Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
72
Hyökkäyspeli taas näyttää välillä todella mielikuvituksettomalta ja pistää miettimään, toteutetaanko siellä minkäänlaista suunniteltua pelikirjaa?
Näin ulkopuolisen silmin Katajan suurin ongelma on juuri tämä.
Welling ykköseksi: en usko että kakkoskoutsilla olisi jotakin ässää hihassa, jota Virtanen ei vaan anna käyttää.
Vellingin näytöt yhdellä kaudella Korisliigan päävalmentajana olivat kauniisti sanottuna keskinkertaisia. Ja se ei muuten ole Welling.
Eniten wituttaa kaikki.
Kataja-keskustelussa on eniten ongelmaa ymmärtää mitä on jytkytys. Nyt olen ymmärtänyt että se tarkoittaa kaiken säätämistä jatkuvasti, naama punaisena huutamista ja 5-10 pelin tappioputkea.
 
Viestejä
833
Jytkys on vähän kaikkea. Sen voi jokainen ymmärtää omalla tavallaan. Jytkytys alkaa jo olemaan legenda, josta voisi jatkojalostaa ärsyttäviä lööppejä: jytkykoris tuotti jälleen jytkytappion. Päävalmentaja jytkyttää punaisena. Pelaajat jytkyttävät yössä ja seurajohto jytkyttää lasipalatissaan, joka on muuten jytkystä hirrestä tehty. Edes Liigakoris ei haittaa, koska ainakin 10 katsojaa jytkyttää. Mutta, olisihan se jytky jos Motonet ja Broman siirtävät rahansa vaikka jalkapalloon. Tai uuteen lajiin jytkypalloon. Se olisi sellainen jytky, että Kekin pitäisi kaivaa jostain deffa.

Mut Katajan nykyinen peli ei aiheuta jytkytystä. Ole hyvä Dr. Q
 
Viestejä
2 291
Kataja-keskustelussa on eniten ongelmaa ymmärtää mitä on jytkytys. Nyt olen ymmärtänyt että se tarkoittaa kaiken säätämistä jatkuvasti, naama punaisena huutamista ja 5-10 pelin tappioputkea.

Tämä on erittäin hyvä huomio. Itsekin ajattelin, että se on juuri noin. Voi olla vaikka miten pieni ja negatiivinenkin asia. Samalla tuntuu olevan karjalassa joku sisäpiirivitsi, joka naurattaa pelkkänä sanana aina vaan vaikka toistuisi joka toisessa lauseessa. Oisko tuo sitä karjalaista iloluonteisuutta? Kaksi ventovierasta istuu tuppisuuna puiston penkillä. Sitten toinen pukkaa kyynärpäällä toista kylkeen sanoen "jytky! " ja molemmat nauraa katketakseen vedet silmissä. Karjalainen versio siis ruotsalaisten pahvilaatikkoleikistä.
 
Viestejä
4 104
Eikös jytky ole 2011 Soinin/Jukka Jusulan kehittämä termi? Mahtoiko olla juurikaan käytössä ennen sitä, toki joissain merkityksissä.
 
Viestejä
380
Tänään Katajalla vieraspeli Kouvolassa. Joukkueet kohtasivat Joensuussa kauden alussa ja tuolloin Kouvot oli parempi ja ansaitsi voittonsa. Siitä pelistä Kataja on muuttunut paljon jenkkien osalta ja Laihonen saatu myös mukaan. Mielenkiintoista nähdä miten Hollis-Jefferson ja Griffin pelaa tänään. Kouvoilla on 4 hyvää ulkomaalaista ja Hirvonen joka yleensä on hyvässä heitossa Katajaa vastaan. Pöllä on iso mörkö korinalla mut pelaaminen epävarmaa. Pöllä jos puuttuu niin Katajalla on iso etu korin lähellä.

Minä veikkaan että vaikka NBA:sta tuotaisiin jenkki nelikko, nykyvalmennus saisi muokattua joukkueesta alle kuukaudessa häviävän porukan.
 
Viestejä
2 089
Tämä on erittäin hyvä huomio. Itsekin ajattelin, että se on juuri noin. Voi olla vaikka miten pieni ja negatiivinenkin asia. Samalla tuntuu olevan karjalassa joku sisäpiirivitsi, joka naurattaa pelkkänä sanana aina vaan vaikka toistuisi joka toisessa lauseessa. Oisko tuo sitä karjalaista iloluonteisuutta? Kaksi ventovierasta istuu tuppisuuna puiston penkillä. Sitten toinen pukkaa kyynärpäällä toista kylkeen sanoen "jytky! " ja molemmat nauraa katketakseen vedet silmissä. Karjalainen versio siis ruotsalaisten pahvilaatikkoleikistä.Täällä vedetään varsin rohkeasti yhteen karjalaisia.

1 nimimerkki (ansiokas sinänsä) jytkyilee ja gallup1 pistää samaan nippuun koko heimon.

Ja tuo on kyllä satuilua tuo "istuu tuppisuuna". Karjalaiset eivät istu missään tuppisuina. Paitsi ehkä muutama ettei tulisi yleistettyä.
 
Viestejä
380
Jos nyt ei Katajan johto (??) toimi niin hyviä pelejä tyhjille katsomoille
Virtanen opettelemaan junnuihin, Brown ja valitsijansa samalla resiinalla pois.
Kataja ei ole ikinä ollut näin munaton ja haluton ja veltto joukkue. Siis eunukki.

Brown mielestäni ei ihan umpi surkea ole, sanotaan että ainoastaan heikko ja huono vahvistus. Umpi surkealta näyttää siksi että Virtasen valmennus tuo miehestä esiin kaikki heikkoudet, ja ne vähäisetkin vahvuudet jäävät puolustusta lukuun ottamatta hyödyntämättä. Eilisessäkin pelissä hyökkäyksessä lähinnä odotti kaarella syöttöä, ja kun sai pallon Kataja menetti kaiken edun mitä oli siihen mennessä nopealla pallon liikkeellä saanut. Heittäjähän kaveri ei ole, ja onneksi tietää sen itsekin, niin tietää myös vastustajatkin.

Eilen Kataja sai ajoittain pallon liikkumaan nopeastikin hyökkäyksessä, valitettavasti nämä tilanteet ovat liian nopeita Brownille. Jos Brownille tarjotaan nopea syöttö korin alle se ei juuri koskaan tartu miehen näppeihin, sillä se tulee hitaalle kaverille täysin yllätyksenä. Kannattaisiko kokeilla että kaveri laitettaisiin itse pakittamaan korille silloin kun on vastassa pienempi puolustaja, eikä yritettäisi vapauttaa nopealla syötöllä, jota ei kerran saa kiinni. Näistä tilanteista voisi mahdollisesti myös avautua kaarella oleville heittäjille heittopaikkoja.

Nythän näyttää hiukan oudolta kun esim Wilson ajaa korille päin seinää, ja sieltä sitten palauttaa kaarelle Brownille, joka tekee heittoliikkeen ja sitten alkaa miettimään että kenelle syöttäisi.
 
Viestejä
6 222
Seurajohto varmaan antaa puhtaat paperit valmennukselle, olkoonkin että saldo on 4/8. En usko että Katajan peli juurikaan parantuu nyky valmennuksella, valitettavasti. Ihan maksimi on puolivälierät, tiukassa se pääsy ylipäänsä edes sinne on. Valitettavasti. Mutta jytkytellään.
 
Viestejä
2 089
Asia selviää pikkuhiljaa, näin se menee.

Koska Motonet Areenan piti aueta isolla pamauksella eli Katajan back to the future teemalla niin surkean nykytilan takia:

Uuden areenan avausta viivästytetään ensi syksyyn ja sitten on uudelle nousulle arvoisensa puitteet. Syynä muka parketin hajoaminen jo ennen sen asentamista.

Se on se Big bang theory.
 
Viestejä
1 735
Screenshot_2021-12-05-21-18-00-118.jpeg

C4JeKJzWIAMvrQ6.jpg
 
Viestejä
6 222
Kataja todellakin sijalla 10. Mutta positiivisuuden kautta, eikö.
 
Viestejä
6 222
Valmennuksella kuulemma täysi seurajohdon luottamus, eipä siinä.. Sijoitus 10, viimeiset 8 peliä 1 voitto. Surullista jos valmennuksella ei ole mitään vastuuta mistään ja on ihan sama miten tuloksellisesti menee. Liian läheiset välit sokaisee...
 
Viestejä
538
Valmennuksella kuulemma täysi seurajohdon luottamus, eipä siinä.. Sijoitus 10, viimeiset 8 peliä 1 voitto. Surullista jos valmennuksella ei ole mitään vastuuta mistään ja on ihan sama miten tuloksellisesti menee. Liian läheiset välit sokaisee...
Sekin muikuista kotona….
 
Viestejä
833
Ei ole paljoa Katajan touhu tuosta kuvasta muuttunut. Ehkä vain heikompaan suuntaan. Stenin aikana saatiin 30-8 turpaan Warsovalta, kohta Ura käy nakkaamassa 30-8 vierasvoiton. Huolestuttaa ja *****. Ja mitä tulee Karjalaisiin niin kaikkea muuta kuin tuppisuita. Kehä III ulkopuolinen matkailu avartaa kuulema. ;)
 

Liitteet

  • Screenshot_20211207-175019.png
    Screenshot_20211207-175019.png
    1,3 MB · kertaa luettu: 207
Viestejä
1 106
Kyllä senkin ymmärrän, että valmentajia ja kotimaisia pelaajia ei vedetä kölin ali kesken kauden.

Onhan tästä tulossa melkoinen rimanalitusvuosi ellei suunta yllättäen muutu. Toivottavasti edes jotain ilon aiheita mahtuisi loppukauteenkin. Mutta ehkä kunnon turpasauna korisliigassa voi olla terveellinen herätys seurajohdolle. On tässä saatettu olla vähän liian tyytyväisiä kun vuosituhannen ekat pari vuosikymmentä tuotti kuitenkin enimmäkseen hyviä tuloksia.
 
Viestejä
2 925
Puks. Jos vielä pari tappiota tulee, pakko vaihtaa valmentaja. Kerran niin tehtiin kesken kauden, mutta eipä muuttunut mikään silloinkaan.. Jytkytetään
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös