Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
2 864
Odotettu päätöshän tuo oli, harmi kun ei saanut itsestään irti tarpeeksi täällä. Parin edellisen pelin perusteella kuitenkin oikea, jos tietyllä tapaa joukkuehenki ei ihan paras ole ollut kuitenkaan. Pari edellistä peliä, varsinkin eilen, oli kyllä niin raikasta esitystä, että sitä lisää.

Niin, ja eiköhän sieltä joku ukko (kotimainen) ole tuloillaan vielä (ainakin)loppukauden omaavalla sopparilla, nythän kassassa on varaa. ;) Ootellaan, ootellaan, ja Jytkytellään uutta vuotta nyt oikein hytkymällä, paukkumalla ja lannetta heiluttamalla! ;) ja JB tuskin lähtee mihinkään, on parhaita vahvistuksia ja tuttu kaveri, vaikka yks ylilyönti tulikin lahti-pelissä, joskin senkin ymmärtää, koska tuomiot (ja tuomarit) olivat tuossa(kin) ottelussa aivan kujalla, käsittämättömiä vihellyksiä. Mitähän tuomaritoiminnalle pitäisi tehdä.. Ja miksi sitten Calhoun lähti.. Siksi, että haluttiin lyödä lukkoon se jenkulanelikko ja rauhottaa tilanne siltä osin. Kaikki pysyy tyytyväisinä, kun ei tarvii penkillä istua.. Vaikka toki loukkaantumisten takia olishan se hyvä ollu viideskin olla, mutta eiköhän sellanen hankita jos tarvitaan, toivottavasti ei.

Simpson takasin? Mully? ;)

Jytkyttää, ja raketit paukkuu! Leipomon tytötkin on tänään saaneet vapaata, ja huomenna, ja ihan kuulemma joukolla lähtevät viihteelle JOE;n kaupunkiin! Jytkytellään, ja ootelaan ens tammikuun uutisia mitä sieltä rysähtelee.. Nyt vaan paikallista giniä,lonkeroa,vodkaa,koivunmahlaa, nakkeja ja perunasalaattia eetteriin, nyt Jytkyttää vielä huomenna aamullakin!
 
Viestejä
2 089
Ensin Calhoun, sitten Fifi, seuraavaksi JB? Fiksu veto Katajalta aloittaa tankkaus hyvissä ajoin ensi kautta ja alkavaa välivuosikymmentä varten!



On näinkin mutta Jb on suuri, siis suuri riski loukkaantumistoriallaan. Sekä fyysisellä että henkisellä puolella.

Toisaalta olipa yhten kauten finaaleissa tosi kova.

Mutta ainakin sen ulkomaalaisen ns varmuusvälineen Kataja tarvitsisi! Ja Calhoun oli väärä mies siihen rooliin.
 
Viestejä
2 864
tulee tulee,tilalle Joku ;) mutta kuka- sen seura kertokoon..kotimainen on, mutta kuka??? ;).. Ja se varmuusväline.. Mully? tai.. tässä kohtaa ennemmin.. Truck`Bryant?... tai.. ei kai... eihän..? K.B??.. whaaaattt?.. ;)
 
Viestejä
2 864
Uutta vuoskymmentä menään, ja edelleen Jytkyttää.. taivas varjele, mitä sieltä vielä tulee.. ;).. sieltä tulee.. Maali! täysosuma oikeestaan.. puks puks, paukutellaan ;)
 
Viestejä
36
Hyvää uutta vuotta tosiaan! Uskon ja toivon, että Katajalla on luvassa paremmat ajat, syksy oli aika karsea. Ensinnäkin hyvä, että Aidoo siirtyy pois. Ei löytynyt sitä uutta vaihdetta, mitä varmaan moni odotti. Ainakin parin viime pelin peli-ilmeen perusteella voisi uskoa, että Aidoon lähtö saattaa tehdä hyvää joukkueelle. Toiseksi, JOJ:n siirtäminen kapteeniksi on mielestäni hyvä suunta. Kentälle tarvitaan selkeetä johtajaa. Kukaan muu siihen ei nykyisestä kokoonpanosta luonnistu, joten hyvä näin. Ojala on varmasti mukava heppu, mutta ei mielestäni sopiva kapteeniksi. Hyvä siirto siis.

Calhounin lähtö oli ymmärrettävä. Selkeytti tilannetta. Toki tilanne muuttuu heti, jos Morris tai JB loukkaantuisi. Loukkaantumisen ennakointi toisaalta olisi jo aika yllättävää.

Saa nähdä, kuka tulee Aidoon tilalle. Siihen rooliin, johon Aidoota alunperin kaavailtiin, ei ole varmaan kovin montaa kotimaista vaihtoehtoa. Siis avauskentälliseen. Mutta siihen rooliin, johon Aidoo päätyi, olisi varmaan montakin tulijaa.

On tämä kiinnostavaa..
 
Viestejä
6 444
Vaikka nyt ei enää Kataja ketjuun kuulukaan, niin Fifin seuraava osoite?

Itse veikkaan vahvasti joko (järjestyksellä ei merkitystä) BC Nokia tai Korihait. Kouvolakin saattaa olla mahdollinen.

Ei ole toivelistalla enkä usko, että Nokialle tulee kun alkaa olla kotimaisia ihan omiin tarpeisiin, mutta tuskinpa joku Korihait pystyisi kieltäytymään. Lähtökohtaisesti liigatasoisia kotimaisia ei kesken kauden yleensä paljon ole tarjolla ja Ukilla olisi varmaan kyseisen tontin pelaajalle tarvetta.

Yksi vaihtoehto on se, että menee divariin hakemaan jollekin Helsingin joukkueelle liiganousua.
 
Viestejä
6 198
Näinkö ketään Aidoon tilalle tulee, veikkaan joukkue tässä ilman loukkeja.
 
Viestejä
2 864
Kyllä tuohon nippuun vielä joku rysähtää ;) Lienee jonkinlainen täsmähaku 1+1v.. voi olla kokeneempi, voi olla kehityskelpoinen, lupaava nuori ;)
 
Viestejä
2 864
Huomenna sitä jytkytellään uuden vuosikymmenen ensimmäistä matsia, eikös myö pidetä hyvä vire yllä ja paukutella palloa koriin hyvällä ilmeellä huomennakin ;) Voittoputkihan on jo tulillaan, niin eikös sitä pitäis jatkaa nyt.. ;) Kairataan jytkyttämällä eteenpäin!
 
Viestejä
833
Huhujen mukaan Gibson donkkaa omaan koriin, kun innostuu muistelemaan Danielin lauluja mestaruusjuhlissa! Varma kolmenpisteen donkki.

Viritetään Elisa ja kannatetaan etänä! Eikös vuan.
 
Viestejä
197
Kyllä tuohon nippuun vielä joku rysähtää ;) Lienee jonkinlainen täsmähaku 1+1v.. voi olla kokeneempi, voi olla kehityskelpoinen, lupaava nuori ;)
Jos on kehityskelpoinen, lupaava ja nuori, niin ei liene ensimmäinen vaihtoehto Kataja ja 1+1 v.
 
Viestejä
1 010
ihan puhtaasta uteliaisuudesta kysellä pitää, että onko Aidoo vapautettu Katajan suunnasta vaiko vain muuten sivussa?
 
Viestejä
6 198
Nokialle vaihteeksi ehkä taas vajaalla, GTD niin Alanen, Ojala kuin JB. Parikin ukkoa jos puuttuu, niin hankala peli.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös