Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
476
Tänään pojat jytkyttää korihaista voiton, ja juna puksuttaa! Tai sitten on takki auki, ja mennään perä eellä puuhun! Puksutellaan!
Pahaa pelkään sarce pistää teidät ihan solmuun syöttökuvioillaan. Kevät kun koittaa sarcen pelit paranee.
 
Viestejä
2 382
Tänään Katajan pitää voittaa sarjan huonoin joukkue eli Korihait mutta toki on Kataja ennenkin hävinnyt Uudessakaupungissa niin ei tappio mikään yllätys ois mutta oon hieman pettynyt jos Kataja ei voita tänään. Mattila edelleen sivussa. Mattila on niin paljon ollut loukkaantuneena että mielestäni ei oo oikein järkeä ees tarjota jatkosopparia pelaajalle joka ei pysy ehjänä
 
Viestejä
2 382
20 minuuttia pelattu ja Korihait johtaa 47-40. Liikaa on Korihailla pisteitä. Ei oo Katajan puolustus ollu niin hyvää mitä se oli viime viikolla. Tai ehkä sit vastustaja on parempi mitä viime viikon vastustajat vaikka vastassa onkin sarjajumbo. Jenkeistä Griffin ainut joka pelaa iha hyvin ja kotimaisista Mervola. Liikaa on Katajalla virheitä. Laihonen jo 4 ja Hollis-Jefferson 3 virhettä. No puoliajan jälkeen tasoihin ja ohi
 
Viestejä
2 382
Kataja voittaa ja se on pääasia. Puolivaloilla voittoon niin kertoo kyllä vastustajan tasosta. Mcknight ja Griffin Katajan parhaat. Lauantaille jää Pyynikille panosta
 
Viestejä
833
Alku oli aika ilkeä. Ei kyllä vaan korihailla riittänyt leveys, vaan pelasivat itseensä pihalle jo 2. jaksolla. Hieno taistelu heiltä. Katajalla aivan uninen ensimmäinen jakso.

Mutta, hei! Urheilussa ne vaikeammat ovat ne ns. helpot. Hyvin Kataja selvisi loppujen lopuksi
 
Viestejä
833
Jahas, tänään olisi mittaria tarjolla. Pyrintö on sopinut hyvin Katajalle viime vuosina, mutta on kyllä ollut hyvässä vireessä. Vastustaja jota pitää kunnioittaa (Jammu tänään iisisti).

Tämähän on vähän kuin mitallipeli...
 
Viestejä
170
Neljän ottelun voittoputkessa on hyvä ottaa se runkosarjan viimeinen steppi. Puolustus on vihdoin saatu kuntoon ja korintekopaikkojen valmistelu viilattu. Nyt ei enää tarvita muiden apuja, vaan tänään Pyynikillä HC Virtanen näyttää millä eväillä Kataja passittaa Pyrinnön yli 6 pisteen voitolla alempaan jatkosarjaan.
 
Viestejä
21
Ei oo kyllä ollu siitä viime pelien hyvästä puolustuksesta tänään tietoakaan... Olikohan viime viikkojen hyvä vire vaan silmänlumetta ja vastustajat huonoja? En tiiä, mutta rumasti näyttää tulevan tänään selkään, jos ei meininki muutu.
 
Viestejä
2 382
Ottaa Kataja Pyynikillä kunnolla turpaan tällä hetkellä. Pyrinnön jenkit vie 100-0 Katajan jenkkejä. Sinne meni 6 sija
 
Viestejä
2 832
Pojat. Tää peli on hävitty. Ajatellaan posilla; alemmassa voitetaan ja saadaan 7 sija. Ylemmässä hävittäisi kaikki :cool: Jytkytys ei lopu
 
Viestejä
216
Liian kapea materiaali pyrinnön tempoon ja hyökkäysjoukkuettahan tästä ei saa. Pyrintö on kyllä edelleen joukkue jolle toivoo kaikkein vähiten menestystä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös