Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
1 998
Katajan pelissä positiivinen asia on voitto. Korihait niin paska että voitto tulee huonolla pelillä. Puolustus vuotaa edelleen ja hyökkäys on puskemista ja pallon menettelyä. Ei tuolla pelillä voiteta muita jengejä
 
Viestejä
19 300
Onneksi Hailta loppui evät...eikun eväät. Katajan karkumatkan takuumiehet kolmannella jaksolla olivat Mervola ja Alanen, jotka olivat penkillä eli poissa kentältä sähläämästä.....

Mutta tietenkin Valmentajat löytävät jotain ilosanomaa Katajan pelistä....Minä en.

Tuo Faynen vapariheitto on kyllä kuin oppikirjasta....Mitenhän muuten polvi?
 
Viestejä
891
Kausi on Hieno, ja Jytkytys jatkuu. Ja jos kataja pleijareihin pääsee, alkaa uusi , hienoakin hienompi kausi #part2, pleijarit. Ja sitte alkaa kunnon Jytkytys. Hieno on kausi
 
Viestejä
891
Jumaliste, voitto tuli, ja jumaliste, meillähän sija 5 ihan parin jytkytyksen päässä! Ja sitte vastaan vilpas tai jokikauha, voihan pyrsäkin tulla vielä hieno kausi. 1 voitolla 2 sijaa ylös. Puks..
 
Viestejä
68
ILTASATU

Mahtava peli Korihaita vastaan ei jättänyt jossiteltavaa loppukaudesta… eikä siitä etteikö päävalmentaja olisi saanut joukkueen pelaamaan haluamallaan tavalla… kaksi steppiä kerralla ylös sarjataulukossa.
Nyt kolmen vuoden jatkopahvi valmennuskaksikolle ja (Vanttajalle; molemmat vaparit sisään) ennen kuin hinta nousee….sillä parin ottelun päästä ollaan jo runkosarjan vitosena (5).

Ja kuinka ollakaan se tietää kylmää kyytiä Vilppaalle, mutta Katajan kavereita ei jätetä. Taikurille ja Nenoselle varataan finaaliotteluihin perhehuoneet Kimmelistä.
Finaaliottelusarjan loppuhuipennuksena Pete ojentaa sakset taikurille, joka Nenosen hartioilla istuen leikkaa korisukan ja pujottaa sen finaaliotteluiden MVPn V.MEn kaulaan.
Taikuri putoaa ja aiheuttaa pienen JYTKYN, muttei se haittaa kun ura on jo ohi.
Hopeajoukkueen bestman ei löydä KOTTIiin vaan jää bussista ja ilman mestaruutta.

Kansanjuhlat jatkuvat torilla, jonne on eksynyt kahdeksan satunnaista ohikulkijaa, jotka eivät olleet tietoisia AVIn kokoontumisrajoituksista, koska Siitosen juttu Verkko Katajalaisessa oli luettavissa " Vain tilaamattomille".

Loppu hyvin kaikki hyvin…. sen pituinen se.
 
Viestejä
1 569
Onneks on kausi kohta ohi.

Kaikkien surkeuksien äiti tämä munaton katukoris porukka.

Mattila&Alanen ovat kuin pyssyllä kentälle pakotettuja. Peli-ilo tursuaa.

Ulkolaiset ovat niitä pohjalaarista pudonneita.
Mutta eihän se heidän vika ole.

Valmennus on.. onko sitä?
 
Viestejä
19 300
Hyvin uppoo Katajan kolmoset....etenkin Waltonilla menee sukkana.

Mervola räplää, Mattila näkymätön, kuten kaikki muutkin. Hyvä vahvistus tuo Niko....

Ei pärjätä oman eikä vastustajan korian alla eikä missään muussakaan.

Ja tämä ei ole kyllä vastustajan hyvyyttä, vaan Katajan huonoutta.

Jospa toisella jaksolla Katajakin heräisi unestaan ja huomaisi, että tässä pelataan erittäin tärkeää peliä.

Katajan jenkulat on sarjan heikoimpia. No ymmärtäähän sen, kun rahat on menneet Jammun sopimukseen.
 
Viestejä
891
pete sanoo huomisessa aviisissa, että on hienoa, kun on viimeissä runkosarjapelissä vielä panosta, ja että me ollaan pelattu omia pudotuspelejä jo pitkään, ja ollaan valmiita, kun oikeat pudotuspelit alkaa. Jammu kehiin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös