I Do:hon tai muihin.

Valmennus oli tänään ihan itkun partaalla. Kotikatsomossakin puhkesi monta sanaharkkaa ja omaa joukkuetta ruoskittiin niin paljon, että jopa karhun pelaajat antoivat aplodit.

Henki on aika alhaalla nyt. Kukaan ei jytkytä.

Jos oikeat lääkkeet keksitään voidaan olla 4 joukossa. Se vaatii ehkä yhden lisäjenkin, valmennuksessa jotakin muutosta ja rohkeutta ja I doon ja kumppaneiden tasonnostoa. Kirvestä ei vielä heitetä kaivoon.

Pelikirjasta sen verran. Kataja pärjää joukkueita vastaan jotka jättävät korin aluksen tyhjäksi. Kolmosia voi roiskia ja walters pistää ne sisään. Kauden edetessä kaveri on tämän huomannut ja lahti ja karhu oli miehittänyt korin alustan täysin. Waltersia piteli välillä 4 äijää samalla kun muut katselivat kaarelta.?!?!? Peli seisoo ja vastustajan on helppo miehittää boksi. Ratkaisuna kataja on pakotettu heittämään 3 ja usein se on väärä mies joka heittää. Hetken katoin jo,. että vanttaja on meidän heittäjä. Eihän sen näin pidä mennä.

Puolustuksessa calhoun joutui painimaan ihan päätä pidempää vastaan.

Silmäänpistävää on, että kataja on fyysisesti aivan alla kynnessä, jopa Korisliigassa. Tähän ollaan totuttu,.mutta jos peli ei kulje ja seisoo, millä se Juppe kuvittelee, että korit tehdään? Ajatuksella ja toivolla?

Nyt on katsottava peiliin ja kokeiltava. mitään ei voi hävitä, paitisi pelejä...
 
Viestejä
42
Nytkin olisi ollut käyttöä, kun Rätli oli kaatunut fillarilla liukkaalla kelillä. Ei ollut ilmeisesti nastarenkaat....?

Paljon on tultu alaspäin parhaista päivistä, jolloin vahvistuksilla oli oma auto käytössä. Nyt vain silestonerenkailla varustetut fillarit.....
Minä olen katsonut muutaman talven ajan kun Katajan vaatteissa ajellaan ilman kypärää. On se tietysti jollain lailla hauskannäköistä kun pitkä mies sotkee Jopolla mutta ei se nuorisolle näytä hyvää esimerkkiä. Vinkkinä jos joku seurasta sattuisi lukemaan. Viime tai toissa syksynä tumma kaveri Katajan verkkareissa ajeli valoitta pimeällä useita kertoja. Vinkki tämäkin. Tosin voi olla ettei kypärä olisi tässä tapauksessa mitään auttanut, monestihan liukkailla pyörällä osuu ranne tai polvi.

Muutenhan tuo autottomuus on hyvä, saa kevyen alkulämmön, oletan että ovat olleet matkalla harjoituksiin kun olen päivällä nähnyt, ja ilmastokeskustelun aikaan seura saa imagolle plussaa kun paikallisesti liikutaan ilman autoa.
 
Viestejä
7
JOEN-SUU PUOLIPOHJANMAALALAINEN pääsitkö edes katsekontakkiin SARE_VITSIN kanssa ,jos et puheille uskaltanu.
 
Viestejä
1 165
On siinä kova paikka Lasarohville, kun heti joutuu ilmoittamaan Stenille potkuista. No Törmälä on toki apuna.Mutta Riku Tapiota (evp toist) lainaten:

Turha valittaa kun voitto% on reilusti yli 50!

Vaikka 9 pelistä vain 8 on saatu pelata kotikentällä. Ja kevääseen on aikaa ja europelien myötä on saatu parhaat ulkolaiset ja kotimaiset. Ja vaarin housut.

Joten ihan hyvältä näyttää jos kaukaa katsoo. Siis tosi kaukaa.
 
Viestejä
552
En ole kovin yllättynyt kun paljon hehkutettu jytky onkin epämiellyttävää paskaa.

No vakavasti, nyt pitäisi tehdä jo jotain muutoksia. Ei tietenkään hinnalla millä hyvänsä.
 
Viestejä
1 374
Salmisen mestaruuskausi aloitettiin muuten 3-6 saldolla.

Itse koittaisin tässä tilanteessa toiminnanjohtajana kaivaa jostakin jenkkibudjettiin rahoitusta yhteen laatuäijjään.... ja jos ei onnistuisi, nostaisin jalat pöydälle ja nauttisin varhaisesta kesälomasta.
 
Viestejä
18 522
Voisikohan nimimerkki ihmisöga hieman avautua, mitä haluaa sanoa....? Sori vaan, kun mulle ei aukene...

Ja kun vielä pitää huutaa. Toisaalta pitää kuitenkin yrittää ymmärtää, jos olen saanut uuden viikonloppukännihäntäkärpäsen. Aina niitä välillä tänne ilmantuu.

Jatkoa odottaen?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös