Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
1 196
Ei mitenkään haukkumismielessä mutta nyt oli kyllä aika heikko vitsi. Huhuja muuten kuulin täältä Turusta että saattaisi James Harden tulla katajaan ensi kaudeksi.
 
Viestejä
1 625
Tämä on kyllä hieno uutinen niin Katajan kun koko Korisliigankin kannalta. Kuilu Karhu, Gulls, Vilpas kolmikon ja muiden välillä tuntui repeävän turhan leveäksi, mutta Wilsonin yksilötaito vielä nyky kunnossaankin riittää kuromaan pleijariessa Katajan siitä yli, jos muu joukkue saa pelin pidettyä edes suunnilleen tiukkana loppuun saakka.

Kotietu lienee jo karannut, KTP:llä edessä neljä voittoa ja keskinäisissä tilanne 2-1, mutta tämä tekee ensimmäisestä kierroksesta mielenkiintoisemman, kun joku kärkijengeistä joutuu heti alkuun Katajaa vastaan lyhyeen sarjaan.

"Kun aina Jytkyttää, niin joskus osuu!"
 
Viestejä
1 870
Joukkueenjohtaja Jukka Törmälä korostaa, että merkittävä pelaajasiirto onnistui ennen kaikkea päävalmentaja Stenin ansiosta.

– Puhutaan mitä puhutaan, mutta totuus on, että ilman ”Juppea” Wilsonia tuskin täällä nyt nähtäisiin. Tämä siirto on käytännössä hänen kovan työnsä tulos, Törmälä paaluttaa.

Toivottavasti nämä kp.comin kaakattajat tajuavat edes hävetä.
 
Viestejä
531
Jupelle patsas!
 
Viestejä
6 198
Upea juttu, hyvä Juppe ja organisaatio! Kyllähän tämä osakkeita nostaa ilman muuta ja palauttaa uskoa ja uskottavuutta hiljaisemman jakson jälkeen. Kovin sopimus sitten Rannikon.
 
Viestejä
2 290
Ja sanomattakin on selvää, että koska Sten kerran oli ratkaiseva Wilsonin sopimuksen kannalta, täytyy Stenille nyt äkkiä tarjota vähintään yhden vuoden jatkosopimus. Näin maksimoitaisiin mahdollisuus, että Jammu pelaa Joensuussa myös ensi kauden.
 
Viestejä
2 858
NYT JYTKYTETÄÄN!!!.. Mustepurkki ja sulka, se vaan suhisi.. Kesällä oli jo niin hilkulla.. Mutta nyt, JYTKYTETÄÄN!.. ja sittten seuraavaks koppos-petteri jossai kohtaa..;) Tori on varattu! Puks!
 
Viestejä
2 089
Toivottavasti nämä kp.comin kaakattajat tajuavat edes hävetä.




Outoja kommentteja.

Miten Wilsonin tulo korreloi Stenin valmentajataidon kanssa?

Kataja on pelannut 1,5 kautta huonosti Stenin valmentamana. Piste. Ei se Wilsonin tulo faktoja muuta.

Muillakaan kärkiporukoilla ei ole ollut Wilsonia, ainakaan tätä samaa.

On se ihmehomma kun pitää irvailla asiakirjoittajille kun voisi vain iloita mistä hyvänsä

Hyvä että Jammu tuli, haasteita riittää mutta myös toiveita. Ammattimiehet ovat tienneet Jammun tulon jo aikaa sitten.
 
Viestejä
216
Pitkästä aikaa valoa Katajan taivaalla. Positiivista on myös Jammun perustelu Suomeen palaamiselle:

”Tällä kertaa raha ei ratkaissut.
- Tässä tilanteessa parasta oli palata maahan, jonka koen kodikseni ja jossa minulla sekä perheelläni on ystäviä joka puolella.”
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös