Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
19 300
Urheasti on Kataja puoliaikaan mennessä jaksanut taistella. Kiitos siitä valmennukselle ja tietysti sillekin, että on suurimmalla pelaajabudjetilla operoivana joukkueena saanut haalittua parhaat saatavissa olevat pelaajat. Muutenhan tässä oltaisiin aivan alakynnessä.

Hatun nosto myös Gullien pelaajille, että ovat noinkin puhtaasti osanneet puolustaa. No neljä virhettä sentään....
 
Viestejä
455
Törmälän kalenterissa tämä oli ohi peli, niinkuin ne 20 muuta. Hyvä meininki.

Kuuluu ainakin Boxout huudot tyhjältä Motonet areenalta, minun kukkaroa en pitkään jaksa tälläsestä touhua rahoittaa..

Huomenna lehdessä kehutaan Peteä ja Gulsin ylivoimaa...
 
Viestejä
891
Paniikkinappula pohjaan. Pitää se motonet areenan kivi kairata auki, jotta sen saa sieltä esille. No, kai me voitetaan kuitenkin loput kolme matsia. Tai ainakin korihait. Ei, voitetaan me kaikki ne, kun jammu hyppää mukaan. ja sitten ollaan leijareissa. Tai voijjaan me hävitäkin kaikki, kuhan ktp häviää kaikki loput myös.

Pitäskö ens kaudelle tehä jotain? Hommata vaikka joku iso, paremmin liikkuva järkäle korin alle (vrt. vanttaja), ja toinenkin iso mörkö. Ja vois olla aihetta kyllä kerrankin maksaa jenkuloista myös vähän enempi. Tai oikeestaan toisenpäin. Ennemmin nuoria, joilla on skilssiä ja tahtoa pienemmälläkin rahalla näyttää että pystyvät johonkin. Muutama kova kotimainen lisää. Ja valmennukselle ehkä pitäs jotain lisäapua hommata, otettasko vaikka Kaminen tänne, niin ainakin ois tunnetta pelissä? Tai salmispekka.

puksutellaan.
 
Viestejä
19 300
Eipä tässä mittään hättää oo. Jampuli jos olis pelannu, niin Kataja olis voittanu. Olisi se jampuli ainakkiin 19 pinnaa tehny.....Ja oltiinhan nytkin jo lähellä iliman häntä viedä pinnat Susirajalle....

Pikkusen parempii Gullit oli nyt, kun puolustus Katajalta hieman vuosi, mutta kunhan valmennus saa sen puolustuspelin kuntoon, niin varokoot muut!

Hieno kausi menossa!
 
Viestejä
6 025
Kuka tosissaan uskoi että Kataja tänään(kään) voittaa? En minä ainakaan. Pete huutaa kurkku punaisena mutta se onkin siinä.
 
Viestejä
1 436
Onneksi uusi halli ei ole vielä tänä vuonna valmis.Ensi vuonna sitten oikea valmentaja, vaikka kevät puoli taitaa mennä odotellessa. Melkein Gibsonia veikkaisin Virtasen seuraajaksi.
 
Viestejä
455
Voihan pojat! Motonet areenan suunittelussa on nähtävillä ajatusta. Tämän luukun kautta, paniikkinappulan saa nopeasti siirrettyä sisälle ja ulos. Enää ei tarvitse syyskautta sitä rakenuksen pohjasta etsiä ;)

Vai onko tämä sellainen ikkuna, josta epätoivoiset Kataja fanit voi nopeasti poistua kesken pelin? Tiedä häntä...

IMG_20210228_113446180_HDR.jpg
 
Viestejä
801
Eikös täällä olla valmentajaa yleensä ekana syöttämässä susille? Tämähän tuo kummasti jännitystä penkin päähän!

Vai uskaltaako kukaan ottaa pestiä edes vastaan?
 
Viestejä
891
Gibboni ois penkin päähän kyllä kova, harmi kun lähti sillon aikanaan pois. Sillon oli puolustuspeli kunnossa, tai ainaki siinä oli jotai järkeä. Ja siihen Taikuri sitte kaveriksi. ;) Ja paniikkinappulan saa kätevästi tuolta pihalle, hieno suunnitelma on.

Ja sitten vielä kun muistetaan, että kun halli valmistuu, niin siellä on ne pehmustetut, kultareunustetut penkin, ja ottelutapahtumisssa on tanssitytöt tarjoilemassa, niin on muuten hienot kaudet tulossa. Ens kaudella puksutellaan. Ja loppukausi nyt jytkytellään. Jamppu mukaan vielä, ja kaivetaan nyt sitten vielä se huolila sinne korin alle, ihan vaikka vaan seisomaan, jos ei muuta. Ja sitten Tj vois kanssa kaivaa tossut komeron perukoilta jalkaan. :cool:
 
Viestejä
967
JOS Kataja jää pudotuspelien ulkopuolelle niin se on sitten toinen kerta 2000-luvulla. Viimeksi siis pudotuspeleihin ei päästy kaudella 2007-2008 ja valmentajaa vaihdettiin kesken kauden ja Ray Ailus hyppäsi puikkoihin. Seuraavalla kaudella tämä vaihdos toi runkosarjan voiton ja finaalipaikan.

Toisen kerran 2000-luvulla Kataja antoi valmentajalleen potkut 2016 kauden päätteeksi kun Toijala sai väistyä pudotuspelipettymyksen jälkeen ja Greg Gibsonista tuli päävalmentaja ja seuraavana vuonna juhlittiinkin taas mestaruutta.

Saas nähdä minkälaisen runkosarjanlopun Kataja faneilleen tarjoaa...Korihait, Lahti ja Kobrat jos tuosta kolmikosta ei irtoa tarpeeksi pisteitä pudotuspelipaikkaan on kausi ollut kaikkiaan todella surkea.
 
Viestejä
6 025
Edelleen, mikäli kausi loppuisi runkosarjaan, olisi se karmea floppi. Toivon, että Pistooli Pete ymmärtäisi jättää eroanomuksen siinä tilanteessa. Hieno mies ja upea ura Katajassa, mutta tämä on tulosurheilua. Tällä materiaalilla jääminen pois 8 joukosta olisi kieltämättä surkea suoritus.
 
Viestejä
1 454
Edelleen, mikäli kausi loppuisi runkosarjaan, olisi se karmea floppi. Toivon, että Pistooli Pete ymmärtäisi jättää eroanomuksen siinä tilanteessa. Hieno mies ja upea ura Katajassa, mutta tämä on tulosurheilua. Tällä materiaalilla jääminen pois 8 joukosta olisi kieltämättä surkea suoritus.
Niin, toivoisi, että silloin joukkueenjohto katselisi peiliin miettien, että joko se juna on ajanut näiden meidän toimintaperiaatteiden ohi. Mutta tuskin näin on, eli jos uusi valmentaja tulisi, eiköhän se taas olisi joku mukava nuori mies, eikä mikään vanha jäärä kuten Salminen tai sellainen ulkomaanpelle kuten Gibson...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös