Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
2 189
Murskavoitto tuli Katajalle mikä on tietenkin hyvä asia mut vastus oli myös surkea. Mcknight ja Lommi pelas hyvin ja Crawford muuten hyvä mut ne kolkit edelleen ei uppoa. Landers surkea vapareissa ja hyökkäyspäässä ei paljoa uhkaa oo. No lauantaina vierapeli Lahdessa jonne itsekin tulee reissattua. Lahti ollut yllättävän hyvä kotimaisilla joten saa nähdä miten käy Katajalle Lahden kotikentällä
 
Viestejä
1 370
JYTKYTETÄÄN! Voitto kotiin, vaikkakin hait vastassa. Brown sivussa. Enkä vaihtaisi jenķuloita, vaikkei mc 3 ookkaan onnistunu, rooli on erilainen toistaiseksi. On timanttia keväällä vielä. Landers myös parantaa. Joukkuehenki on kohdallaan eikä kukaan tuijota omia tilastojaan. Ja muuten.. Uudessa Areenassa testaillaan valoja ja näyttöä juuri.. Jytkyttää! On niin iso näyttö että heikottaa ihan.. Väittäisin, Suomen hienoin palloiluareena.. ;)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 189
Huomenna Katajalla vieraspeli Lahdessa. Lahti on pelannut pelkillä kotimaisilla muutaman pelin kun jenkit oli autokolarissa jossa onneksi ei uhreja tullut. Lahti on kotimaisillaan ollut yllättävän hyvä ja kokenut Ballard pelaa huomenna ensimmäisen ottelunsa Lahdessa niin ei tule Katajalle helppo iltapuhde olemaan Lahdessa.

Kataja voitti selvästi keskiviikona sarjan surkeimman joukkueen eli Korihait. Brown ja Laihonen puuttui keskiviikkona. Toki Laihonen ollut koko alkukauden sivussa. Hyvä olisi edes Brown saada mukaan kokoonpanoon koska muuten Katajalla ei sentteriä ole. Toki Lahdella vaan Ventoniemi on sentteri ja hän on ollut melko vaisu alkukauden. Landers on hyvä ollut levypalloissa ja puolustuksessa mutta hyökkäyspäässä hän on melko huono varsinkin vapaaheitoissa. Crawford on muuten hyvä mutta kolmoset ei vaan meinaa koriin mennä. Mcknight on pelistä toiseen hyvä ollut samoin Mattila ja Wilson. Viime pelissä Lommi oli hyvässä heitossa ja toivotaan että Lommilla ja muutenkin Katajalla kolkit uppoaa Lahdessa. Ja kolmosten lisäksi puolustus ei saa vuotaa ja palloa ei saa turhaan menettää ja hermojen pitää kestää.

Huomenna Vesa Mäkäläisen paita nousee kattoon. Vesku on hieno mies ja varsinkin kausi 2016-2017 kun Kataja mestaruuden voitti niin Vesku oli kokokauden todella hyvä varsinkin puolustuksessa. KIITOS VESKU!!!!
 
Viestejä
1 770
Kataja taisteli hienosti divaritason A LaBaa ja sen maajoukkuepitoista kotimaisryhmää vastaan.

Kyllä on hienoa muuttaa uuteen halliin tämän puulaakiporukan kanssa. Tekee tiukkaa saada yli 500 katsojaa edes ilmaislipuilla.

Virtanen on vuoden koutsi ja Katajan ulkomaalaiset kaikkien aikojen top 4.:Kyllä näillä on hienoa kautta hieno pelata.

Oi aikoja.
 
Viestejä
439
Pakko sanoa, että hieno taistelu. Jos lopussa kun peliä ratkotaan, kentällä ovat Pöntinen ja Pihlajamäki niin tulos ei yllätä. Landersin 0p ei riitä vahvistukselta.
 
Viestejä
1 770
Landers on kuulemma loistava puolustaja. Harmi kun ei peleissä näy. Mutta mukava kundi ja Katajassa hyvä henki, se on tärkeintä.

Miks sinne ei palkata jotain stand up koomikkoa kun kerran hyvä fiilis on oleellista?
 
Viestejä
19 424
Jos Katajan johtomiehet ei älyä pistää tuota Landerssii lentokoneeseen, niin ihmettelen suuresti ja loppukin luotto on ainakin minun silmissäni heihin mennyt. Jos olisi tänäänkin ne muutamat helpot korin alta saanut sisään, niin voittohan olisi tullut. Mutta kun on niin kädetön ettei osu mistään, niin minkäs teet.

No pelejä hävitään monella tapaa. Croofoordinkin tyhmät epäurheilijamaiset ratkaisivat paljon.

No nyt meni Jammultakin räpylä ja varmaan Mervolalatakin jalka. Taitaa Lasakin vielä joutua palaamaan edustukseen.....

Tuomareista, että kuinka pihalla tuo kolmikko olikaan. Säälipuhaltamista ja puhaltamatta jättämistä. Kova kolmikko, joka saa varmasti paljon vastuuta tulevaisuudessakin.:p
 
Viestejä
1 531
Kirjoitin ensimmäisen harjoituspelin 15 minuutin jälkeen, että silloin kentällä olleet Landers, Brown ja Crawford joutaa vaihtoon. Olen edelleen samaa mieltä.

Koska tämä ei ole Katajan taloustilanne huomioiden mahdollista, laitetaan pois vain Virtanen.

Edit. Unohtui sanoa ,että ulkomaalaisvahvistuksista vastaava voisi myös lähteä
 
Viestejä
5
Pakko todeta vielä lauantain nousun (siis omani) kunniaksi, että Petri ”Redneck ”. Virtasella on ilmiömäinen, lähes poikkeuksellinen Midaksen käänteinen kosketus pelin ratkaisuhetkillä. Yhtään nousua en ole ollut vielä todistamassa hänen valmennusaikanaan.
Piste.
 
Viestejä
2 189
Vituttaa kyl todella paljon tällä hetkellä. Landers nyt vaihtoon. Aivan paska pelaaja. Mcknight jäätävän hyvä muut oli suht vaisuja. Ballard ja tuomarit ratkaisi voiton Lahdelle
 
Viestejä
3 154
Yllättävän paljon napsahtelee näitä eu-virheitä ja tekuja juuri Katajalle ottelun ratkaisuhetkillä. Tuntuu olevan jonkinlainen kestävä trendi. Ei kerro hirveän hyvää joukkueen henkisestä kantista.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös