Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
833
Paskanjauhajan arvio Katajan pelistä luettavissa alla:....... ...... ..... ja vielä jytky .....

Edit: Kataja muuttaa nimensä muotoon McKnighttaaja Basket

Edit2: Lommi heittää.

... Katajalta on jäänyt keulavisiiri toimistolle, kun noin kauhean helposti Kouvoilla koriin uppoo.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 089
Jos nyt ei Katajan johto (??) toimi niin hyviä pelejä tyhjille katsomoille

Virtanen opettelemaan junnuihin, Brown ja valitsijansa samalla resiinalla pois.

Kataja ei ole ikinä ollut näin munaton ja haluton ja veltto joukkue. Siis eunukki.

Muuten näyttää hyvältä.
 
Viestejä
2 393
Griffin eka peli Katajassa iha hyvä. Hollis-Jefferson kans iha ok. Mcknight ja Wilson taas teki pisteissä oman osuutensa. Brown pakissa ok mut edelleen hyökkäyspäässä heikko. Suurin heikkous kuitenkin valmennus
 
Viestejä
847
Taitaa tuntua kivalta kun JoKa kyntää pohjamudissa ja pitää tänne tulla v-tuilemaan

No, kukin tyylillään.
Ei se mitenkään hyvältä tunnu. Sympaattinen joukkue ollut aina. Mutta kun tässä ketjussa ei mistään muusta puhuta. Joskus tuntuu, että uudelle pelaajalle ei anneta kuin korkeintaa pari peliä aikaa todistaa olevansa tarpeeksi hyvä. Se on mielestäni aika älytöntä.
 
Viestejä
21
Katajalta tuttu tarina jälleen kerran: Sysimusta eka puolikas, jonka jälkeen loistava taistelu kaukaa rinnalle, mutta sitten taas kun peliä aletaan ratkomaan, niin paska levähtää parketille. Griffiniltä ja Hollis-Jeffersonilta ihan lupauksia herättävät debyytit, mutta Katajalla pelissä edelleen samat ongelmat kuin ennen taukoa. Levypallopeli varsinkin omalla korilla aivan järkyttävää katsottavaa ja kurinalaisuutta ei tunnu löytyvän ollenkaan. Hyökkäyspeli taas näyttää välillä todella mielikuvituksettomalta ja pistää miettimään, toteutetaanko siellä minkäänlaista suunniteltua pelikirjaa? Jokatapauksessa pitkä on matka, että tästä kaudesta edes jollain tasolla onnistunut tulee, mutta usko ei ainakaan vielä ole loppunut.
 
Viestejä
1 734
Niin no realitycheck sen osalta, ketä voisi olla saatavilla valmentamaan:
-Tuomas Oja: pelikirjat ja videoskoutit hallitsee, mutta ei ainakaan itselle jäänyt käsitys minään Dettmannina valmentamisen muilta osin.
-Welling ykköseksi: en usko että kakkoskoutsilla olisi jotakin ässää hihassa, jota Virtanen ei vaan anna käyttää.
-Kaminen: ei tule.
-Ville Tuominen: en tiedä missä päin Eurooppaa menee, mutta ei tule.
-semipro Palotie: ei tule.
Eli kärvistellään tämäkin välivuosi loppuun.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
6 197
Oli taas surullista seurattavaa ottelun alku Katajalta, voi voi.. Hyvä comeback toisella puoliajalla ja tultiinko 4 pisteen päähän mutta koko ajan tiesi kumpi tänäänkin voittaa. Alan olla väsynyt nyky Katajaan, surkeaa räpellystä. Katajan maximi tällä kaudella on puolivälieräpaikka. Edelleen olen sitä mieltä että Virtanen pitäisi potkia pois. Mutta niinhän ei tapahdu vaan aikaa annetaan...
 
Viestejä
1 187
Kyllähän Palotiekin ihmeitä tekisi tässä joukkueessa Virtaseen verrattuna. Näillä kuitenkin mennään Joensuussa. Materiaalin pitäisi kyllä riittää kun Laihonenkin palannut kentille.
 
Viestejä
2 260
Kyllähän Palotiekin ihmeitä tekisi tässä joukkueessa Virtaseen verrattuna. Näillä kuitenkin mennään Joensuussa. Materiaalin pitäisi kyllä riittää kun Laihonenkin palannut kentille.

Aika alas on Kataja vajonnut jos selostaja Palotietä joukkueeseen jo hamutaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös