Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
2 267
lopetetaan selittely ja myönnetään että taso ei vaan riitä

Olisi hauska seura Katajan kannattajien kerrankin positiivisia kommentteja palstalla jos tähän toiveeseen vastattaisiin ja seuralta annettaisiin lausunto " Tasomme ei vaan riitä Korisliigaan ja valmennukseme on yksi vitsi".
 
Viestejä
2 655
Jytkyttely ei muuten lopu, ja se toi pari mestruuttakin. Ja paukutellaan. Jos tänään voitetaan, juon pullollisen paikallista giniä :cool:
 
Viestejä
2 655
Tää peli on hävitty. Vai onko? 2 pinnaa isolla tauolla eroa. Mutta eiköhän lopussa tule perinteinen sulaminen tappiioon n.20p ;)
 
Viestejä
2 330
Tärkeä voitto Katajalle. Pelin taso oli huono mistä kertoo isot menetysmäärät. No kiva et Kataja ees joskus voittaa
 
Viestejä
6 155
Kataja voittaa sillon kun sitä vähiten odottaa.. Hyvä voitto mutta voittaa pitää lauantainakin.
 
Viestejä
2 655
JYTKYTETÄÄN :cool: Tamikin sano; Win the right games. Eli karhulle voi hävitä 2, kun voittaa ne tärkeät 3 ;) Kataja joka tapauksessa lahden edellä ellei viimeinen mee -26 tjtn, kaikki lasketaan. Eikä tuo 7 sijakaa oo kaukana. 6 jäljellä, 7 sija puksahtaa. Kelle potkut nyt? Kaikki pihalle? Mattilakin kohta takas. Jytkytetään!
 
Viestejä
2 061
JYTKYTETÄÄN :cool: Tamikin sano; Win the right games. Eli karhulle voi hävitä 2, kun voittaa ne tärkeät 3 ;) Kataja joka tapauksessa lahden edellä ellei viimeinen mee -26 tjtn, kaikki lasketaan. Eikä tuo 7 sijakaa oo kaukana. 6 jäljellä, 7 sija puksahtaa. Kelle potkut nyt? Kaikki pihalle? Mattilakin kohta takas. Jytkytetään!Kaikille potkut ja heti!

Vai oliko se lisää pituutta ja heti??
 
Viestejä
2 655
Ei riitä petelle 5v jatko, kyllä 10v pahvi pitää vähintään tulla ;) Ai että, hieno kausi menosssa, ja munkit maistuu ;) Lauantaina kotiparketilla jytkähtää nokia nurin..
 
Viestejä
2 330
Kyllähän Katajan osalta tilanne on ihan hyvä siihen että päästään play offeihin. Toki ei kannata unohtaa että Lapua voi Katajan ohi vielä mennä ja ei yksi voitto tarkoita että Kataja mikään tuleva mestari on. Ja sijalla 8 kun olet saat vastaan Karhun jolla nyt on valmennus, jenkit ja kotimaiset paljon parempia kuin Katajalla. Toki play offeissa välillä nähdään ylläreitä kuten 2016 kun Nokia tiputti ylivoimaisen runkosarjan ykkösen Katajan mutta vaikea uskoa että kukaan Karhua tiputtaa. Ja lauantaina vastassa on Nokia joka nyt on alemman jatkosarjan kovin joukkue. Toki Nokiallakin korona ja vammat sotkeneet kautta niin kuin Katajallakin
 
Viestejä
2 655
Lauantaina tärkeä peli, nokiasta voitto niin tasapisteissä ollaan nokian kanssa. Ja muutenkin, 7 sija vielä ihan haarukassa, 6 peliä jälellä, joista 4 kotona. Juna puksuttaa!
 
Viestejä
2 655
Me muuten voitetaan mestaruus. Näin unta, ja silloin yleensä käy niin. Joten ei Muuta kun nokia nurin ja tori onkin jo varattu ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös