Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
19 541
En tiedä, millä meriiteillä Katajan jenkulat on valittu, mutta ei hyvältä näytä. Mitä Mervolalle on kesän aikana tapahtunut? Hänestä tullut Menetys-Mervola. Samoin Jammu menettää jatkuvasti. Eikä kummoiselta näytä Mattilankaan peli.

Kotijoukkueen peli totaalisen sekaisin. Ei päätä eikä häntää. Kouvot puolustaa hyvin, mutta ei niin hyvin, että mitään ei aikaan saada. Heitot menee ties minne ja puolustus vuotaa. Hyökkäyspeliähän Katajalla ei ole lainkaan. Vain epämääräisiä roiskimisia.

Valitettavasti tuota ei jaksa enää katsella. Saa nähdä, jaksaako yleisökään tuollaista paskaa katsoa pitkään....

Pitäkää tunkkinne!
 
Viestejä
2 858
Simpson takas, vaikka pitsaa syökin. 3 upposi.. Ja Iso Mörkö Walters takas heti. Puolustusta ei ole. Menetyksiä liikaa, levyrit... Jos tulee voitto, juon pullollisen giniä. Ja hakekaa nyt mullings takas.. Ja jb..
 
Viestejä
1 734
Kas kun ei Leksa Huff ja Chayenne Jones takaisin ja Timo Heinonen valkuksi...

Onneksi kotietu korostuu näin kauden alussa, niin ei viidelläkymmenellä ihan hävitä.

Ei riitä viimeistelyvarmuus, ei perimetrtpuolustuksessa jalka. En usko, että yksi muutos tuota korjaisi.

Välivuosikymmen.
 
Viestejä
847
Mitä Mervolalle on kesän aikana tapahtunut? Hänestä tullut Menetys-Mervola. Samoin Jammu menettää jatkuvasti.
Tänään näillä kahdella oli vastassa ehkä sarjan paras takamiesten puolustaja (Taylor), joten ei mitenkään yllättävää, että oli vähän ahdasta.
 
Viestejä
531
Eka jakso oli hirveintä kuraa mitä olen ikinä nähnyt. Jenkit turisteja, miinus McKnight.

Samoin Mervola todella epävarma jo toista peliä putkeen (6 menetystä). Valmennus panikoi. Jammu loistava. Lommi hyvä.

Lauantaina pakkovoitto Loimaalla, jos joku haaveilee vielä ylemmästä jatkosarjasta.
 
Viestejä
6 198
Ansaittu tappio, vikan kympin nousu lähinnä kosmetiikkaa.. Jenkit poislukien mäkknaitti eivät vakuuta, valitettavasti. Jos on Kouvoilla sarjan paras valmennus, niin Katajalla siellä toisessa päässä.
 
Viestejä
2 393
Kouvot voitti aivan ansaitusti. Jotenkin alusta asti tiesi kumpi pelin voittaa. Katajan jenkeistä Mcknight ainut joka pelas iha hyvin mutta 3 muuta aivan surkeita. Kotimaisista Wilson oli liekeissä mut muut sit ei ihmeitä esittäneet. Ja Virtanen otti tekun joka ei ketään yllätä. Pete on yks sarjan huonoimpia valmentajia ja en ymmärrä jos koko kauden saa Virtanen Katajaa valmentaa. Sekavaa oli kyllä Katajan hyökkäys. Palloa menetettiin paljon ja kolmosia roiskittiin ohi. Lauantaina Katajan pitää pystyä Bisons voittamaan tai muuten alan jo vaatia Virtaselle potkuja!!
 
Viestejä
1 734
Juu, kyllä ero toisella puoliajalla oli paljon myös vastustajan tekemisen laadussa. Tuomarit arpoivat suuntaan jos toiseenkin, mutta Kouvot älysivät pitää turpaansa enemmän kiinni. Katajan isot jenkit saaneet aiemmin paljon kuraa, mutta nyt sanoisin, että Crawford otti matchuppeihinsa nähden taas turpaan ja Kouvot osasi jo hakea Mervolaa puolustuksen matchupiksi. Ja Landerssia ja Brownia ei voi yhtäaikaa heittouhkineen kentälle lyödä. Tähän taas yksi loukkaantunut, ja ihmeissä ollaan. No nyt ainakin Palmi saisi kakkospaikalla isoa roolia, jos tulisi.
 
Viestejä
6 198
Joo, lauantaina olisi syytä jo voittaa tai voidaan ruveta puhumaan alemmasta jatkosarjasta. Jos 6 joukkoon mielii niin tappioita ei kärsisi ottaa kovin monta. Nyt toki kohta alkaa olla kysymys jo ihan uskottavuudestakin mitä tulee varsinkin valmennukseen. On käsittämätöntä jos taustalla ollaan pelkästään tyytyväisiä päävalmentajaan. Ja mikä tuo Vellingin roolikin oikeasti on. Lähinnä se että pitää rauhoitella Peteä, kuten tänäänkin. Millainen tappioputki pitää tulla ennen kun Pete saa lähteä. Ei vaan ole minun mielestäni riittävän osaava, ainakaan vielä luotsaamaan Katajaa. Tämä on tärkeä kausi Katajalle kun uusi hallikin valmistuu - kunhan ei käy niin että Kataja tappelee oikeasti jostain ihan muusta kun mitaleista. Näillä otteilla, näillä jenkeillä ja tällä valmennuksella ollaan kusessa.
 
Viestejä
2 858
Välivuosi. Tai syksy. Tammikuussa vaihdetaan jenkulat, ennen sitä valmennus. Kyllä se aukee vielä lopulta. Isoon päähän pitää saada leveyttä.. kai sieltä vielä muutama euro uupuu Palmin ja sen toisen kaverin palkasta, mutta ootellaan. Jytkytelläänhän
 
Viestejä
1 734
Sen verran pitää vielä avautua muiden kuin pelaajien ja valmentajien tekemisistä, että kyllä oli vahva puuhastelun ja uuden hallin odottelun tunne organisaatiolla kokonaisuudessaan. Ensinnä oli sellainen kymmenen minuutin jono lipunmyyntiin, johon oli varattu yksi pöytä. Paikalla oli kahvi ja munkkitarjoilu, mutta ketään ei ollut pöydän ääressä sitä emän/isännöimässä eli varmaan puolet katsojista jäi ilman. Parhaat sohva ja sänkysponsoripaikat ammottivat tyhjyyttään kentän laidalla. Päätykatsomokin on jäänyt jossakin välissä pois. Musiikki huusi, mutta kuulutuksista sai hätäiseen selvää. Eli Johannes ja Henna-Riikka siellä toimistollakin nyt pientä skarppausta.
 
Viestejä
2 393
Juu oli kyllä hidas palvelu lippuluukulla ja ottelutapahtuma edelleen todella tylsä ja sit kun kotijoukkue ainakin eilen pelasi todella sekavasti niin 15€ aikuisen lipusta on suht paljon. Ja en kyllä jaksa uskoa että Palmi Katajaan tulee
 
Viestejä
1 106
Minä olin jotenkin toivonut, että seurajohto olisi määrännyt päävalmentajan kesällä vihanhallintakurssille, jotta raivotekuilta vältyttäisiin tällä kaudella. Ei näköjään mennyt niin.

No. Valmentajan on sallittua ottaa yksi teku syys- ja yksi kevätkaudella. Pete on nyt käyttänyt syksyn kiintiönsä.
 
Viestejä
666
Joo, lauantaina olisi syytä jo voittaa tai voidaan ruveta puhumaan alemmasta jatkosarjasta. Jos 6 joukkoon mielii niin tappioita ei kärsisi ottaa kovin monta. Nyt toki kohta alkaa olla kysymys jo ihan uskottavuudestakin mitä tulee varsinkin valmennukseen. On käsittämätöntä jos taustalla ollaan pelkästään tyytyväisiä päävalmentajaan. Ja mikä tuo Vellingin roolikin oikeasti on. Lähinnä se että pitää rauhoitella Peteä, kuten tänäänkin. Millainen tappioputki pitää tulla ennen kun Pete saa lähteä. Ei vaan ole minun mielestäni riittävän osaava, ainakaan vielä luotsaamaan Katajaa. Tämä on tärkeä kausi Katajalle kun uusi hallikin valmistuu - kunhan ei käy niin että Kataja tappelee oikeasti jostain ihan muusta kun mitaleista. Näillä otteilla, näillä jenkeillä ja tällä valmennuksella ollaan kusessa.


Samoilla linjoilla. Jotenkin tuntuu, että tämä Peten Kataja on aina todella kuriton. Eilen jälleen mitä yksi teku ja yksi lähellä oleva eu ja lisäksi päävalmentajalle teku, tuliko vielä muitakin? En muista. Ulkoisesti näyttää siltä, että auktoriteettia valmennuksella ei ole ja se näkyy tämmöisenä sekoiluna. Aina ei voi olla syy muissa (=jenkeissä).
 
Viestejä
2 393
Katajan jenkkejä kun katsoo niin annetaan tasoitusta monelle joukkueelle. Mcknight on kokenut, hyvä ja monipuolinen iso pelaaja ja tulee varmasti olemaan hyvä läpi kauden. Landers vaikuttaa vahvalta jätkältä mutta on ollut jotenkin ujon oloinen kentällä esim ei oikein heitä vaikka paikka olisi mutta toki aiemmissa joukkueissa hän ei oo ollu kummoinen kaukoheittäjä eikä vapareissa mikään ihmeellinen. Brown taas hyökkäyspäässä on kyllä ollu huono ja puolustuksessa väläyttelee mut sit taas häviää välillä helposti 1 vs 1 tilanteita. Crawford kun Katajaan tuli niin vaikutti et nyt saatiin kova skoraaja mut totuus ollut ainakin vielä toista. Kolkkeja roiskii ohi ja vaikuttaa itsekkäältä pelaajalta. Tulee muuan Earvin Morris mieleen. Oma mielipide jos otteet ei parane niin ainakin Brown vaihtoon miksei myös Landers. Mut luulen että jenkkejä ei vaihdeta elleivät jotenkin hölmöile koska rahaa tuskin ylimääräistä on lähtee vaihtaa jenkkejä.

Kotimaisista Wilson ollu todella hyvä muut sit ei mitään ihmeellisiä. Valmennus iso vitsi
 
Viestejä
2 393
Tänään Katajalla vieraspeli sarjanousija Bisonsia vastaan joka onnistui Pyrinnön kotonaan voittamaan mut sit hävisi vieraissa Seagullsille mutta kuitenkin sekin peli oli tasainen joten iha hyvin on Bisons kautensa aloittanut. Kotimainen osasto Bisonseilla on paperilla heikko ja pisteiden teko on paljon jenkkien varassa mutta Katajalla ei todellakaan ole varaa aliarvioida Bisonsia varsinkaan kun Kataja on se joukkue joka on hävinnyt molemmat pelinsä.

Katajan kausi alkoi viikko sitten Lapualla josta tuli tappio ja keskiviikon kotiavauksessa Kataja hävisi tän hetken kuumimmalle Korisliiga joukkueelle eli Kouvoille. Molemmissa peleissä Kataja on palloa menettänyt paljon ja jenkit Mcknight lukuunottamatta ovat alisuorittaneet. Tänään pitää alkaa Katajan jenkkien heräämään tai muuten pitää alkaa jenkkejä vaihtaa. Varsinkin Brown ja Landers ovat olleet suht huonoja tähän mennessä.

Kataja jos meinaa Loimaalla voittaa niin palloa ei saa liikaa menettää, puolustus ei saa vuotaa, levypalloissa pitää pärjätä, hermon pitää olla kunnossa eli ei tekuja Kiitos!! Koskee myös päävalmentaja Virtasta jonka valmentajataitoihin itse en kauheasti luota. jenkkien pitää pelata hyvin. Katajan kohdalla puhuisin pakkovoitosta ihan jo uskottavuuden takia. Tänään jos tappio tulee niin sit ainakin Virtaselle potkut.
 
Viestejä
2 858
Tänään pitäisi kyllä voitto ottaa, ne turhat menetykset pois ja puolustuksen kautta pitäs päästä juoksemaan nopeita, eikä pysähtyy kaarelle. Jenkuloitten virheet kuriin, pitää pikkuhiljaa alkaa oppia suomen pelityyliin. Pitää alkaa kemioiden kohdata hiljalleen, kyllä tässä voittoa jo odotellaan.

Toisaalta, onko tuo tän kauden tuomarilinja jotenkin tarkemmaksi muuttunut vrt. viime kausiin, 2 ekaa peliä, niin pilli soi joka paikasta.. Eihän siinä kumpikaan joukkue kohta enää tiedän, miten saa pelata..

Joka tapauksessa tänään Jytkytellään taas!
 
Viestejä
2 858
Ja kyllähän Kataja kaipaisi jotain todella uutta ja raikasta tuuletusta koko organisaatiolle koripallon puolelta, varsinkin joukkueen osalta, ja viimeistään ensi kaudesta eteenpäin. Sellainen pelityyli, että puolustus pitää (valmentaja, viimeiset 4 kautta soinut omissa), ja ottelutapahtumiin raikkautta myös (vrt.vaikka kiekkopojat,joma..).

Mutta, kausi on hieno, ja keväällä ollaan mitalipeleissä! Ja ens kaudella toivottavasti taas eurokentillä! uus hallikin, ja kaikki, joten ei voi kun jytkyttää!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös