Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
19 540
Joo. Ei tässä vielä mittään hättää oo. Nyt tuli vaan pikkuinen moka valmennukselle ja pelaajille. Oli varmaan valmennus jakanut Nakki-Bussissa lähdettäessä sarjatilannepaperin kaikille ja sitten alkoikin naurunremakka, kun kaikki lukivat sen.....Hauskaa oli kaikilla koko matkan. Varmaan hauskaa on tullessakin....Tuleehan palkka kuitenkin, joten ei mitään syytä alkaa yhtä pahaista tilastotappiota murehtimaan.

Samaa paperia vilautettiin myös puoliaikatauolla ja kaikki ymmärsivät mistä on kysymys. Eli 12 pisteen johto on niin ratkaiseva, että voi ja pitää ottaa vaan rennosti ja ylimielisesti puskea, vaikka pää seinään. Eihän tuolla sijalla oleva joukkue voi mitään. Morrishan oli lukenut paperin kaikkein tarkimmin.

Ei muuten tarvitse olla mikään rakettitiedekoutsi, kun osaa lukea Katajan peliä.

Ja silloin, kun ei kolmoset putoa, niin Kataja on aina lirissä. 31% ei vaan riitä, kun annetaan huonolla puolustuksella vastustajan tehdä korin alla mitä tahtoo.

Tänään siis palattiin, kuten odotettua, takaisin samaan paskamoodiin, missä on räpiköity koko kausi. Eli puolustus vuotaa kuin seula, " vahvistuspelaajat " puskevat katukorispalloa kurittomasti. Valmennus ei pärjää vastapuolen valmennukselle ja kolmoset ei uppoa. Lisäksi vapaaheitot roiskitaan minne sattuu ja kuin pisteeksi iin päälle se tärkeä teku juuri ratkaisevaan paikkaan. Pyrintöä vastaan, kun vahingossa Vanttajalla oli munkkipäivä ja kolkit upposi 61 %:lla, niin pärjättiin.

Mutta mitäpä tässä valittamaan. Näillä mennään ja keväällä näytetään närhen värkit epäuskoisille......Kou Kataja Kou Kou!
 
Viestejä
487
Olisi hauska nähdä pelikirjan sivu tälle päivää. Ja mikä ja onko pelikirjaa ollenkaan? No kyllä taistelua ja yritystä oli. Lopuksi kuitenkin ansaittu hermokontrollin mukainen
kakkostila. Puks puks
 
Viestejä
36
Nyt oli kyllä aikamoinen antijytky, tosi haluton ja mauton esitys. Herralan väliaikakommenti oli etukäteen pahaenteinen ja näin jälkikäteen irvokas. Mikäli Haitten puolustus on divaritasoa, niin nähtävästi Katajan hyökkäys divarin loppupään tasoa. On tämä kyllä aika maanis-depressiivistä tämä Katajan touhu tällä kaudella. Eihän noita pelejä uskalla enää katsoa..
 
Viestejä
6 197
Ei Kataja ketään jenkkejä vaihda eikä tee muitakaan muutoksia kun kaikki on niin loistavasti. Osan matkasta saisi koko ryhmä kävellä joensuuhun Steniä myöden. Oliko tämä jo 10 vierastappio tähän kauteen? Mutta eihän se haittaa kunhan play offeihin päästään niin sitten jytkytetään ihan kunnolla. Toivotaan, että sinne päästään.
 
Viestejä
6 197
Seuraavassa kotipelissä yleisö voisi kääntää selkänsä tuolle ryhmälle, minä oisin kyllä messissä. Surkeinta vieraspelaamista tämä kausi ollut ikinä!
 
Viestejä
9 123
Muistakaa Katajan fanit näinä vaikeina aikoina, että maata eivät peri heikkotahtoiset eivätkä epäilevät. Vaan uskossaan nöyrät ja kiitolliset.

Elämänasenteena kiitollisuus on ylivertainen ja jo ihmisen oman hyvinvoinnin kannalta tavoittelemisen arvoinen olotila. Se vapauttaa ihmisen olemaan vapaa uudella tavalla. Kiitollisuus vapauttaa ihmisen nurjasta itsekeskeisestä ja epäilevästä ajattelusta. Siinä missä kiittämätön pysähtyy epäilemään, kiitollinen rientää kiittämään ja iloitsemaan. Joka kiitollisin mielin vaeltaa, hänellä on kevyt sydän.

Ja sama näkyy seurauskollisuudessakin. Kiitollisuus vapauttaa ihmisen olemaan avoin Katajan yhteydessä. Vuorovaikutus kannatuksessa on luonnollista kiitoksen ja luottavaisten pyyntöjen piirileikkiä.


Ep%C3%A4ilev%C3%A4-Tuomas@2x.jpg

"Coach Steen ohjaamassa uskossaan horjuvia Katajan kannattajia"

Menkää rauhassa ja kannattakaa Johtajaanne Steeniä sekä yhteistä rakasta seuraanne. Minä lupaan, kaikki päättyy lopulta hyvin.

Meille kaikille.
 
Viestejä
19 540
Mutta Hektuuri hei! Nythän juuri joukkue tarvitsee kannustusta. Tämän hetken huonoin joukkue liigassa ansaitsee kyllä selälle- ja olalletaputusta sekä kehumista. Ja etenkin rummutusta ja käsien vereslihalle yhteenlyömistä. Ja kun siihen vielä kaikki huutavat yhteen ääneen Kataja, Kataja huutoja, niin kyllähän se varmaa on, että kelkka kääntyy.

Nyt jokainen kantamaan kortensa tuohon kekoon. Se on maksavan yleisön nyt otettava ohjat käsiinsä, kun kerran joukkueen sisällä ei tehdä mitään muutoksia.

Siispä kaikki kynnelle kykenevät seuraavan peliin mukaan isot rummut, kaiken maailman jänisräikät, pillit sun muut äänikoneet. Ja mynthoonia aski, että ääni kestää huutaa kurkku suorana koko pelin. Jollei noilla eväillä kairata voittoja, niin sitten on maailmankirjat yhtä sekaisin kuin Katajan nykyinen pelikirja.....
 
Viestejä
365
Kyllä se on niin että kataja voi unohtaa koris kevään, jolei todella tapahdu kummia. Yhtä iso jytky se on jos korihait ei tipu tai katja päsee yhtään mihinkään. Sori nyt vain mutta teidän valmentajanne toiminta oli niin lapsellista että en tiiä vituttaako vai hävettääkö enemmän. Silloin kun korihaitten pelaaja heittää vapaa heittoja siinä lopussa kahdella eri kerralla teidän koutsi yritti häiritä korihaitten pelaajaa. Siis ainahan yleisöö hutaa viheltää ja buuaa. Mutta täysi hiljaisessa halissa vastustajan koutsi rupee just heiton alkaessa mylmimään. Nii voi vittu mikä spede. Lueskellut kun porukka ei ole tyytyväinen valmennukseen nyt on pakko yhtyä tähän. Ja joukkueesta sen verran kauheasti pelaajat mussuttaa milloin mitäkin. Ei siinä mitään jos omapeli ei kulje mutta hävettä toi vastustajan mollaaminen puoli ajalla. Kiteyttää hyvin sen mikä on pielessä. Ja ei siintä hehku mitään jokkue lämpöä. Ennenmminkin mä vaan itte, aina olen katajasta tykänny. Viime aikana vain on kuppi haileirissä mennyt nurin, kokemuksesta tiedän että kiva ei ole jengia seurata, kun kuuppa on sekaisin. Parempaa tekemistä sinnekin vain divari joukkueelta.
 
Viestejä
148
Vieläkö Purmanni kaivaa kuvetta, vai päättyykö Katajan taru Juppe Stenin ajan perseilyyn? Veikkaan, että kaatuu. Selänpesukerho kehuu ja vaatii kannustusta. Kansan syvät rivit ovat tunteneet väliaikakauden läsnäolon jo kauan. Jokohan Karjalaiseenkin tulis joku oikea analyysi Katajan tilanteesta, vai pestäänkö selkä ensi verille?!
 
Viestejä
19 540
Eihän tuota pelivideota Steenin tarvitse katsoa, että mikä meni pieleen. Voin kertoa sen jo edeltäkäsin Steenille. Pieleen meni kaikki toisen puolikkaan alkamisesta pelin loppuun. Eikä se kummoista ollut eka puolikaskaan.
 
Viestejä
6 197
Pyrintöä vastaan oli hyvä ilme kuten näissä viime kotipeleissä ollut, mutta mikä piru näissä vieraspeleissä mättää? Tänään saatiin kyllä tasan sitä mitä kerjättiinkin. Hyvä alku kyllä, mutta hanat kiinni ja jalka pois kaasulta ja Hait haisti tilaisuutensa ja lopulta voitti ihan ansaitusti. Morris ja Juppe vaihtoon, sillä saatetaan jotain vielä pelastaa. Positiivisuus on perseestä silloin kun siihen ei ole mitään syytä pienintäkään.
 
Viestejä
2 260
Otto servailee perheensä vanhan palkollisen suht huolella. Nyt on kyllä syytäkin, oli niin varomaton kommentti Herrala Jugendilta :p

Toi Herralan kommentti oli kyl jotain enemmän kuin myötähäpeää aiheuttava. Lopputulos kruunasi kyllä idiotismin.

Kohtuu ylimielinen jantteri. Pitäny Herralaa kovaa yrittävänä ja ihan hyvänä tsemppaavana pelimiehenä, toki aina se niit itselleen vihellettyjä virheitä jaksanu mussuttaa ja levitellä käsiä. Mut nyt kun on hiukan alkanu kulkee ja saanu vastuuta ni kus noussu lisäks päähän? Hoh hoi.. ja erään Lahtelais katsojan äänet sopisi kyl tuohon haastattelureplaan kommentin jälkeen HAH HAH HAH HAA.

No, ehkä ens kerralla on varovaisempi ja nöyrempi sanomisissaan, tai sit ei..
 
Viestejä
833
Joka toinen hävitään. Harmi etten lyönnyt vetoa... Äääh

Korimakrillit olivat tänään oikein vasara haita. Löisivätpä johtajatkin päänsä yhteen ja tulisivat järkiinsä. Joukkue on ok, taktiikka ja asenne ei.

Enon Jets! Annetaanko tsemppipusut katajalle? :)

Jihuu! Leipomon tytöt pukeutuivat juuri saamani tiedon mukaan surukaapuun, heitä hävettää. Ensi kerralla saunomassa on kutosdivarin dartsijoukkue. Katajan asenneamatöörejä ei saunaan oteta. Paperi pussit päässä joutuvat huomenna munkkia paistamaan.

huhu...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös