Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
576
Hollis-Jeffe näytti viimeksi hyvältä kun pelasi niinkuin @hector kertoo. Täytyy kuitenkin todeta, ettei sen kauden jenkit mitään 1 koria olleet...
 
Viestejä
1 559
Myö fiksuina säästeltiin Jammun kättä, jotta pystyy pelaamaan maajoukkueessa. Ja näin.

Myö myös fiksuina annettiin Croofoordille kenkää ennen maaottelutaukoa, jotta säästetään kaksi viikkoa palkoissa, vaikka pelaajamarkkinat ovat kuulemma hankalimmat ikinä, puolet Korisliigaseuroista etsii vahvistuksia ja uudesta miehestä on vasta haju. ja näin.

Myö myös fiksuina asennettiin kallis parketti kylmään halliin ja se on nyt paskana ja sinne siirtyminen siirtyy kuukaudella. Ja näin.

Saatanan tunarit.
 
Viestejä
884
Rondae taisikin jättää NBA-kentät taakseen ja suuntasi Besiktasiin. Veljekset on sitten lähempänä toisiaan…
 
Viestejä
2 189
Toivon että Crawfordin tilalle Kataja saisi pelintekijä jenkin joka osaa kolmosia heittää.

Kyllähän Kataja on viimeisimmän mestaruuden jälkeen ollut floppi. Ja edelleen ottelutapahtuman on todella vaisu. Saa nähdä tuoko uusi areena siihen muutoksen. Vaikea saada ihmisiä maksamaan 15€ kun joukkue on pelannut huonosti ja ottelutapahtuma on varmaan Korisliigan huonoin
 
Viestejä
1 385
Jytkytys ei lopu. Kunhan on joukkuepelaaja. Griffin? En ois ihan varma... Tosin, oisin crawfordin pitänyt toisaalta. Toisaalta, muistuu eräs bradford mieleen..
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 971
Viestejä
6 111
Jefferson ja Griffin. Pelit näyttää ovatko floppeja vai vahvistuksia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös