Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
1 375
Ai jaa. Vai on vielä matkatkin pitkät? Mitenkähän ne play offeissa jaksaa (jos sinne pääsevät)?
Se matkan pituus ei ollut se olennaisin asia, vaan se että Katajalla oli peli peräkkäisinä päivinä (ja siihen vielä se matkustus päälle). Eli raskas 24 tuntinen kuten tam tam jo kirjoittikin,

Playoffeissa pelataan pääsääntöisesti 3 tai 2 päivän välein, joten se on sikäli helpompi.

Ja Seagullskin hävisi joten Katajan pitikin hävitä menemällä selälleen kuin pikkukisu.

Ja taas keväällä ollaan tosi kovia!! Kunhan vaan treenataan ja Sten saa huippukoutsina piirrettyä rautalangasta kuviot ja faxattua ne pelaajille.
Voit kiukutella ihan miten haluat, mutta kuten kirjoitin jo aikaisemmin niin ainakaan minulle ktp:n voitto ei tullut yllätyksenä tässä pelissä edellä kerrotuista syistä johtuen. Eikä se yllätyksenä tullut näköjään Veikkauksellekaan kertoimien perusteella.
 
Viestejä
340
Tamtamistahan taitaa olla tulossa kovakin Kataja fani, kun on jo innokkaimpia kommentoijia.
Teillä on hieno organisaatio ja kehitteilä hienoja asioita, jotka vievät koko koripallo pehettä eteen päin. Tietty tässä eteenpäin viennissä asioita voisi tehdä toisinkin. Esim missä vaihessa yritetään valoittaa mailmaa, mutta suunta on oikea.

Ja Kataja fani no no, Kyllä tämän miehen sydämmessä sykki Korihaitten sydän. Mutta se ei tarkoita ettei lämpöä riittäisi muilekkin. :)
 
Viestejä
38
Se matkan pituus ei ollut se olennaisin asia, vaan se että Katajalla oli peli peräkkäisinä päivinä (ja siihen vielä se matkustus päälle). Eli raskas 24 tuntinen kuten tam tam jo kirjoittikin,

Playoffeissa pelataan pääsääntöisesti 3 tai 2 päivän välein, joten se on sikäli helpompi.Voit kiukutella ihan miten haluat, mutta kuten kirjoitin jo aikaisemmin niin ainakaan minulle ktp:n voitto ei tullut yllätyksenä tässä pelissä edellä kerrotuista syistä johtuen. Eikä se yllätyksenä tullut näköjään Veikkauksellekaan kertoimien perusteella.
ihan ohimennen ja asiaan hirveesti lisäarvoo tuomatta veikkauksen näkemys oli myös markkinoiden kataja myönteisin
 
Viestejä
1 390
Se matkan pituus ei ollut se olennaisin asia, vaan se että Katajalla oli peli peräkkäisinä päivinä (ja siihen vielä se matkustus päälle). Eli raskas 24 tuntinen kuten tam tam jo kirjoittikin,

Playoffeissa pelataan pääsääntöisesti 3 tai 2 päivän välein, joten se on sikäli helpompi.Voit kiukutella ihan miten haluat, mutta kuten kirjoitin jo aikaisemmin niin ainakaan minulle ktp:n voitto ei tullut yllätyksenä tässä pelissä edellä kerrotuista syistä johtuen. Eikä se yllätyksenä tullut näköjään Veikkauksellekaan kertoimien perusteella.Kiukutella? Hm, en tunne sanaa.

p.s ainakin Kataja-Bisons finaaleita pelattiin peräkkäisinäkin päivinä. Muistan siitä kun itse ajeltiin autolla tukka hulmuten Turun ja Joensuun väliä, Kataja bussilla ja Bisons ultrakevyillä lentokoneilla.

Mutta who cares, parempi hyvä tarina kuin faktat sanoi entinen uutispäällikkökin...
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
626
Toivottavasti on Rätlillä ja muilla jenkuloilla nastat alla fillareissa, etteivät liukastele.. Jytkyttää! Lihatiskillä varmaa tietoa kuultu siitä muuten, että uuteen areenaan tulee myös mediakuutio kattoon, josta voi sitten katella poikien Jytkytystä oikein kunnolla, hidastettuna ja eri kuvakulmista! Sinne tulee myös siis kultareunustetut, pehmustetut penkit, ja baarin,jossa myydään paikallista giniä ja vodkaa,keskikeppanaa unohtamatta, niin tulee katsomonosa, jossa saa nautiskella juominkia. Siinä katsomonosissa on muuten tytöt tarjoilemassa suoraan penkkiin!

Ja sitten myöskin, että loppukaudelle,ja varsinkin ens kaudelle on tulossa kunnon kairaajamies,iso kova kotimainen mörkö,ainakin yksi rosteriin lisäksi ;) Leipomon tytötkin on jo niin makustellu asiaa, jotta ovat luvanneet ruveta myös piirakoita leipomaan munkkien lisäksi ;)

Jytkyttää! Hieno kausi menossa, ja keväällä se vasta jytkyttääkin,torilla nimittäin! On muuten korkeasaaresta GM luvannu hoitaa patsaan lisäks oikean pantterin torijuhlille!

Hieno on kausi, ja puks puks, kairataan eteenpäin!
 
Viestejä
324
Nyt LeBrown on eksynyt lukemaan Bullsin areena esitettä

Mihis tämä paljon puhuttu Motot.net areena tulee? Jos se ensi kaudelle on tulossa, niin pitäisi rakennustyöt olla pitkällä.
 
Viestejä
728
Nyt LeBrown on eksynyt lukemaan Bullsin areena esitettä

Mihis tämä paljon puhuttu Motot.net areena tulee? Jos se ensi kaudelle on tulossa, niin pitäisi rakennustyöt olla pitkällä.
Ei se ole ollut ensi kaudeksi tulossa enää pitkään aikaan, vaan valmistuu 2021 kesällä jäähallin ja tenniskenttien väliin.
 
Viestejä
737
Yle kirjoittaa Katajasta:
Katajan kausi on alkanut vaisusti

Onhan tuossa aivan oikeita huomioita. Joukkue on aiempaa nimettömämpi, mutta mestaruutta haetaan. Ja miksei se olisi mahdollistakin, tällä hetkellä sarjassa on vain kolme selkeästi vahvempaa joukkuetta ja toiset kolme tasavertaista. Onneksi kevääseen on vielä aikaa.
 
Viestejä
324
Tavoitteena mestaruus, meillä faneilla on sen mukaiset analyysit ja tärpit. Täällä on ollut viime aikoina puhetta siitä, että Katajafanit vinkuu ja turhasta valittaa. Ei kai se ole turhaa palautetta jos sijoitus on 8.

Kyllä minä onnen kyyneleitä itken ja polvistuksia teen silloin kun pelin kautta ne ollaan ansaittu.

Ollaan ehkä vaativia, mutta ei me silti vinguta ;)
 
Viestejä
178
YLE: ”Tänä vuonna joukkue ei siis ole yhtä nimekäs. Voiko tämä olla yksi syy Katajan alavireiseen alkukauteen?

– Tottakai se vaikuttaa, onko joukkueessa maajoukkueen vaikokasvoja vai ei. Palmin ja Seppälä jättämiä tontteja täytetään parhain mahdollisin voimin, päävalmentaja Sten vastaa.”

Palmin ja Seppälän menetyksen taakse on turha piiloutua. Viime kausi oli ihan yhtä alavireinen. Valmennusjohdolla on peiliin katsomisen paikka varsinkin kun nyt jenkit ovat viime kautta paremmat.
 
Viestejä
19 085
Jaahas, Nyt selvisi sekin, miksi Sukkapojat on olleet niin hiljaisia viime aikoina. Pojathan on valmistautuneet Linnan Juhliin. Siinä on pitänyt ostella uusia mustia sukkia valkoisten tennissukkien tilalle ja frakkeja sovittaa ynnä muuta kampauksia tilata ja sen sellaista.....

Miten se lähetys sieltä Linnasta kesken juhlien onnistuu, niin jää nähtäväksi? Meinaan, jos boolia on otettu reippaasti tai jopa liikaa. Toki, jos rohkeutta riittää, niin siinä voisi haastatella samalla Niinistöäkin ja kysellä mitä mieltä Sauli on Katajan kaudesta....

Niin ne kuuluisuudet saa kutsut Juhliin. Katteeks ihan käy.....

Ps. Ei sitten niitä Harden-partoja pliis!
 
Viestejä
19 085
Kyllä se on Itsenäisyyspäivä. Eläkä ala noita ulukomaan sanoja laukomaan. Ei tässä kaikki ymmärrä tuota Italijjoo.
 
Viestejä
626
Tänään pojat ja tyttöset jytkytetään oikein kunnolla, ja kairataan voitto! 30p vierasvoitto, ja waltterit jytkyttää!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös