Koripallo.com

Kataja Basket 2022-23

Viestejä
2 831
Jos Henna-Riikka laskeutuisi Baywatch uima-asussa Pamelana ja Johannes Hasselhoffina. Lasa laulaisi "I've Been looking Ford freedom" johon taustalaulun hoitaisi Pete ja Teme.
.
Joo, tää on hyvä, kannatan ehottomasti.

Hennariikka katosta mikki kädessä baywatch - uikkareissa ja tukka hulmuten, huutaen mikkiin "Nyt on hennariikalla asiaa, baarissa ilmaiset hinnat, Jytkäytetään matsi käyntiin ja puksautetaan voitto kotiin", ja TJ tulostaulujen takaa Hasselina paitatykki kädessä, samaan aikaan kun katosta leijailee sinivalkokultaista silppua valojen välkkyessä ja kunnon musan jytkyttäessä, samalla kun tsiirliiderit ilmaantuu kuvaan ja heiluttaa pep(huiskuja).. ;) Ja aina kun Kataja säkittää kolmosen pussiin, tulostaululla näytetään hennariikkaa, joka hehkuttaa "Koooolmeeee pistettä, kuuuunnnnoon Jytkyttävä kolmonen säkkiin".. ;)

Ja ehottomasti pitää saaha paikallista vietnamilaista tarjolle, ja giniä baarin valikoimiin ;) Hieno kausi menossa, ja upeempi perjantai tulossa!

Kataja- kalenteri on tulossa, ja se on kuulkaa semmonen kalenteri, että heikompia heikottaa, vahvemmille se on silmäniloa.. ;) Petelle on patsas tulossa, ja onko JOElla jo mitat otettuna kultaseen stetsoniin.. ;) Puksutetaan!
 
Viestejä
2 831
Huomenna nakkibussin nokka puksuttaa kohti maamme pääkaupunkia ;) Hyvä käyä isolla kirkolla vähä näyttämässä pelaamisen mallia ;)
 
Viestejä
1 734
Tuossa ihmettelin, kun huoltaja huoltaja Riutta Twitterinsä esittelytekstissä kertoo olevansa "trainer in Finnish Korisliiga team Kataja Basket". Mutta sitten muistin, että olihan se Yrjövuorikin Lakersin "athletic trainer" joten kaipa treeneissä heittojen palauttaminen lasketaan treenauttamiseksi jos Kobe Bryantin pohkeiden hierontakin lasketaan.
 
Viestejä
2 831
Tänään jytkytellään kisiksellä, hienoa, onhan ammattiselostaja puikoissa ;)

Perjantaina kunnon uuden vuoden etkot, bilettävää musaiikkia tiedossa! Jytkyttää kunnolla, kun daa dirlandarlandaa pärähtää eetteriin, highway to hell raikaa, tykitetään popedaa kuumalla kesällä, ikuista vappua on tarjolla, ja tottakai, perjantain ja uuden vuoden kunniaksi hector päräyttää eetteriin biletwistin biisillä Juodaan viinaa, tarjolla on myös madafuckindarraa, ryyppyä, hula hulaa, reiviluolaa, rampampappii ja paljon, paljon muuta ;)

Hieno ilta tulossa.. Onko vastustajalla Levottomat jalat , onko paikalla Levottomia tuhkimoita.. ;) Niin silmiä hivelevää korista tulossa, että alta pois, ja yllätyksiä pukkaa, sata salamaa räiskyy, baarissa on tarjouksia, suloista street foodia tarjolla, ae ettien että! Kausine kausi menossa, torikin varattu, ei muuta kun puksuti, puksuti ;)


 
Viestejä
1 327
Tapsa Riutasta kertova juttu Ruudussa oli loistava. Varmasti kaikki huoltajia arvostavat, mutta ainakin itse arvostan tämän katsomisen jälkeen vielä enemmän.
 
Viestejä
21
Taisi Hirvosella ja Hollis-Jeffersonilla tänään kinkku vielä painaa mahassa. Pelitilanneheitot kaksikolla tänään yhteensä 4/30 12%, joista 2p heitot huikealla saldolla 0/17 0%!?! En vaan ymmärrä, että miksi samat kaverit saa jatkaa sitä väkisin survomista ja tiilien viskelyä, jos selvästi nähdään, että tänään ei kulje. Uskomatonta.
 
Viestejä
2 089
Ero alemman keskikastin ja kärkipään välillä on valtava.

Ja näyttäis että kun Turner tuli keventämään Hirvosen taakkaa niin hävis koko Hirvonen.
 
Viestejä
528
Taisi Hirvosella ja Hollis-Jeffersonilla tänään kinkku vielä painaa mahassa. Pelitilanneheitot kaksikolla tänään yhteensä 4/30 12%, joista 2p heitot huikealla saldolla 0/17 0%!?! En vaan ymmärrä, että miksi samat kaverit saa jatkaa sitä väkisin survomista ja tiilien viskelyä, jos selvästi nähdään, että tänään ei kulje. Uskomatonta.
Hirvonen kyllä painanu kammoprossilla koko kauden :)
 
Viestejä
1 615
Ei näköjään riitä Katajan rosteri haastamaan kärkikaksikkoa, mutta edelleen kova haastaja sijalle 3.
 
Viestejä
2 831
Noo, tänään ei uponnu heitto, mitä siinä sen kummempaa. Puolustus ok, so go On!

E. Pete ottaa tekun pe ;)
 
Viestejä
36
Ei ollut keinoja luoda tilaa tänään Katajalla. Onko Lommilla jotain vammaa vai miksi pelasi niin vähän? Jokaisen Hirvosen kolmosyrityksen vaihtaisi milloin tahansa Lommille. Tai näemmä vaikka Tumballe.

Turner on aivan eri liigojen mies.

E: Tumppi myös pahasti Nikkarisen viennissä tänään. Kinkut ja bussikilometritkö.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös