Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
112
Muistakaa nyt että KTP:eeltäkin puuttui yksi jenkki.. Ja kaksi päivää sitten sarjakärki oli vastassa. Ja kyllähän paperilla Katajalla on reilusti kovempi nippu kuin Kotkalla.. Eli puntit olivat varmaan aika lähellä tasan. Joten nyt paniikkinappulla täysillä pohjaan!
 
Viestejä
115
Kunpa Joensuussa olisi paniikkinappula. Vaan ei ole. Kateeksi käypi Kauhajokia, Saloja sun muita, jossa nappulaa ei tarvitse edes painaa, kun se on jo automaattisesti pohjassa...
 
Viestejä
624
Peli näyttää sille, että Kataja on kovasti jenkki-kvartetin johdossa tällä hetkellä. Ilmeisesti kv peleissä on ihan eri meininki vai mistä ihmeestä kyse?
 
Viestejä
315
Katajan peli ja joukkue on yhtä sekasin kun sipulit Addis Abebassa toripäivänä. Tuntuu, että sten palauttaa pelaajat rälläkällä.. Joko reeni on niin löysää, ettei kehot kestä sitten peli rasitusta, liian kovaa tai palautumisessa on mätää..

Joo joo, Toinen kaatuu pyörällä ja toinen astuu lasinsiruun ja kolmas satuttaa peukalon, mutta joku mättää kun lasaretissa on peli toisensa jälkeen kaveria jos ei kavereita.

Rosterin kapeus? Siihen ollaan nyt saatu lisäämällä ja junnuja nostelemalla optioita, eikö? Tuuri? Jotenkin en sitä osta?

Peli-ilme, pelikirja tai motiivi??? Jotain järkeä kentälle kiitos?

Aidoon laittaisin jo kakkosjengiin, katotaan sitten tuleeko vihainen susi takasin vai yksi sysi?

Vanttaja? Pitsalle ja salille.. Vähän voisi kepillä tökkiä ennen peliä niin rupeaisi kädet korin alla nousemaan?

Valmennus? Arvostan Steniä siinä, että kaveri on ehkä Katajan historian monipuolisemmat jenkit saanut tänne. Joukkue on nyt aika ok paperilla. Okei palmi meni palmujen sekaan, Ilarin tyttöystävälle tarjoillaan shamppanjaa ja huom. ranskalaista.. Mutta, onko Sten valmentaja? Ottaisin Stenin GM ihan milloin vaan.

Valmentajana, varinkin kun on tollanen testosteroonilta haiseva lauma nuoria poikia, pitää olla tietty yhteys kavereihin. Opettaja koulussa kerrottiin, että jos ainut keino on huutaminen, viesti tuskin menee perille.

Omakohtainen kokemus on, että joukkue luodaan reenaamalla, sopivasti siimaa vetämällä ja hengellä. Pelon ilmapiiri on hyvä, kunhan sen kääntää joukkueen eteen. Me ollaan yksikkö, me voidaan voittaa ja me voitetaan. Jos et suoriudu, et petä itseesi vaan joukkueesi. Siitä päätä ylös ja ensi pelissä tulos.

Jotain rotia tohon organisaatioon on saatava. Vähän sellanen sisäsiittoinen hyväveli kerho kuva jää Katajan johtokunnasta tällä kaudella. Estonian kippari sanoi aikoinaan:
"Meillä on tässä pieni onkelma, kun laiva on 40 astetta kallellaan, tulisitteko peesaamaan". Ei ihan tainnut se ilta suju.. Ilkeä vertaus, mutta ei kallisteta organisaation tasolla laivaa enää yhtään. Nyt rotia myös johtokuntaan. Steniä en laittaisi pihalle,. vaan toisiin tehtäviin. Asia äijä muttei ehkä paras Coach.
 
Viestejä
707
Oli tuo tämänpäiväinen tietysti nyt neljäs peli viikon aikana ja pakkohan sen on jossain näkyä ja tuntua. En kyllä tiedä onko Kataja nyt näinä parina kautena paljonkaan huonommalta näyttänyt kuin ikimuistoisella ja paljon hirveitä penkkiurheilukokemuksia tarjonneella kaudella 17-18, joka oli Gibsonin 2. kausi Katajan johdossa. Sanotaan näin, että kohta on otteluruuhka purettu ja aikaa pitäisi jäädä treenaamiseen ja joukkueen taktisen ja henkisen kyvyn parantamiseen, joten tulosta pitäisi viimeinkin alkaa tulla. Samalla aika monesta pelaajasta pitäisi saada irti enemmän kuin mitä ovat tähän mennessä tarjonneet.
 
Viestejä
1 375
Oliko jonkun mielestä Kataja suosikki tähän peliin? Katajalta puuttui jenkkisentteri ja paras suomalainen.. Lisäksi Kataja on eilen pelannut pelin "toisella puolella Suomea" 400km päässä.

Vielä kun muistetaan, että pari päivää sitten ktp voitti kotonaan ehkä sarjan tämän hetken parhaan joukkueen Seagullsin 16 pinnalla.

Ihan odotettu lopputulos.
 
Viestejä
5 940
Odotettu tappio Kotkassa, Uki sentään voitettiin, esitys sinänsä ei erikoinen ollut siinäkään, paremmalla heittopelillä ois Uki ehkä voittanut. Jälleen 100 omiin, alkaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus. Katajan jenkulat kokonaisuutena ovat hyviä, joskin Jacksonin otteissa liigassa ollut nyt hyytymisen merkkejä. Toivottavasti väliaikaista. Mutta kotimainen osasto ei tee tehoja tarpeeksi vaikka miten haluaisi. Tuoko Alanen palatessaan niin paljoa hänkään että riittää. Parhaat jenkit omaava voittaa keväällä, mutta kyllä tehoja tarvitaan kotimaisiltakin. Kysymyksiä on. Oon kuullut sanonnan keväällä ollaan iskussa aika monesti, vaikka kaikki saadaan toivottavasti kuntoon, niin riittääkö paukut kuitenkaan mitaliotteluihin? Tiukkaa se tekee. Gulls, Karhu ja Vilpas on edellä tällä hetkellä, niin on Kotkakin. Edelleen olisin valmis Steenistä luopumaan, mutta sitähän ei tapahdu kesken kauden. Mukava ihminen, mutta valmennustaidot puutteelliset eikä tunnu saavan kiukuttelevia pelaajia kuriin. Suu käy ja kädet, mutta ei muuta. Valmentajan vikana pitäisi tekuja ottaa, mutta siihenkin Sten sortunut. Kovin valoisana en näe näkymiä, mutta aika näyttää.
 
Viestejä
8
Pitäiskö tässä syyttävää sormea osoittaa myös Ojalan suuntaan. Mies tuntuu kapteenina olevan puhdas lapanen. Menisi ja pyytäisi ukkoja pitämään turpansa tukossa kun nämä saakelin naukujat menee levittelemään tuomarille käsiään. Perhana että on raskasta seurata tuota Katajan pelaamista.
 
Viestejä
340
Kyllä tää oli odotusten mukainen tulos. Katajalla oli kymppin pussimatka ukiin. Peli oli myöhänen loppui ysiltä. Siitä sitten dösällä hoteliin ja syömään. Kello on palttialarraa noin 10 tai 11 ennenkuin mahdollista päästä nukkumaan. Pojilla on kroppa kieroksilla kuka nyt heti saa unen päästä. Siinä sitten max seitsemän tunnin yö unet. Sitten pitäis perehtyä seuraavaan vastustajaan, tehdä lihas huolto. Ja saada tankattua kehosta lähteneet nesteet. Ja taas dösällä 7-8 tunnin penkitys. Siitä ne lihakset tykkää. Kataja sai puristaa tosissaan että voitti hait. Olis se ollut aika ihme jos olisivat voittaneet. Täälä porukka vollotaa ja vatii päitä tilille. Mikä ihme porukka katajalla on takana. Olkaa ny hiukka realisteja.
 
Viestejä
19 080
Mainittakoon, että Katajan sivuilla on peliraportti, joka lienee kaikkien aikojen lyhin ja mitäänsanomattomin, mitä olen nähnyt.

Joukkue on romuna, mutta kyllä tuostakin voidaan vielä nousta. Eihän tilanne vielä mikään toivoton kuitenkaan ole. Ukot kuntoon ja pikku hiljaa järkeviin peliaikoihin ja taukoihin, niin kaikki joukkueet on kaadettavissa.

Ja vaikka tuomaritkaan tänään ei niin kovin hyvin onnistuneet, niin niitä pitää vaan uskoa. Protestoimalla pilataan omaa peliä vieläkin enemmän.
 
Viestejä
1 389
Oliko jonkun mielestä Kataja suosikki tähän peliin? Katajalta puuttui jenkkisentteri ja paras suomalainen.. Lisäksi Kataja on eilen pelannut pelin "toisella puolella Suomea" 400km päässä.

Vielä kun muistetaan, että pari päivää sitten ktp voitti kotonaan ehkä sarjan tämän hetken parhaan joukkueen Seagullsin 16 pinnalla.

Ihan odotettu lopputulos.Ai jaa. Vai on vielä matkatkin pitkät? Mitenkähän ne play offeissa jaksaa (jos sinne pääsevät)?

Ja Seagullskin hävisi joten Katajan pitikin hävitä menemällä selälleen kuin pikkukisu.

Ja taas keväällä ollaan tosi kovia!! Kunhan vaan treenataan ja Sten saa huippukoutsina piirrettyä rautalangasta kuviot ja faxattua ne pelaajille.

Enkä usko että Herralan puuttuminen nyt niin paljon vaikutti. Ja uskon että Kotka pelasi 3:lla ulkolaisella.

On kyllä hieno kausi menossa ja yllättäen , eka kertaa miesmuistiin, ollaan väsyneitä, kiukkusia, ja voitettas joka peli jos haluttas mutkun ei haluta ennen kevättä.

Täällä voidaan puolustella/syyttää/fanittaa miten paljon vaan mutta totuus löytyy usein sarjataulukosta ja etenkin kotikatsomon lehtereiltä joissa on 4 pelissä hädin tuskin yhteensä yhtä paljoa porukkaa kuin yhdessä JoMan pesäpallon harjoitus/kinkunsulattelu ottelussa tammikuussa.
 
Viestejä
19 080
Aamun Karjalaisessa Pistuuli kertoi, että viittä ulkkaria pidetään joukkueessa toistaiseksi. Tarkoittaakohan se sitä, että jos ja kun porukka alkaa voimaan hyvin eli tervehtyy, niin yksi laitetaan poispoikkeen? Mielestäni ei kyllä pitäisi.

Pete kertoi myös, että joukkue oli, yllätys yllätys, väsynyt....
 
Viestejä
1 389
Tässä kun on tullut oltua liian analyyttinen pelien suhteen niin todetaan nyt kuitenkin:

1. Motonet areena tulee kuin ohjus, parantaa stressis ja suonikohjus.

2. Lämmittelijänä tälle on Hassisen Kone ensi kesänä.

3. Näiden tuplavaikutuksena Joensuun torin uusi lava hytkyy kuin viimeistä päivää jonain keväänä, riippuu vähän Motonet Areenan valmistumisaikataulusta. Zitting jeesaa.
 
Viestejä
614
Jytkytetään eteenpäin! Perjantaina kairataan voitto. Rosteri terveeks, ja aikataulu normiksi peliruuhkan väistyttyä (reenataan), niin alkaa kunnolla Jytkyttää. Toukokuun loppuun asti jytkytetään, ja torilla tavataan!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös