Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
533
Sitten tulee myös Semi Saari 1 div. A / Raidersista. Joku tuota sarjaa seurannut varmaan tietää paremmin, millainen on.
Joskus uppoaa heitto, toisinaan ei. Varsinaista puolustajaa hänestä ei saa tekemälläkään. Hyökkäyspään mies, mielestäni ei riittävän monipuolinen silläkään saralla liigatason äijäksi. Noh, nähtäväksi jää.
 
Viestejä
1 341
Tuollaisia rosteria leventäviä pelaajia tarvitaan treeneihin. Oletettavasti ja toivottavasti hankittu sellaiseen rooliin.

Jenkeistä innostun sitten kun näen heidän pelaavan. Kyllä nämä kotimaiset paljon mielenkiintoisempia on.
 
Viestejä
460
Laulaja Sami Saari kuvattuna välittömästi sillä hetkellä kun oli lukenut lehdestä (virheellisesti) saaneensa pelaajasopimuksen Kataja Baskettiin.
jazz~2.jpg
 
Viestejä
833
Joo, muistinkin että Fayne oli sentteri. Vielä joku kookas pelaaja kiitos,.ettei meidän tarvitse jännittää vantajan formia ja yöt hikoilla.
 
Viestejä
833

Dantez Walton Katajaan. Eka ammattilaiskausi. NCAA meni Northern Kentucky University Norsessa (NCAA I). Lupaavan oloinen kaveri, jota ei tarvitse kesken kauden vaihtaa (#saaottaatalteen).

Tässä tämmöistä scouttivideota, tai ennemminkin highlightsia tms.


Sitten tulee myös Semi Saari 1 div. A / Raidersista. Joku tuota sarjaa seurannut varmaan tietää paremmin, millainen on.


Eli kaveri heittää hyvin vapaasta paikasta. Jännä nähdä saadaanko pelattua vapaata heittoa liigassa ja onko muita ominaisuuksia..
 
Viestejä
1 106
Joukkue on koossa nyt, kun Rashard Odomes saatu palkkalistoille

pelaajakortti: Rashard Odomes - KatajaBasket.fi

Viime kaudella pelasi Uumajassa, joten mies on karaistu valmiiksi pimeään ja kylmään pohjoisen talveen ja pitkiin pelimatkoihin.
Oklahoman yliopiston kasvatti. En ymmärrä tuon taivaallista, mitä esim. nämä asiat kertovat pelaajasta:
  • Konferenssin valinnat:
    • Kaksi kertaa konferenssin akateemiseen ykköstähdistöön (Big 12 All-Academic First Team) (2018, 2019)
  • Kolmesti NCAA-lopputurnauksessa
    • Final Four 2016
    • 2. kierros 2019
    • 1. kierros 2018
Mutta kaipa ne ovat hyviä juttuja.
 
Viestejä
1 734
Mielestäni hyvin on nämä pelaajatyypit valittu. Hyvin liikkuvia, heittäviä ja levypalloissa auttavia pitkähköjä laitureita Jammun ja Phillin lisäksi. Ja Houstonin peliä isossa liigassa viime yönä vilkaisseena sanoisin, että tiettyjä vastustajia vastaan sekä doctor Phil että Vanttaja voidaan jättää molemmat samaan aikaan penkille.
 
Viestejä
72
Kukaan ei ole vielä jytkyä huutanut uusimman kiinnityksen jälkeen. Lieneekö vitsi vanha vai kiinnitys pettymys... :)

Pelaajistoa katsellessa pisti silmään että suomalaisista vain kaksi on syntynyt ennen vuotta -96 (+ Wilson) ja jenkeistä yksi. Onkohan yksi viime vuosien nuorimmista joukkueista?
 
Viestejä
1 106
^ ja lisäksi vielä valmennuskin kohtalaisen nuorta eikä ole toiminnanjohtajakaan vielä ehtinyt paljon ikää kerätä. Joukkueenjohtaja sentään on jo senioriosastoa.
 
Viestejä
6 198
Jytkyttää niin himona, Katajalla koossa dream team ja pantteria tulloo!
 
Viestejä
2 858
Pantteria tulloo, ja tori on ollut varattu jo pitkään! Motonet areenakin nousee jo niin kovaa vauhtia, että hyvä kun suomen isoin nosturi jaksaa jytkyttää betonipalkkeja paikalleen! Siellä on jo katajan poikien pukuhuoneen betonielementit kasattu, että ei muuta kun Jytkytellään! ja kausihan alkaa jo ihan kohtsilleen.. Puksutellaan, kuten JOE sanois.. ;) Vieläkös JOE on metän keskellä paukutellu mänemään?
 
Viestejä
833
Toivottavasti Coronan takia ei taas suomalaiselle koripallolle tule välivuotta. Voisin melkein lahjoittaa 50€ suomalaiselle koripallolle korisliigaseurojen tueksi heti tänään.. Varmaan moni muukin.

Sen verta hyvään suuntaan on liiga mennyt, että taka-askeleet olisi pettymys.
 
Viestejä
833
Nythän itä-Suomeen alkaa oikein urakalla saapua jenkuloita. Onkohan kausikorteista kuulunut mitään
 
Viestejä
2 858
Joo, jenkuloita on alkanut tipahdella kaupunkiin, pojat jytkyttelee ensin muutaman omissa oloissaan viikon karanteenissa, ennen kun pääsevät irti parketille, paukuttelemaan palloa koriin ;) Sen verran on lupa ulkona liikkua, että fillarit on viritetty sellaseen kuosiin, että siinä mukavasti ajellen nopeesti vetäsee torin ympäri lenkkiä, ja kattelee jo valmiiks niitä herkkuja, karjalaisia, mitä on tarjolla heti kun karateeni päättyy ;) Ja kuulema tilaavat kotiovelle maukasta karjalaista heti kättelyssä, huhujen mukaan eväät tuodaan nakkibussilla pihaan, ja ettei aika käy pitkäksi, niin muutama paikallinen ginipullokin tuodaan mukana, että pojat on varmasti tikissä kun kausi alkaa, ja onhan siellä paikallisia makeitakin herkkuja mukana, vehnästä ja tämmöstä ;)..

Se on hyvä muuten,että pojille on nastat luvattu pyöriin tulevaks talveksi, niin ei vahingossakaan pääse käymään niinkun jb:lle viime kaudella, että liukastelee nurin.. Kenkiinkin on GM luvannu liukuesteet pakkasille, ihan varmuudeksi vaan, että pitoa riittää oikein kunnolla...;)

Se on muuten UPM tehtaallakin huoltoseisokki päättynyt, niin areenan kattoon saadaan varmuudella nyt ennen kauden alkua se TJ;n tilaama plakaatti.. On muuten hieno kausi tulossa. Kohta sitä jytkytellään parketilla siihen malliin taas, ettei taukoa ois edes ollutkaan.. Mitenhän sitä osaa hallilta pois edes, kun hivelevää korista on tiedossa... ;)

Motonetin areenankin nousee kovaa vauhtia, ai että kun pääsee vuoden päästä katsoa jytkyttelemään niille pehmeille penkeille peliä.. On kuutiota katossa, baarin tynkää, ja suoraan katsomoonkin tarjoillaan kaikenlaista maittavaa.. on tanssitytöt ja kaikki, ison maailman meininkiä.. ;)

On tää hienoa aikaa ;) Mitäs siitä kausarista ois pitäny kuulua, ne ketkä sen on tilannu, niin saavat sen ajallaan ;) Puksutellaan!
 
Viestejä
2 858
Onhan, siis ONHAN rumpupoijat mukana paukuttamassa kapuloilla rumpuja taas tulevalla kaudella? Kun ei europelejään nyt ole, niin ei tarvii niitäkään poikotoida.. Viime kausi kun jäi kesken, niin eihän kesken voi lopettaa myöskään rumpujen jytkyttelyä ;) Ja laittakeehan se Sukkana Koriin pystyyn taas, ellei kaveria löydy, ja hectoorinhan vois sellasen freelance-tyylisen shown pistää pystyyn ja spekuloida tulevaa kautta, laittaa ennakot pystyyn jokaisesta tulevasta matsista, ja haastella kaikki joukkueen pelaajat ja staffin läpi ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös