Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
488
Jeeeee!!!!!!!!!!!

Olipahan vaikea, mutta ansaittu voitto. Välillä peli-intensiteetti putosi lähelle nollaa ja hyökkäyspelistä tuli seisovaa, vaikeaa ja aseetonta. Miinusta etenkin Wilsonin ekalle puolikkaalle, hienosti Mervola paikkasi. Brown oli ekalla puolella tasainen ja Crawford myös. Omalle alueelle ei liian helposti päästetty, mutta voihan miten hukassa sijoittuminen oli oman korin alla vastustajan heittotilanteissa. Taisi 5 levyä pudota vastustajalle samassa hyökkäyksessä.

Mutta plussia oli! Ja voi herran isä mikä ryhtiliike Jamarilta. Aivan maaginen neljäs erä. Mcknight oli todella hyvä, erittäin monipuolinen myös. Crawford voi olla kultaa, tulee vähän mieleen muuan Muulinen. Meillä oli ajoittain hyviäkin kuvioita ja hyökkäyspäässä Milloin viimeksi?

Asenne taisi kuitenkin voittaa tämän pelin. Tästä sen taas näkee, ei näitä liigapelejä puolivaloilla voiteta.

Jytkytetään, erittäin tärkeät pisteet vaikeaa vastustajaa vastaan!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
19 357
No vaikka voitto tulikin, niin ei kyllä aiheuta mitään hurraahuutoja.

Nokia antoi ohjat Katajalle, kun olivat 12 pistettä johdossa. Varmasti hyvänolontunne iski. Siihen kun Kataja sai ja suurimmaksi osaksi Nokian ja vähän tuomareidenkin avittamana vähän hurlumheitä, niin Nokia menetti pelin, joka oli täydellisesti heidän hallussaan.

Jammu vaikka kohensikin loppua kohti huomattavasti, niin 5 helppoa menetystä on aivan liikaa. Onneksi Mervola ei tänään menettänyt kertaakaan.

Eihän rehellisesti sanottuna Katajan jenkulat vieläkään ole sellaisia kuin joskus ennen vanhaan. Groofoorti, joka on palkattu kolmoslingoksi, heittää kolkit 1/8. Ei näin. Lisäksi hermokontrolli petti. Brown hyökkäyspäässä aika avuton, mutta jonkinlainen puolustaja kuitenkin. Varsinkin tänään, kun siellä kettään Pölliä ja kumppaneita ei ollut vastassa. Mäknaitti taitaa tasaisin olla. Landersista ei osaa oikein mitään sanoa. Hajuton, väritön ja mauton.

Onneksi ei Palmia saatu. Eihän se mikään pelimies olisi ollutkaan. 32 pinnaa kyllä teki Haita vastaan.....Ilmeisesti katajalle ei sopinut ulkomaanoptio, ainakin jos HTT:n huhuihin on uskominen. No en tiedä ....

Ei vakuuta ei Katajan peli, vaikka voitto tulikin. Nokian kolkit oli vielä Katajaakin heikommassa jamassa. Siinäkin yksi syy heidän tappioonsa.
 
Viestejä
1 087
Voitot lasketaan. Kyllä jenkkinelikko paransi edellisistä. Brown js landers pietään, markeli myös ehkä. Ootellaan, vaatii reeniä vielä. Sellaista, kun 1 kymppi tänään, se kun saadaan koko peliin niin.. Toistaja.. mutta voitto. Jytkytetään!
 
Viestejä
2 050
Kataja voitti se on tietenkin tärkein asia mutta ei tuo peli vakuuta. Jos vastassa olisi ollut Nokiaa parempi joukkue niin turpaan olis tullu. Kolmosia roiskittiin ohi ja hyökkäys oli pitkään todella heikkoa ja vastustaja haki liikaa hyökkäyslevypalloja. Jenkeistä Crawford heitti taas todella paljon ohi, Brown otti hyvin levypalloja mutta edelleen hyökkäyspäässä todella kesy, Landers todella näkymätön ja Mcknight jenkkien paras taas kerran. Mcknight ainut jenkki jota voi vahvistukseksi kutsua. Kotimaisista Wilson oli ekat 20 min vaisu mut sit kun peliä ratkottiin niin Wilson oli se joka teki monta koria Katajalle
 
Viestejä
1 482
Nokia kotona - aivan kuten Bisons vieraissa - on peli, joka pitääkin tässä vaiheessa kautta voittaa. Paniikkinappulan voi toistaiseksi laittaa pöydän laatikkoon takaisin, mutta ei toriakaan vielä kannata varaamaan ruveta. Seurataan markkinoita: leveyttä ei hirveästi joukoissa ole.
 
Viestejä
6 036
Kyllähän Kataja on menettänyt vetovoimaansa ei mahda mitään.. Mitä Palmiin tulee, niin europelit oli pitkälti syy miksi tuli aikoinaan Katajaan, europelit olis houkutellut hänet tod näköisesti takaisin susirajalle.
 
Viestejä
1 482
Tuli yövuorossa luettua maakuntalehden luottotoimittajan otteluraportti, ja hän oli analysoinut niin, että Katajan ongelma on, että pelaajat joutuvat pelaamaan liikaa väärillä pelipaikoilla. Että McKnight olisi nelospaikan mies, Landers kolmospaikan ja Jammu heittävä takamies. Uskallan olla eri mieltä: yhdessä Brownin kanssa kentällä ei minusta roolitukset menisi noin ihan nappiin. Tai pitäisi tilastoista kaivaa eri viisikkojen plusmiinukset. Siis pitäisikö Crawford vaihtaa pointttiin?
 
Viestejä
1 087
Ei vaihella vielä ketään, se on tuo roofortti keväällä vielä täyttä timanttia. Tulee mieleen eräs Rion Brown.. Aina muuten kun katajalla on ollu joku Brown joukkueessa, on oltu 4 joukossa ;) Joten, puksutellaanhan kohti kevättä..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös