Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
764
Ja 260€ kausikortit niille jotka "ei viime vuonna omistanut sellaista" (luojan kiitos että en) pitää myös yleisön poissa peleistä ja ruudun äärellä. 100-150€ olisi köyhempikin voinut maksaa. Ei tässä kaikki Bromanneja ole tai omista Leipomoa.

Haluanko uskollisena ja pitkän linjan Kataja-fanina maksaa 260€ kaudesta näiden murheen kryynejen jälkeen?

EN! Äänestän jaloilla ja en sitten käy niin monessa kotipelissä, no can do.

Vähän pelisilmää myös kentän laidalla kiitos. :D
 
Viestejä
2 287
Itsekkään en tuota ylihintaista kausikorttia osta koska epävarmaa pelataanko kausi normaalisti ja jos pelataan niin pääseekö yleisöä peleihin. Ja muutenkin itselleni Kataja ei oo enää niin iso juttu mitä joskus aiemmin niin helpommalla selviää kun irtolipun ostaa koska en välttämättä tuu kaikkia kotipelejä katsomaan paikanpäälle varsinkin kun pelit näkee Ruudusta
 
Viestejä
676
Ja 260€ kausikortit niille jotka "ei viime vuonna omistanut sellaista" (luojan kiitos että en) pitää myös yleisön poissa peleistä ja ruudun äärellä. 100-150€ olisi köyhempikin voinut maksaa. Ei tässä kaikki Bromanneja ole tai omista Leipomoa.

Haluanko uskollisena ja pitkän linjan Kataja-fanina maksaa 260€ kaudesta näiden murheen kryynejen jälkeen?

EN! Äänestän jaloilla ja en sitten käy niin monessa kotipelissä, no can do.

Vähän pelisilmää myös kentän laidalla kiitos. :D
Minua jaksaa aina hämmästyttää nämä hinta-kommentit. Aika moni on vaatimassa sitä, tätä ja tuota pelaajaa joukkueeseen, mutta ei sitten ole valmis osallistumaan kuluihin. Hyvää ja halpaa ei olekaan ja monelle kommenteista päätellen näemmä riittäisi tuo halpa. Korisliigajoukkueen pyörittäminen on kallista touhua ja niiden ihmisten, joita asia kiinnostaa, tulisi mielellään osallistua myös kuluihin. Bromannit ym kyllä laittavat rahaa touhuun aika paljon, mutta kyllä pitäisi joukkuetta sen verran arvostaa, että ei ole 70 euron kausikortteja vaatimassa (tämä vaatimus tuossa muutama sivu sitten.)
 
Viestejä
2 032
Joillekin 260€ on iso raha. Vai onko tämä ns roskat pois rattaista projekti

Edes pelien määrää ei tiedämahtaako saada itse edes paikkaansa valita.

Pudotuspelit voivat jäädä viime vuosien tyyliin 1-2:een joten tulee lipuille hintaa.

Ehkäpä hinnoittelija on arvellut uuden hallin vetovoiman niin suureksi että kortit viedään käsistä. Toivotaan niin.

Hieno kausi on tulossa, joillekin.
 
Viestejä
2 357
No kyllä jonkunlainen kausarikampppis olisi ollut paikallaan, varsinkin viime kaudella omistaneille, ja muutenkin.

Mutta, siitä huolimatta, kohta palloa lingotaan taas koriin ja kausi alkaa, niin siinä alkaa myöskin rumpaleilla ja muillakin kivasti odotus nousta.. ;)

Ja kuitenniin, kohta jytkähtää taas semmonen paukku, että herkemmiltä hampaat tippuu.. ;) Eilen menin muuten uuden hallin ohi, näky olevan yhden yläparven oven lasi rikottu.. Liekö panniikkinappula viety.. ;)
 
Viestejä
1 102
Muistan kuin pari vuotta sitten myytiin 70 e kausikortteja, niin kauhea huuto oli siitä miten myydään liian halvalla ja onhan se nyt naurettavaa kun polkuhintaisia kausikortteja edes kehdataan kaupitella. En muista olivatko tästä loukkaantuneet enimmäkseen kuitenkin muiden joukkueiden kannattajia, mutta eiköhän mukana ollut joku katajalainenkin.

Mitäs nämä muualla maksaa? Kaikkien joukkueiden sivuista ei saa selvää, onko vielä vanhat hinnastot vai uudet. Mutta esim. Karhu Basketilla viime kaudella 220 e, mutta 390 e maksamalla sai numeroidun paikan ja puolivälierät. Vilpaksella oli runkosarjapeleistä 210 e ja numeroitu paikka siihen 70 e päälle. Vippikortilla 450 e sai myös pudotuspelit ja kahvin+pullan per peli. Seagullsin hinnoittelussa on niin monta porrasta, että ei meinaa saada selvää, mutta tarjontaa on 199 eurosta yli 400 euroon paikasta ja kakkosrivin lisähinnoista ym. riippuen. KTP:llä peruskortti 360 ja eläkeläiselle 260. Alakatsomokortti 150 e joka varmaan tarkoittaa erityisen huonoa paikkaa. KTP:sta ei saa selvää, kuuluuko myös pudotuspelit kortin hintaan. Varmaankin kuuluu kun ei erikseen sanota, ettei kuuluisi. Korihailla numeroitu kortti 250 e "klubin ulkopuolisille" ja klubilaisille 160 e, numeroimattomat pikkuisen halvempia. Koripallotaivaan kiintotähti Ura Basket oli kuitenkin niin rahoissaan, että saattoi myydä kausikortteja peräti niinkin halvalla kuin 180 e. Playoffien kanssa 240 e - tämän lisähinnan jokainen tiesi jo etukäteen riskisijoitukseksi.

(HIFK:in kääkkäfanit saavat maksaa istumapaikasta alkaen 495,50 e, jos "mahdollinen näkörajoite" ei haittaa. 250 eurolla selviää jos ei tarvitse istumapaikkaa. Parhaat paikat sitte reilun tonnin).

Löytyy varmaan halvempiakin kausikortteja joiltain joukkueilta. Mutta tälleen pienellä otannalla netistä nyt nopeasti etsittyjen (ja ehkä siksi monesti viimevuotisten) hinnastojen perusteella ei Katajan kausikortit ole huippukalliita, vaan noissa kantturoissa hinnat tuppaa pyörimään.

Luultavasti en osta. En siksi etteikö pelit kiinnostaisi, vaan siksi että en tulevallakaan kaudella todennäköisesti ehdi käydä katsomassa niin usein että olisin kausikorttikohderyhmää. edit. Viivataas tuo yli. Ei kai se mikään uutinen tai raportointia kaipaava asia ole, jos joku ei osta kausikorttia tai sen ostaa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
913
Olikos tässä viittaus Karjalaisen otsikkoon:
Joensuuhun avovaimoaan Reetta Hursketta kannustamaan saapunut koripalloilija Topias Palmi: "Jos ulkomaat eivät natsaa, niin sitten kotimaan kuviot, ja kyllähän siellä Kataja on korkealla"
 
Viestejä
1 102
Niinhän se Palmi haastattelussa sanoi, että kaksivuotisesta sopimuksesta Katajan kanssa jäi se toinen käyttämättä. Palmin paluu olisi ainakin se jytky. Mutta saattaapa löytyä ulkomailta jotain rahaisampaa kumminkin.
 
Viestejä
2 357
Jytkyä pukkaa kohtapuoliin.. Puksutellaanhan, ja nautitaan kesähelteistä ;) Iso Mörkö toissa kaudelta muuten teki aika hyvän diilin.. Oisin kyllä ottanu Katajaan takasinkin ;).. Ja Simpson.. Puksuti!
 
Viestejä
19 522
Kyllä kohta jytkähtää oikein kunnolla. Eilen illalla jo alako pauke. Rakkeitakkiin sato.....Odotettavissa on vieläkin kovempaa jytkyy....:D
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös