Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
19 536
Minä taas kuulin tai ainakin luulin, että toimistolla oltaisiin pyörittämässä yökaudet agenttien videoita, jotta saataisiin viides kunnollinen ja tunnollinen jenkula vielä tällä viikolla Morrisin tilalle ja Morris sitten varalla päivystäisi?

No allahihan ei kiellä suurista toiveista ja luuloista.....

Jos oli Aidoo suuri pettymys, niin samalle viivalle on mennyt Morriskin.
 
Viestejä
2 089
Jos pyörittää samaan aikaan kentällä herralaa ja vanttajaa niin siinä löytyy selitys huonolle hyökkäys pelille. Herralan tilalle Antti Niskasen tyylinen pelaaja ensi kaudeksi olisi hyvä.




No Herralan vaihto Niskaseen ei kyllä ratkaise mitään.

Paitsi joukkueen kemialle ehkä. Herrala on ollut Katajalle ok ja jos/kun on henkisesti kasvanut niin voi olla loppukaudella tärkeekin kaveri.

Mutta ei aloitusviisikossa.

Ja se ensi kauden jytky tulee valmentaja valinnassa.
 
Viestejä
22
No Herralan vaihto Niskaseen ei kyllä ratkaise mitään.

Paitsi joukkueen kemialle ehkä. Herrala on ollut Katajalle ok ja jos/kun on henkisesti kasvanut niin voi olla loppukaudella tärkeekin kaveri.

Mutta ei aloitusviisikossa.

Ja se ensi kauden jytky tulee valmentaja valinnassa.
Ei sen tarvitse olla Niskanen, mutta jos alotusviisikossa aikoo pelata niin pitää pystyä vapaat kolmoset laittamaan säkkiin. Tietysti asia ratkeaa myös sillä jos minuutit tippuisivat sinne 5-10 min, mutta ei taidat ukot vaan riittää silloin. Nyt kun Herralla on kentällä voidaan korinalusta sumputtaa ihan liian helposti, koska vastustajat eivät kunnioita Herralaa millään tavalla.
 
Viestejä
1 496
Vaikka tuomarit olivat eilisessä matsissa niin hyviä, ettei heistä ole löytynyt mitään moitittavaa, niin lähdin kuitenkin tarkastelemaan, että miten kauhajokisia yleensä suosivat tuomarit vihelsivät heille peräti 2 tekua kun ottelua ratkaistiin. Mitä siis oikein tapahtui 4. jakson alussa, kun Karhubasket sai kaksi teknistä virhettä lyhyessä ajassa?
Pelitapahtuma-kirjausten mukaan ensimmäinen niistä meni Niskaselle ja toinen Cameron Jonesille. Jones näyttäisi hetimiten ymmärtävän, että virhe tuli hänelle, joten se tais tulla f-sanasta tai vastaavasta. Mies oli selin kameraan, joten asia jää epäselväksi. Aika herkkä puhallus joka tapauksessa. Mutta sitä ensimmäistä en tajua. Niskasta videolta seuratessa on vaikea uskoa, että hän olisi huudellut mitään. Hänestä toki mentiin tilanteessa ohi, mutta silti. Olisko merkintä mennyt tässä väärälle pelaajalle? Valmentaja puhui pressissä joka tapauksessa huutelu-tekuista, joten niistä siinä lie ollut kysymys.
Edit: jälkimmäinen menisi videon ja otteluelostajan mukaan kuitenkin Givensille, ja vasta levypallotilanteen jälkitilanteesta? Ihmeellinen episodi kaiken kaikkiaan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
833
Eiliset tuomarit ovat yleensä puhaltaneet Salossa eikun siis Saloon päin Joensuussa.

Kataja fanien keskuudessa katsottiin silmät pyöreenä niitä tekuja. Naurettavaa, mistä lie sitten tulleet.

Muutenkin taas muutama hassu ja tunteisiin menevä vihellys. Givenin kuollut joutsen oli paras. Lienee tv kuuluu kun tuskissani asiaa tuomareilta tiedustelin? Meni tunteisiin taas :)
 
Viestejä
2 415
Tuon eilisen melko pienten marginaalien pelin Kataja hävisi loppujen lopuksi taas huonoon hermokontrolliin.

Lähes läpi pelin Ogunbemi-Jackson ja Bradley kävivät lämpöisenä ja heillä oli jatkuvasti asiaa tuomareille aikaisemmista tilanteista.. Tästä johtuen pelin aikana Katajalta meni ainakin sellaiset 5-7 puolustusta vähän pieleen, kun keskittyminen oli edelleen hyökkäyspään tilanteesta kitisemisessä.

Viimeisillä minuuteilla Katajan pelaajilla näytti olevan jotain keskinäistäkin kismaa, kun Jammukin useaan ottesseen levitteli käsiään.
 
Viestejä
19 536
Menetyksiin, joista suurin osa aivan alokasmaisia, peli hävittiin. Niissähän Morris oli vahvin…. Ja muutenkin Morrisin huonoon peliin hävittiin. Menetyksistä Karhulauma teki 20 pistettä. Ja tietysti Sarse kaksi aivan älyttömän kovaa kolkkia, joita ei hänkään sentään jokaisessa ottelussa ole näyttänyt. Nyt menivät sisään. Varsinkin se toinen kääntöhypärikolkki oli varmaan taitoakin, mutta aika paljon mukana oli tuuriakin. Mutta se tuurikin on ansaittava.....

Joo pienet oli marginaalit, mutta nekin riittivät. Joku toinen päivä voi mennä toisinkin päin.

Eikä kyllä aivan rehellisesti sanottuna Katajan puolustuspeli ole koko kaudella ollut mitenkään kehuttavaa. Se vaan on fakta.
 
Viestejä
1 612
Aika herkkä puhallus joka tapauksessa.

Nämä tulkinnat ovat mielenkiintoinen asia. TV kuvan perusteella ei olla ihan varmoja mistä tai kenelle teku tuli, mutta tiedetään, että heppoisia vihellyksiä olivat. Toki virheet ovat miltei aina tulkintaa, ja sitä voi tehdä monella tapaa. Jos kuitenkaan saatavilla olevasta materiaalista ei pysty yksiselitteisesti päättelemään kenelle virhe tuomitaan, voinee päätellä, ettei tilanteesta synny kovin kattavaa kuvaa myöskään vihellyksen arviointiin.

Jumpan teku kuuluu lähetyksessä selkeästi, huutaa heittotilanteessa, kun heitto menee ohi ->teku ks 36-3.

Jälkimmäisessä tilanteessa Jonesin virheen syy ei kuulu nauhalla yhtä selvästi. Selostajalla näyttää kuitenkin menevän tilanteessa sekaisin Givenssin ja valmennuksen välinen keskustelu, kun penkiltä ilmoitetaan, että näitä ei tarttis ottaa lisää. Tästä voisi päätellä, että syy sama kuin edellisessä. Vihellys myös tulee vasta kun heitto menee ohi, joka viittaa samaan.

Jos johonkin korisliigassa voi luottaa, niin siihen, että Katajan kotipelien tilastot on tehty oikein seuraavaan aamuun mennessä.
 
Viestejä
47
Edit: jälkimmäinen menisi videon ja otteluelostajan mukaan kuitenkin Givensille, ja vasta levypallotilanteen jälkitilanteesta? Ihmeellinen episodi kaiken kaikkiaan.
Meni Jonesille. Huusi/häiritsi heitäjää asiattomasti. Tämän näin.
Jumpan tekua en nähnyt, mutta ilmeisesti tuli samankaltaisesta tilanteesta.
Aika harvoin olen nähnyt tästä syystä puhallettuja tekuja ja nyt kaksi puolen minuutin sisään.
 
Viestejä
1 352
Vaikka ei silloin mitään lopputulokseen vaikuttanut Uudessakaupungissa mutta korihaiden vapaaheitoissa joka kerta katajan penkiltä tuli huutoa kun pelaaja heitti ei vaan tuomareiden tulkinnat mene yhteen
 
Viestejä
1 612
Tuota vapareiden "box-out"ia en muista nähneeni vihellettävän koskaan, näitä pelitilanneheiton "huuto häirintöjä" sensijaan muistaakseni puhallettua useammallakin sarjatasolla epäsäännöllisen säännöllisesti.

Kun tekulla tarkoitus useimmiten pitää pelaajien käytös kurissa (paitsi omalle jengille vihellettyjen aina aiheettomien joiden ainut tarkoitus on tuoda tuomarin egoa esiin), tekuun johtaneen käytöksen toistaminen parin pallonhallinnan sisään lienee ihan linjan mukaista viheltää, vaikka tämä "yritti häiritä"/ "yritti kommunikoida omalle jengille" tulkinta onkin välillä aika veteenpiirretty viiva.
 
Viestejä
2 832
Box Out ;) Jytkyttää!.. Huomenna on hieno peli tulossa, voitto pitäisi kairata. Tai jos ei, niin silti on hieno kausi menossa ;) Pleijareissa ollaan ja sitten alkaa uus Tuleminen oikein päätyyn asti, ja oikein jytkyttelemällä. Morris ratkaisee huomenna, ja JW on toinen kaveri, joka vetää elämänsä ottelun. Puks!
 
Viestejä
2 089
Varokaa risut ja männynkävyt! Box out tulee, oletko valmis! Viritä virtes, osaatko psalmis?

On tuo ollut koomista tuo box out keskustelu. Suuremmissa koripallomaissa heitellään pelaajia kolikoilla sun muilla, huudetaan pilkkahuutoja ja savu tupruaa ja bussin renkaat puhkotaan.

Ja meillä ei pelaaja olevinaan kestä kohta 70v joviaalin joukkueenjohtajan hentoa box out ”huutoa”.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös