Koripallo.com

Kataja Basket 2022-23

Viestejä
19 522
Tumppihan olisi lähes Susijengitasoa, mutta kun sieltä puuttuu se heitto...Ja tietysti pituudessakin on sanomista...Omasta ja vaatimattomasta mielipiteestä, josta ei kenenkään tarvitse välittää, niin Tumpilla on kova itseluottamus kolkkeihin, mutta useinkin väärällä tavalla. Jatkaa vain roiskimista reippaasti viivan takaa hirveän korkeilla kaarilla, vaikka ei mene sisään ei sitten millään....Tästä voi kyllä yhtä hyvin syyttää myös valmennusta. Ja aika paljonkin.....

Toki joskus Tumpille sattuu niitä " pöljäpäiviäkin " jolloin uppoaa ja silloin onkin heitettävä. Niitä päiviä vaan sattuu aivan liian harvoin....Hyvä pelaajahan Tumppi on, jos vaan käyttää niitä avuja, mitä osaa ja hallitsee...." Sankariheitot " voi aivan hyvin jättää huomattavasti vähemmälle.
 
Viestejä
2 032
Kataja eli se oikea KB on värimme.

Mutta on tässä jonkin verran miettimistä:

1. Uusi halli, uutuudenviehätystä pitäs olla sen verran eka kautena jotta yleisömäärien luulisi olevan aina yli 1000 ja lähempänä 1500.

2. Yo ei voi selitellä päällekkäisyyksillä JoKP kanssa jos siellä divarin alemman keskikastin jengillä on 1200 katsojaa lähes aina


Itse oon sitä mieltä, että Katajan pelityyli ei vetoa.

Hoetaan että puolustuksella voitetaan samalla kun hyökkäyspeli jumittuu joka matsissa nollille ja usein.

Muut (jopa ns huonommat porukat alemmassa jatkosarjassa) pelaavat värikästä, hyökkäysvoittoista peliö. Karhu,, Gulls, kouvot, Kotka, Pyrintö jne.

mennään eikä meinata.

Ja nykykoriksessa hyökkäys on se mikä on osattava. Eikä tuo puolustuskaan mitään erikoista oo enää aikoihin ollu..

3p heittotaito ja1 v 1 pelaaminen! Eli että pystyt haastamaan oman puolustajan etkä tyydy vai siirtelemään palloa viivalla.

Tai että olisi edes 1 tuollainen kaveri (=ulkolainen) jengissä.

Heittäjiä Katajassa on 2: Tuomala ja Danes. Jotka eivät kuulu rotaatioon lainkaan.

Ja koutsina Pistooli jota ei pelaajana hurlumhei peli pelottanut!

Muuten on kyllä hieno kausi menossa!

6 peliä loppusarjaa jäljellä, Karhu 2 kertaa, Gulls vieraissa, Kouvo vieraissa.

Kaikki mahdollista.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 067
Tuomalan hankinta ihmetyttää, osaa heittää kolmosia,ei peliaikaa? Eräässäkin matsissa pisti kaksi kolkkia sisään penkille ja sinne jäi. Hankittiinko vain harjoitus vahvuuteen?
 
Viestejä
763
Tuomalan ja Danesin istuttaminen penkillä ihmetyttää.. vähän sama kuin Laihonen viime kaudella. Lommi ei ole valitettavasti tehnyt yhtään mitään kentällä, enkä syytä miestä. Kapteeni saa jämäminuutteja ja heitto (joka on ainut vahva ase) ei kulje, koska on -50 % itseluottamusta.

Toki kaikkia ei voi peruuttaa ym. ym.

Toivon kuitenkin edelleen sitä reagointia pelin sisällä. Jos RHJ heittää 0 puoliajalla, niin yhtä hyvin voisi kokeilla Danesia tilalla. Noh minä en onneksi ole valmentaja. :)
 
Viestejä
2 354
Pari peliä huonompaa nyt ollu, ei hätiä, ammattimies.

Kohta männä puksutetaan ja jytkytetään motonetissa, ai että! Valmistautuminen käynnissä, ei muuta ku pökköä pesään ja palloa koriin ;) Mitä uutta tänään motonetissa, onko jo tanssitytöt paikalla, mitä muuta? Onko Rautakanki valmiina koitokseen, veke selvinnyt konjakin juonnista? Ottaako Pete tekun, pukspuks :cool:
 
Viestejä
763
Mulle on sikäli sama nuoleeko Hirvonen kielellään pallon koriin, tulen paikalle, mutta voittoa aina toiveissa.

Katajan hyökkäys on aivan kusessa edes puolittaista paikkapuollustusta vastaan... Tämän päälle vielä hölmistyneenä päästetään helppoa koria. Tämän on nyt valitettavasti kaikki vastustajat huomannut. Tässä vaiheessa kautta on haastava tehdä pelikirjaa uusiksi, mutta jotain voisi kokeilla. Ei oikein onnistu koriin pukeminen paikan läpi, kun ei ole Brownia enää, eikä onnistu heitto, jos seisomaan kaarella vastustajan käsi naamalla ja liikutetaan palloa vain sivuttain. Noh, tästä kairataan voitto, mutta ongelma on laajempi.

Lähtökohtaisesti Smith on ainut joka on puhdas 5 ja Smithin alkukauden vahvuudet (valitettavasti yksipuolisesti sanottuna ainoat) on hienosti pelattu pois. Ei RHJ tai Egekeze päjää Venttosille tai Pöllille korin alla, eikä heidän oikein tarvitsekaan. Olisi korkea aika valmennuksen keksiä miten näitä hyödynnetään.

Ei Hirvonen ole huono pelaaja, vaikka Katajassa siltä tällä hetkellä näyttää.. miten Alanen, Laihonen, Mattila ym... Jammukin näytti Katajassa poikaselta.
 
Viestejä
763
"Vain Kataja voi saada Venttosen näyttämään Markkaselta."


Nyt koko joukkue avantoon, valmentaja edellä. Sen jälkeen hävetään viikko ja ruvetaan kaivelemaan paniikkinappia esille.
Screenshot_20230218-163500-388.png
 
Viestejä
1 586
Erikoista on Virtasen peluutus. Tuomaala sai ihan hyvin kuriin alussa Nymanin. Eipä paljon luottamusta tullut sen jälkeen . Peliaika huikeat 6 minuuttia.

Virtasen patsas taitaa jäädä tekemättä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös