Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
2 189
Myönnän että olen kritisoinut Katajan kolmea jenkkiä eli Crawford, Brown ja Landers mutta on siihen aihetta ollut. Huolestuttaa Brownin ja Landersin pienet pistemäärät. Todella paljon pisteidenteko on Wilsonin, Mcknight ja Crawfordin varassa. Toki tykkään että ainakin tähän mennessä Katajan puolustus on ollut suht hyvää mut kyllä sitä toivoisi että kaikki 4 jenkkiä pystyisivät pisteitä tekemään. Onneks muillakin jengeillä osa jenkeistä ei oo mitään kummoisia vahvistuksia.

Sääli että Tuomala, Laihonen ja Lommi on loukkaantuneina. Saapi nähdä milloin Laihonen tekee paluun kokoonpanoon. No ens viikolla kaksi peliä kotona Pyrintö ja vieraissa Seagulls. Kotipelistä Katajan pitää pystyä voitto ottaa koska ei tän kauden Pyrintö ole läheskään yhtä hyvä mitä viimekaudella johtuen siitä että jenkit on huonompia kuin viime kaudella. Helsingissä Seagullsin vieraana Katajan pitää pystyä pelaamaan huippupeli Helsingin miljoonamiehiä vastaan mutta ei Seagulls oo mikään voittamaton joukkue.
 
Viestejä
1 473
Nonniin, ke jytkytellään areenalla taas, toivottavasti voittoputki jatkuupi. Toivottavasti lommilta ei pahemmin nilkka menny, tärkeä kaveri. Pitäis kyllä varmuudeksi ihan oikeesti hommata muutama kaveri lisää tohon, euroopan markinnoillakin näkyy olevan kokenutta ja lahjakasta tarjontaa hyvin tarjolla, eu pelaajia siis ;)

Ja toivottavasti Jammulle ollaan jo rustailemassa uutta parin vuoden sopimusta kasaan, tärkein ukko koko joukkueessa, tuntuu että on löytäny uuden kevään taas viime kauden jälkeen.. JW kuitenkin jatkaa uraa vielä muutaman kauden ainakin, joten äkkiä vaan sulkaa ja mustepurkkia kaivamaan kassakaapista.. Tiiä vaikka lahja jouluksi tulisi ;) .. Jos Suomessa pelaa, uskoisin että Katajassa jatkaa, varsinkin kun ens kaudella taas tulee europelit varmuudella mukaan kuvioihin.. Saati sitten suomen hienoin areena, kun valmistuu juuri ihan kohta.. ;)

Ae että, kuhan tammikuussa päästään uuteen areenaan, niin jytkyttely ja rumpujen paukuttelu vaan kovenee.. :cool: Eiköhän tonne uuteen areenaan mj- pelejäkin saada koriksessa,lentiksessä ja säbässä.. Mutta se on kuitenkin Katajan poikiin kotipesä tammikuusta eteenpäin, vastustajatkin pyörtyy jo hallin ovella, ennen kun ees sisään pääsevät.. Helsingin poikia huimaa jo tullessa, kauhajoella ollaan totuttu puolapuihin, ja salosta rahdataan bussin perässä kärryllinen pojille juotavaa kun tappio tulee 40 pisteellä.. ;)
 
Viestejä
376
Ae että, kuhan tammikuussa päästään uuteen areenaan, niin jytkyttely ja rumpujen paukuttelu vaan kovenee.. :cool: Eiköhän tonne uuteen areenaan mj- pelejäkin saada koriksessa,lentiksessä ja säbässä.. Mutta se on kuitenkin Katajan poikiin kotipesä tammikuusta eteenpäin, vastustajatkin pyörtyy jo hallin ovella, ennen kun ees sisään pääsevät..
Meinaatko että rumpupojilla jytkähtelee niin pahanhajuisia paukkuja, että vastustajat pyörtyvät siihen. Toisaalta jos pyörtyvät jo ulko-ovelle se voisi tarkoittaa pahempaakin sisäilmaongelmaa.

Nyt vaan hankitaan Katajan pelaajille kunnon happiviikset, niin voidaan voittaa kaikki kotipelit uudessa hallissa. Katsojathan toki joutuu käyttämään jatkossakin maskia, ja sen pitää olla pari napsua parempi. Nyt kaivelemaan vanhoja varastoja jos jostain löytyisi vielä perinteisiä sikakyöstejä.
 
Viestejä
596
Mikälie Laihosen tilanne? Ei ole pahemmin tiedotettu. Olisi kiva nähdä millainen pelimies hän on... Nyt voitto tästä ja Palmi bussiin ja jenkit Las Palmkseen, siis siihen äsmafian puotiin..
 
Viestejä
2 189
Ei lohduta paskaakaan tasainen peli ku turpaan tulee. Wilson ja Mattila edelleen hyviä ja jenkeistä Mcknight tekee hyvin pisteitä mut muut kolme ei pisteitä oikein tee. Brown varsinkin aivan paska sentteri varsinkin hyökkäyksessä joten vaihtoon vaan. Crawford kolmosten roiskiminen hirveää katottavaa. Pyrinnöltä Heinonen, Palmi ja Gonzalves teki koreja kun peliä ratkottiin
 
Viestejä
1 571
Jäi osa matsista näkemättä, mutta olisi voinut kääntyä kummalle vaan: Wilson joutui hyökkäyksessä tekemään ehkä liikaakin, kun ei laituriosastosta toista go-to-guytä löydy. Crawfordin vahvuudeksi ei ainakaan tasaisuutta voi laskea: juu, myydään vaan Karhubasketin harjoitusvahvuuteen.
 
Viestejä
58
Jäi osa matsista näkemättä, mutta olisi voinut kääntyä kummalle vaan: Wilson joutui hyökkäyksessä tekemään ehkä liikaakin, kun ei laituriosastosta toista go-to-guytä löydy. Crawfordin vahvuudeksi ei ainakaan tasaisuutta voi laskea: juu, myydään vaan Karhubasketin harjoitusvahvuuteen.
Tuskin Kauhajoelle ottavat harjoitusvahvuuteen, pitävät siinä kuitenkin jonkinlaista tasoa.
 
Viestejä
1 092
Tuskin Kauhajoelle ottavat harjoitusvahvuuteen, pitävät siinä kuitenkin jonkinlaista tasoa.
joo, kyllä lakeuksilla olevien pelaajien ensimmäisen kriteeri on että pitää pystyä katsomaan vähän pidemmälle kuin omiin nenäkarvoihin.... :)
 
Viestejä
19 438
Pistuuli kertoi, että hävittiin toisen puolikkaan puolustuspeliin. Jos olikin ja on ollut koko kausi huonoa puolustusta kaikilla puoliskoilla, niin kyllähän eilisen pelin Kataja hävisi Croofoortin ja Lommin todella synkkään heittopeliin.

Jotain siellä toimistollakin pitäisi tehdä. Painella vaikka sitä kuuluisaa paniikkinappulaa.....Tällä valmennuksella ja noilla vahvistuksilla tulee synkkä kausi jälleen kerran.....

Tietysti, jos ei ole mihinkään muutoksiin varaa, niin sittenhän kaikki on okei.
 
Viestejä
2 189
Tänään Katajalla vieraspeli Helsingissä Seagullsin huippujoukkuetta vastaan. Hurja on kyllä Seagullsin kotimainen rosteri kun kokoonpanoa katsoo. Koponen, Kanervo, Nikkarinen, Huff, Heinonen ja Kotti ja sitten vielä 3 jenkkiä niin kyllähän Seagulls on mestarisuosikki numero yksi. Kataja on vieraissa paremmin pelannut varsinkin puolustuksessa mutta toisaalta Bisons ja KTP oli suht huonoja Katajaa vastaan niin ei ne voitot pelkästään Katajan hyvyyttä olleet. Kataja jos meinaa voiton Kisahallista hakea niin puolustus ei saa vuotaa ja Seagullsin vaarallisia kaukoheittäjiä ei saa päästää kuumaksi. Levypalloissa pitää pärjätä ja kolmosten pitää upota paremmin mitä esim Pyrintöä vastaan. Ja totta kai sitä toivoisi että kaikki 4 jenkkiä tekis hyvin pisteitä mutta näin tuskin tapahtuu. No toivotaan ihmettä eli Katajan voittoa
 
Viestejä
19 438
Minähän en mistään mitään ymmärrä ja vähiten koriksesta, mutta ehdotan kuitenkin seuraavaa:

Eli videot pyörimään ja ensiksi vaihtoon kädetön Brown ja näkymätön ja hajuton Landerssi. Mäknaitti saa jäädä ja vielä voidaan katsoa, josko Croofoortin heitot alkaisivat kaaren takaa upota. Kuitenkin hänet juuri niiden takia on Katajaan palkattu....

Sitten vaan pikku vinkkinä valmennukselle, että katsovat hiukan tilastoja ja etenkin niitä plus/miinustilastoja.

Kysynkin siis, että miksi Lommi on aloituksessa ja Mattila penkillä jatkuvasti. Selitykseksi ei käy mikään keskenkuntoisuus, kun kyse kuitenkin urheilusta, jossa voitotkin merkitsee jotain....

Ja miten Mervola, jolla ei juurikaan mitään uhkaa hyökkäyspäässä ole, saa vajaassa 13:ssa minuutissa -19....

Ymmärrän tietenkin, että kun kyse on myös rahasta ja siitä pääasiassa, niin jollei kassan pohjalla paista enää muu kuin päivä, niin pysytään näissä ja menetetään pelit ja katsojat lopullisesti. Näyttää kovasti siltä, että Katajan ns, korisbuumi, jota saatiin seurata melkein 20 vuotta, on kuihtunut sinne ynnämuitajoukkueita joukkoon.

Kyllähän tässä selvästi ikävä on ollut niitä aikoja, kun jenkulat olivat pääasiassa vahvistuksia ja vaihtojakin tehtiin, kun nähtiin, että joistakin ei ole mitään apua. Kovia kotimaisiakin pystyttiin palkaamaan melkeinpä joka kausi, vaikka ei niitä europelejäkään vielä pelattu, johon nytkyisin jotkut kovasti vetoavat.

Vai onko strategia sellainen, että vasta kevätpuolella panostetaan oikeisiin vahvistuksiin...?

Siispä päätän valitusvirteni sanoihin: Katajan nykyistä pelaamista on todella vaikeaa katsoa ja uskoa parempaan. Minä ainakin olen sen vähäisenkin uskoni menettänyt.

Ps. Ja jotta jotain positiivista pitää sanoa, niin varmaan Katajassa on eletty aina sen mukaan, mihin varaa on ollut. Näitä toisenlaisiakin eli menestystä hinnalla millä hyvänsä ja velaksi, on nähty ihan riittämiin. Ja epäilen suuresti, että tullaan vielä näkemään eikä siihen mene pitkääkään aikaa.....

UGH!
 
Viestejä
89
JOEN SUUN jäätävistä neuvoista suivaantuneena Pete Vi…. riehuu joukkueen hurjaan iskuun ja aiheuttaa Lokkien ikämiesporukalle, Kisahallin Hesaäijille ym. ISTV:n katsojille mielipahaa.
 
Viestejä
1 789
Ollaan tälläkin kaudella ym joukkueita, tiukkaa tekee 10 sakkiin.

Ryhtiliikkeen aika, uussi halli ja nykyjoukkue ei sitä tuo.

Aloitetaan valmennuksesta, sieltä noviisi vihdoinkin pois ja tiedä vaikka joku ns ykköskorin pelaaja eksyisi Joensuuhun.

Ja jooa oikea jenkkivahvistus.
 
Viestejä
596
Niin no mitähän tähän sanoisi. En tiedä millainen sateentekijä Laihonen on, mutta nykyisten kotimaisten ja jenkkejen taso ei ole ollut siellä missä odotin niitten olevan. Edelleen, Katajalla on liian kapea rosteri. Penkillä ei ole ketään pelotetta top 5 jengejä vastaan. Niko, Jammu ja Mcknight ovat olleet tasaisen hyviä. Näin ei voi sanoa Landerista tai Brownista. Vaikka he eivät ole huonoja siinä mitä tekevät, ovat vain liian yksipuolisia. Katajalla on liian yksipuolisia jenkkejä. Ei siinä. Crowford omaa taidot, mut pystyykö niitä käyttämään. Vrt. Palmi, joka oli Joensuussa taisainen ja rauhallinen, toisin kun Crown up-down-down-up tyylinen vire.

Mervola, vaikka miten kattoisi Katajalaisilla laseilla, ei ole sateentekijä vielä. Lommi on ollut aikalailla viime peleissä varjo viime vuoden pudotuspeleihin verrattuna.

Vaikea kausi, taas.

Edit: Landers ei juuri tee mitään..
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös