Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
895
Mulla ois ehotus. Hankitaan @VinLaden2_ - tänne takaisin heti. Pistää koutsikin kuriin penkillä, jonka lisäks jytkyttää kolmosia pussiin koko ajan ;) Kaveria on hieno seurata twitterissä. Vinny takas heti, ja kaivetaan se Isö Mörkö myös takasin. Kaipaisin myös JB takas rosteriin, ja sitten kermana kakun päälle Erwini Morris myös. Näillä päästään jo pitkälle. Puks.
 
Viestejä
125
Tämä ja kaksi edellistä kautta on heitetty hukkaan antamalla uraansa aloittaville valmentajille ensimmäinen kunnon työpaikka. Tulos kertoo, onko työssäoppijat onnistuneet tehtävässään, ja onko seura oikealla taktiikalla liikenteessä. Kataja on ollut ylivoimaisin alisuorittaja näinä kausina, ja ehkäpä koko liigan historiassa. Viimekausien tulos on täysin anteeksiantamatonta ottaen huomioon joukkueen resurssit. Nyt pitäisi olla törmälällä ja kumppaneilla nöyryyttä myöntää virheet. Samoin pääsponsoreitten on mielestäni aika äänestää kukkarollaan. Pelleilyn aika on ohi!
 
Viestejä
6 025
Joo. Onhan tämä 2,5 kautta ollut aikamoinen riman alitus Katajalta, jos joku muuta väittää niin ihmettelen. Jytkytys ollut kaukana. Kataja operoi kaudesta toiseen sarjan suurimmalla tai melkein suurimmalla budjetilla ja siihen nähden on menty aika metsään Stenin aikana eikä tämä Peten aika juuri parempaa ole tarjonnut. Katajahan oli valmis jatkamaan Stenin kanssa vaikka mitään takeita ei ollut miten viime kausi olisi päättynyt, käsittämätöntä. Jos Katajan kausi päättyy taas floppiin on hyvin erikoista jos Peten jatko on itsestään selvä.
 
Viestejä
1 810
Sten, Pete ja Jyri ovat luultavasti kaikki hyviä pelaajien kehittäjiä. Entisinä (huippu-)pelaajina varmasti myös hyvät ja joskus kaverillisetkin välit pelaajiin. Ehkä se ei aina ole hyvä asia?

Ja tällä en viittaa (juurikaan) kotimaisiin pelaajiin, Jyrikin Kouvoissa sekä kasvattanut pelaajia että nostellut Pantteria. :)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
65
Entisinä (huippu-)pelaajina varmasti myös hyvät ja joskus kaverillisetkin välit pelaajiin. Ehkä se ei aina ole hyvä asia?
Edellisellä sivulla linkatussa budjetti-PDF:ssä Katajan päävalmentaja kertoo tavoitteeksi:

"Tällä hetkellä tutustumme toisiimme niin pelaajina kuin ihmisinä. Tuloksellisten tavoitteiden asettelu ei ole vielä ollut ajankohtaista."

Joten eiköhän siellä juurikin ole kaverilliset välit eikä kauden peliesitykset tunnu kovalta pettymykseltä. Kaksi muuta yli 600 tuhannen budjetin tehnyttä sanoo ujostelematta tavoitteekseen mestaruuden. Tarttuisikohan sillä tavoitteellinen asenne pelaajiinkin...
 
Viestejä
206
Edellisellä sivulla linkatussa budjetti-PDF:ssä Katajan päävalmentaja kertoo tavoitteeksi:

"Tällä hetkellä tutustumme toisiimme niin pelaajina kuin ihmisinä. Tuloksellisten tavoitteiden asettelu ei ole vielä ollut ajankohtaista."

Joten eiköhän siellä juurikin ole kaverilliset välit eikä kauden peliesitykset tunnu kovalta pettymykseltä. Kaksi muuta yli 600 tuhannen budjetin tehnyttä sanoo ujostelematta tavoitteekseen mestaruuden. Tarttuisikohan sillä tavoitteellinen asenne pelaajiinkin...
Tämä on minuakin häirinnyt Virtasessa. Esim. Poikola kertoi lähettäneensä pelikirjan sivuja jenkeille jo kesällä ja Laakso, Koskimies, Tuominen yms. välittävät puheillaan, olemuksillaan ja tuloksillaan kuvaa selkeistä suunnitelmista ja vaatimustasostaan. Katajan kohdalla on viime vuodet puhuttu yrittämisestä, taistelusta, kurinalaisuudesta ja henkisestä kantista. Kaikki eivät tietenkään halua medialle avata yksityiskohtaisesti, missä kaikessa pitää kehittyä tai miten halutaan pelata, mutta kyllä tämä jostain kertoo.
 
Viestejä
895
Menohan on poijilla tän tyylistä ;

Hieno kausi on menossa. Lopussa kiitos seisoo ;) Tää on urheilua, ja jammu pistää porukan kuriin kun palaa, ja sitten alkaa kääntymään voitoiksi. Nuokin muutamat parin pinnat tappiot jos ois kääntyneet voitoiksi, niin porukka ylistäisi täällä valmennusta :cool: Kuten aiemmillakin kausilla, tappion jälkeen ollaan erottamassa kaikki ja vaihtamassa koko joukkue, voiton jälkeen kehutaan kaikki maasta taivaseen ;)

Hienoa aikaa, ja pakkasetkin taas alkaa huomisesta eteenpäin paukkua. Onneks on pojilla nastat fillareissa ja toppatakit, niin kärsii hakea lähikaupasta piirasta ja muitakin paikallisia herkkuja :cool: puksutellaan
 
Viestejä
895
Se pieni ero toki, että Susijengi voittaa lopulta, Kataja ei. ;)

Nooh, mutta nytpä tässä jytkytelläänkin loput 4 pelistä voitot, ja sitten hieno kevät tulossa. Hieno se on muutenkin, ja kausi, se on hieno ;) Katajan poijjat käynyt curlingia pelailemassa tässä tauon aikana, on kuulema kivet osuneet pesän keskipisteeseen, jota nänniksi kutsutaan :cool: siitäkin voi päätellä jo, että heitot osuu ja uppoaa tauon jälkeen. Ja alla onkin sanostoa, jota joukkue ottaa käyttöön viimeistään keväällä, vastustajilta livahtaa huomaamatta housuun kun on niin uude kuviot ;) Curling sanasto | Curling.fi

Jytkytellään! Pitää muuten kysästä, että mites Salossa, onko pulkkamäessä tullut käytyä, kun runsasluminen talvi on? ;)
 
Viestejä
19 300
Jammu vielä lasareetissa. Nilkka mennyt siis aika pahasti ja jytkyttelee pelkästään kotonaan..... Tänään taitaa Katajan sulaminen alkaa jo heti alusta?

No tietenkin ihmeitä voi aina tapahtua. Mutta ei tietenkään Katajan ollessa kyseessä. Toki jos tänään olisikin Mattilan pöljä heittopäivä kaaren takaa ja tienaisi hieman takaisin häneen panostettuja euroja....Ja Aapeli myös.
 
Viestejä
1 577
Jos Pistooli on valmentavinaan Katajaa ensi kaudella niin keskeyttäkää Motonet Areenan rakennustyöt.

ja laittakaa ensin valmennukseen&pelaajistoon muitakin kuin vitsejä.

Sitten keskitytään kevä 2022.

Onhan tämä touhu jo.. säälittävän surkeaa.

Mutta jos saatas 40p rikki tässä pelissä. Edes Gulls säälistä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös