Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
2 089
Liigan huonohenkisin, huonoiten valmennettu plus huonoimmat ulkolaiset omaava Kataja kävi hurmaamassa lahtelaiset.

Herralan&Aidoon upeat kolkit jäivät toki mieleen.

Osoita edes vähän moraalia/ryhtiä Sten ja lähde pois jos kerran johto ei kykene potkuja antamaan.

Olet näyttösi 1,5 kaudessa antanut ja luonut Katajan 2000 luvun huonoimman ja huonohenkisimmän joukkueen.
 
Viestejä
380
Herralalla ihan Ok +/- tilasto, eli jotain tekee oikeinkin kentällä. Hyvä Joni jätä ne heittohommat kuitenkin niille jotka ne paremmin osaavat. (Miltei joka pelaaja joukkueessa osaa ne paremmin.) Keskityt puolustamiseen ym, joka onnistuu sinulta paremmin.
 
Viestejä
75
Rehellisesti olisi kiva tietää, mitä niin radikaalia Aidoolle on tapahtunut kahdessa vuodessa. Viime vuosi oli jo alamäkeä, mutta tämmöstä ei olisi odottanut. Toki mies ei ole mikään heittäjä, mutta aiemmin pystynyt kamppailemaan muilla ominaisuuksillaan. Näillä näytöillä ei edes m3d joukkueet haikaile perään. Susijengistä susipaskaankatajaan.
 
Viestejä
4 070
Joskushan saattaa olla niin, että jos ummetus on kestänyt jo tavattoman pitkään, nii JYTKYKI on kerralla huomattavasti suurempi. Voisiko tämä olla kauden pelikirja?
 
Viestejä
19 541
Kataja hävisi ulkkareissa tänään 64-41. Mutta virheet sentään voitettiin reilusti eli 9-20. Hienoa. että edes jossain ollaan parempia.....

Kyllähän joukkueessa pitäisi tehdä muutoksia. Mutta tietenkin, jos näin halutaan jatkaa, niin mikäpä siinä. Pelatkoon loput pelit suvun ja tyttöystävien kannustamana.

Mahtaa Katajaan olla taas ensi kaudeksi tunkua, kun kaikki kynnellekykenevät, kovat kotimaiset, tappelevat tänne pääsystä.

Valitettavasti Katajan kausi on mennyt jo tässä vaiheessa kautta halki, poikki ja pinoon. Toki, jos odotettiinkin vain, että taistellaan pudotuspelipaikasta, eikä mistään muusta. Sittenhän ollaan vielä hyvinkin aikataulussa.

Mutta kuten eräs rouva aikoinaan Katajan katsomossa minulle huusi, että pitää kannustaa eikä moittia, niin kannustetaan ja jytkytetään sitten. Sillä enhän ainakaan minä olisi yhtään parempaan pystynyt, mitä valmennus ja pelaajat nyt.

Taistele Kataja! Kataja Koukoukou!
 
Viestejä
380
Jytkyä ei ole tällä kaudella tullut, jäi käteen vain suutari Sten ja vesipistuuli Pete.

Jukka voisi laulaa kotimatkalla tuku tuku lampaita laulun pariin kertaan valmennukselle, pelaajille ja itselleen. Sitten voisivat nukkua kotimatkan samaa ruususen unta kuin on nukuttu koko syyskausi. Tammikuussa saapuu sitten Poikola tai joku muu, ja herättää joukkueen taistelemaan mestaruudesta.

Vai onko tarkoitus jatkaa samaa mahalaskua kevät kausikin?
 
Viestejä
6 198
On kyllä surullista jos seurajohto ei reagoi mitenkään. Se on jo kannattajienkin aliarvioimista. Turha haaveilla isommista yleisömääristä näillä otteilla. Taidanpa jättää itsekin seuraavan kotimatsin väliin. Oon ihan kyllästynyt. Seuraa ei kiinnosta, miksi kannattajia pitäisi kiinnostaa. Paskinta Katajaa tämä kausi on ollut pitkiin aikoihin. Surullista mutta totta.
 
Viestejä
380
Kyllä noista pelaajista oikein johdettuna saisi ihan joukkueenkin. On monenlaista osaamista, ja ihan hyviä yksilöitäkin. Mutta jos kaikki sooloivat, eikä ole YHTEISTÄ SÄVELTÄ, ei siitä tämän enempää voi tullakaan.

Kyllä sinne fiksuinta olisi hankkia uusi kapellimestari, saataisiin varmastikin enemmän muutosta kuin pelaajia vaihtelemalla.
 
Viestejä
6 198
Steenin johdolla ei mennä pitkälle, pahimmassa tapauksessa jäädään ulos play offeista.
 
Viestejä
833
Ehkä sen, että Kataja muistuttaa osakeyhtiötä, ei joukkuetta..

Pelaajat (työntekijät) voi huonosti ja tekee työtä huonosti. Silti johtaja näyttää sormellaan loukkaantumisia ja kiirettä.

Johto katselee tulosta joka päivittyy kerran vuoteen. ..

Mitähän sitten kun ei ole pelaajia? Ketään ei kiinnosta tulla meille? Kukaan ei halua tulla hallille myrkyttymään aneemiseen esityksiin?

Harmittaa ja vähän pyöristyttää tää toiminta.
 
Viestejä
6 198
Sten ulos ja katotaan saako hän ryhtiä, jos ei niin sitten jenkkejä vaihtoon. Kieltämättä JB käynyt koko syksyn kuumana kuin kiuas, Walters hänkin aika usein hermoilee. Ei Kataja kestä tämmösiä persoonia yhtään. Hälinät hyvästä joukkuehengestä voi lopettaa nekin. Koko touhu hengetöntä ihan joka alueella. Kuinkahan mones peli tänä syksynä kun joukkue ei ollut valmiina? Helpompi sanoa missä pelissä joukkue olis ollut valmis. Ne pelit vähissä. Sattumaa? Ei hitossa! Jos seurajohto ei reagoi niin pitäkää tunkkinne!!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös