Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
5 495
Sellainen fiilis, että Virtanen koittaa luistaa vastuusta pyörittämällä jenkkirulettia. Landers oli divaritason kaveri. Hustle-tyyppinen kaveri, jonka pallolliset skillsit eivät yksinkertaisesti riittäneet jenkkistatuksella pelaamiseen.

Crawford sen sijaan oli oikeasti varsin laadukas jenkki, joka pelasi täysin väärässä roolissa. Kataja olisi voinut hankkia Landersin tilalle parimetrisen tarkkakätisen yleispelaajan ja tehnyt Crawfordista enemmän slasherin. Olisi varmasti ollut erinomainen siinä roolissa.
 
Viestejä
170
Markel Crawfordin sopimus on purettu.

Toiseksi parhaan tilastorivin omaavalle jenkille kenkää pelillisen ilmeen takia. On hienoa, että päävalmentajalla on auktoriteetin, osaamisen ja Kataja Basket organisaatioon sitoutumisen takia visio pelillisen ilmeen vaikutuksesta parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

HC valaa rohkeasti öljyä laineille.

Karjalaisen lehtijutussa hän kertoi aloittaneensa myös öljyvalmisteen käytön, muttei ollut huomannut eroa aiempaan?

Zinzino voiteluöljyvalmisteiden antama teho maksimoitunee alemman loppusarjan peleihin. Pelillisesti tulee olemaan hieno mahdollisuus hioa Motonet Areenassa esim. Kataja – Korihait ottelussa joukkue parhaaseen iskuun mahdollisia pudotuspelejä varten?



”Tunne, jota et muualta saa!” – Tule, näe ja koe tämä peleissämme!
 
Viestejä
4 028
Normaalistihan lajista riippumatta valmentajan potkut ovat lähellä, kun seurajohto "antaa kaiken tukensa".

Tässä tapauksessa ehdittiin onneksi tehdä tuo hyvä juttu, ennen kuin pelaajan ja seuran tiet erkanivat.
 
Viestejä
6 191
Crawfordin lähtö pieni yllätys kun ollut ihan ok kaveri, mutta toisaalta odotukset oli isompia joten siinä mielessä ei väärä ratkaisu. Landers ois pitäny potkia pois jo aikaa sitten. Surkein jenkki ehkä mitä täällä nähty. Ei Brown ansaitse kehuja hänkään, mutta ehkei kaikkia ollu vara pistää pois. Mitä saadaan tilalle?? Hyvä juttu että reagoitiin, mutta edelleenkin ihmettelen jos valmennuksen asemaa ei olla seurajohdossa mietitty. Ikävä sanoa, mutta kyllähän Kataja antaa tasoitusta paljon valmennuksessa. Kataja on siinä tilanteessa, että muitakin ratkaisuja olisi tehtävä kuin pelaaja vaihdot. Ne ei laivaa käännä automaattisesti. Mutta Kataja on aina antanut valmennukselle työrauhan ja vaatimustaso ei ole korkea. Kunhan ollaan hyviä kavereita keskenään niin se riittää. Tuloksista viis. Jos Katajan konttaus jatkuu, niin kohta ei ole yleisöä. Kataja on menettänyt kiinnostusta, siitä ei pääse mihinkään. Todella toivon, että tällä mj tauolla istutaan toimistolla pöydän ääreen ja käydään vakavia keskusteluja. Näin ei saa jatkua.
 
Viestejä
4 028
Olivatkohan esim. Toijala ja Salminen kalliimpia kuin Virtanen ja Sten, ainakin Gibson varmaankin oli?

Meinaan, että onko tämän viimeisen neljän vuoden kombon aikana säästetty valmennuksen kustannuksissa?
 
Viestejä
1 734
Olivatkohan esim. Toijala ja Salminen kalliimpia kuin Virtanen ja Sten, ainakin Gibson varmaankin oli?

Meinaan, että onko tämän viimeisen neljän vuoden kombon aikana säästetty valmennuksen kustannuksissa?
Veikkaisin koko staffin kustannusten pysyneen vakiona. Päävalmentajien palkat ovat ehkä Gibsonin ja Toikan ajoista laskeneet.

EDIT: verotiedoistahan tuon voisi tarkastaa, mutta ei niin paljon itseä kiinnosta että jaksaisi kaivaa tiedot.
 
Viestejä
4 028
Veikkaisin koko staffin kustannusten pysyneen vakiona. Päävalmentajien palkat ovat ehkä Gibsonin ja Toikan ajoista laskeneet.

EDIT: verotiedoistahan tuon voisi tarkastaa, mutta ei niin paljon itseä kiinnosta että jaksaisi kaivaa tiedot.


Joo, meinasin sanoa samat sanat, tuon tarkastamisen suhteen.

Ehkäpä en tätä "valmentajien palkka kiinnostaa" -kulmalla kysynytkään. :)
 
Viestejä
1 105
Uuden hallin parketissa on häikkää ja käyttöönotto saattaa viivästyä, kertoo Karjalainen.
 
Viestejä
27
Crawfordista. Ei pysty pelaamaan pointtia. Aivan liian huono heittäjä kakkoseksi. Ei kokoa ja kykyä kolmoseksi. Nelosta ja vitosta ei varmaan tarvitse kommentoida. Pakissa liian pieni ja vajaa fysiikka kolmospaikalle. Kakkosienkin puolustuksessa usein suuria haasteita. Ja mitä esim. tehoihin tulee, niin suurin osa tuli pelien ratkettua. Vai näkikö joku Crawfordin go-to ratkaisuna play offseissa?

Varmasti sympaattinen kaveri. Ei vaan toimi Katajan nykyisessä rosterissa. Tai pistetään näin, minkälainen kaveri piti/pitää hankkia ensiksi poispotkitun Landersin tilalle? Toinen Crawford, mutta ominaisuuksilla, joilla pystyy pelaamaan paikkoja 2-3 paremmalla menestyksellä.

Eli ainoa oikea ratkaisu. Kaikesta huolimatta, vaikka nyt ei homma ei nyt natsannutkaan, niin tietysti kaikkea hyvää Markelin uralle ja eiku uusia haasteita kohti.
 
Viestejä
2 382

Vuoteen ei oo pelannu ja loukkaantumisherkkä niin ison riskin ottaa Kataja. Toki potentiaalia on olla laatuvahvistus
 
Viestejä
1 734
Rahlir Hollis-Jefferson korvaa Landerssin. Saa nähdä missä kondiksessa on.

No jos ei muuta, niin on ainakin jonkun coachin kanssa treenaillu syksyllä pelikaverina mm Jason Thompson.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
6 191
Jaahas. Minussa ei herätä isoja tuuletuksia. Potentiaalia on kyllä, mutta samalla myös iso riski. No, markkinat toki rajalliset. Toivotaan jotta onnistuu ja vahvistaa Katajaa, nimenomaan vahvistaa.
 
Viestejä
6 191
Ja olihan Jefferson viime visiitillä hyvä ja hyvä kuva jäi kunnes loukkaantui. Eli on tämä iso mahdollisuus. Taukoa peleistä niin se arveluttaa. Mutta toivotaan jotta on hyvässä iskussa. Toivotaan että onnistuu.
 
Viestejä
2 831
JYTKYTETÄÄN! on kunnossa, ja reenaillu kesällä mm. NBA äijien kanssa. Pelitauko näkyy alussa, mutta selkeä vahvistus. Tuleeko toinenkin tuttu.. RHJ samantien pahvi ens vuodelle myös.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös