Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
458
Yhden erän kestettiin Vilppaan kyydissä. Positiivista sanottavaa suomalaisista. Meidän jenkit ei oikein säväytä. Walton pitäisi jo laittaa vaihtoon.

Valtteri Mervolan tekemistä on kiva katsella. Hyvää rakentelua ja kovia koreja. Jenkit ei vaan saa viimeisteltyä. Ikävähän tässä tulee edellisiä.
 
Viestejä
206
Voi voi... eikö tosiaan yhtään kuviota ole, joita voisi pelata ilman Mattilaa tai Wilsonia? Nopean hyökkäyksen yrityksiä 0. Ja Walton vaihtoon kiitos!
 
Viestejä
1 577
Hyvin on Kataja pelannut ja valmennus vetää kuin viimeistä päivää.

Pari heittoa olisi voinut mennä enemmän koriin mutta ei hätää. Onneksi ulkoisesti eroittaa ketkä ovat niitä vahvistuksia, muuten ei tietäisi.

Europelien rasitus näkyy jonkun verran mutta minkäs teet.
 
Viestejä
19 300
Nyt Jytkytetään! Katajan jenkulat ei näytä ollenkaan vahvistuksilta. No johtavat sentään oman joukkueen miinustilastoja.....

Mervolakaan ei uskalla käyttää heittopaikkojaan. Heittäis vaan. Ei se huonomminkaan kuin muilla voi mennä....

Vaan eipä tuota jaksa ennää katella. Turha hermojaan koetella....
 
Viestejä
1 577
Hyvin on Kataja pelannut ja valmennus vetää kuin viimeistä päivää.

Pari heittoa olisi voinut mennä enemmän koriin mutta ei hätää. Onneksi ulkoisesti eroittaa ketkä ovat niitä vahvistuksia, muuten ei tietäisi.

Europelien rasitus näkyy jonkun verran mutta minkäs teet.Ennenkuin joku fani tai muu ehtii hermostua niin:

Pistoolin ja joukkueenjohdon suurin virhe oli ammattimiesten tiedossa jo ennenkuin kausi alkoi ja pari kierrosta alun jälkeen olisi pitänyt olla muidenkin tiedossa:

Ei kuulemma tarvita sitä isoa miestä, Vanttaja ja urheilulliset vahvistukset riittää. Riittää kuulemma keväällä ollaan tikissä.

No, ei riittänyt eikä riitä. Eikä riitä nämä 4. laarin ulkolaiset.

Sitä ei selitä Jammun tai muiden mukaan lukien Alasen loukkaantumiset (Alanen ei ole mikään iso mies pelipaikaltaan eikä taidoiltaan). Kuunnellaan jatkoselityksiä Pistoolilta&mediaystäviltään.
 
Viestejä
1 577
Walton&kumpp kannattaa vaihtaa vaikka uusien roudaaminen Suomeen ehkä kestääkin tuonne helmikuulle.

Ainakin vrt tämän uusimman tuominen. Mutta sarjapaikan puolesta kannattaa taistella kun Motonet Areena on ohjelmoitu mestaruusjuhliin 2022 keväällä.

Mutta entäpä jos lentopallo Hurmos, salibandy Josba ja jopa Kataja pelaakin 2021-2022 divarissa?

Mitäs sillon juhlitaan? Vain tippuuko kukaan mistään? Ja pelataanko kausia loppuun? Kaikki selvinnee seuraavasta jaksosta Kupla.
 
Viestejä
6 025
Odotettu selkäsauna kuten jo sanoin, alussa tuurillakin rimpuiltiin joten kuten. Kun ykkös ja kakkos pelintekijät puuttuu, niin näkyyhän se. Toki jenkit oli niin pihalla tänään, ettei ansaittukaan enempää. Kyllähän tämä kahden tappion viikko todennäköisesti on.. Mutta jytkytellään ja poksautellaan shampanjaa, kili kili!
 
Viestejä
1 999
Katajan kotimaiset pelas ihan ok pelin Salossa mut ulkomaalaiset floppasi kaikki kolme. Walton se jatkaa roiskimistaan. Oon pettynyt jos Walton saa koko kauden Katajassa pelata. Ihan floppi koko ukko. Fayne ja Odomes on sentään pelanneet myös hyviäkin pelejä. Wilson ja Mattila ovat molemmat Katajalle tärkeitä pelaajia ja ei tää murskatappio Salossa yllätä. Ja jos tällä kokoonpanolla Kataja jiutuu Karhua vastaan pelaamaan niin turpaan tulee Katajalle ihan kunnolla
 
Viestejä
6 025
Joo, ei Karhua pystytä edes kotona sen paremmin haastamaan mikäli ei saada Jammua tai Mattilaa mukaan, plus jenkkien herättävä taas pelaamaan. Walton tosin unessa ollut läpi alkukauden, en usko että juuri parempaa on luvassa.
 
Viestejä
458
Kyllä se on näin, että inhorealismi on välillä paikallaan. Kyllä minäkin epäilen, ettei tästä nyt mitallikautta tule. Henkilökohtaiseti asetan katajalle tavoitteeksi säilyä liigassa. Ehkä nämä 5. laarin jenkit on taloudellisesti tarkkaan laskettuja. Siinä missä muilla ei. Pidemmässä juoksussa se voi olla terveellinen lisä Katajalle.

Tämä kausi on putoamiskamppailu jos näin jatkuu. Toivottavasti olen taas väärässä. :)
 
Viestejä
1 455
Asia ei tietenkään minulle mitenkään kuulu, mutta minä vaan kysyn: Milloin pidätte välivuoden välivuodesta puhumisesta?
Katajan tapauksessa taaperruksesta voidaan jo ottaa välivuoden tilalle käyttöön uusi persujen viljelemä ilmaus ”uusi normaali”.

Katellaan niitä mitaleja kun tajutaan, että 90-lukulaisella seuran toimintamallilla ei - jos joukkueessa ei ole Teemu Rannikkoa - enää tällä vuosikymmenellä pantteria nostella.
 
Viestejä
125
Peteltä oli tämän päivän lehdessä ehkäpä kovin kuulemani selitys ”ammattivalmentajalta”. Viesti kuului hieman referoiden: kautemme ei ole vielä alkanut, koska emme ole päässeet täydellä miehistöllä harjoittelemaan.

Sen verran tiedän, että välivuosi on alkanut, vaikkei muu kausi olisikaan!

Milloin seurajohto nostaa räpylää pystyyn epäonnistuneiden valmentajavalintojen suhteen?
 
Viestejä
895
Pojat kumosi ginit jo bussissa, saloon menomatkalla, samalla kun keittivät nakkia bussin keittimessä, höystivät sen sinapilla ja pistelivät naamariin ;) Mutta, kohta JYTKYTETÄÄN! Jordanikin on jo kaupungissa ;) Puks!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös