Koripallo.com

Kataja Basket 2023-2024

42

Viestejä
3 376
Joo, mutta kannattaa myös pikkusen vilkasta tilastoja, miten tuomarit, varsinkin tämä yksi herra, vihelsivät.. gullit 12- kataja 23.. Että silleesti isolla kirkolla..

Mulla on eri tilastot kun niistä ei näy vihellykset per tuomari. :oops:
 
Viestejä
2 436
Seagulls heitti paljon kolmosia ohi ja voitti silti. Kertoo jotain näiden joukkueiden taso erosta. Kataja pysy 30 min mukana pelissä mutta sitten vikalla kympillä Seagulls meni menojaan. Ihan turha tuomareista itkeä. Ei oo tuomareiden vika jos Kataja ei osannut hyödyntää Seagullsin heikompaa heittopäivää.
 
Viestejä
6 228
Gulls mennee marssien taas finaaliin. Kuka pääsee haastajaksi finaaleissa? Kenties Kataja, mutta yhtä hyvin se voi olla Nokiakin. Enkä Karhuakaan laskisi itse vielä pois. Karhulla kun on rahaa tehdä tarvittavat vaihdot vielä vaikka kuinka moneen kertaan.. Ja unohtaa ei pidä myöskään Kobria. Sarja on tiukka Gullsien jälkeen.
 
Viestejä
2 089
Seagulls heitti paljon kolmosia ohi ja voitti silti. Kertoo jotain näiden joukkueiden taso erosta. Kataja pysy 30 min mukana pelissä mutta sitten vikalla kympillä Seagulls meni menojaan. Ihan turha tuomareista itkeä. Ei oo tuomareiden vika jos Kataja ei osannut hyödyntää Seagullsin heikompaa heittopäivää.Tuomareista ei ole ikinä turha itkeä.

Jos niin tehtäisiin niin palloilukommenteissa tapahtuisi 80% vähennys worldwide.

Joten itketään vaan. Kuten Utah viime yönä.

Kataja voisi lähettää tiedotteen jossa käydään läpi kärsimämme vääryydet viime vuosilta.

Tyyliin Arsenal. Ollaanhan mekin kv tunnettu jengi.
 
Viestejä
2 981
Tuomareista ei ole ikinä turha itkeä.

Jos niin tehtäisiin niin palloilukommenteissa tapahtuisi 80% vähennys worldwide.

Joten itketään vaan. Kuten Utah viime yönä.

Kataja voisi lähettää tiedotteen jossa käydään läpi kärsimämme vääryydet viime vuosilta.

Tyyliin Arsenal. Ollaanhan mekin kv tunnettu jengi.
Niin ollaan. Kotimaassa varsinkin, ja hyvin tunnettu.

Ja askelmerkillä on merkit kohallaan kohti motonettia ke ja la, niinhän? Sinne vaan kengännauhat solmussa torveen puhaltamaan ;) Baarin kautta toki. On muuten hieno kausi menossa, kyllä me nyt eurosta 1 voitto jytkäytetään tälläkin kaudella, ja la puksautellaan biisonit nurin! Kuului muuten loimaan taksitolpaltakin huhuja.. ;)
 
Viestejä
2 089
Niin ollaan. Kotimaassa varsinkin, ja hyvin tunnettu.

Ja askelmerkillä on merkit kohallaan kohti motonettia ke ja la, niinhän? Sinne vaan kengännauhat solmussa torveen puhaltamaan ;) Baarin kautta toki. On muuten hieno kausi menossa, kyllä me nyt eurosta 1 voitto jytkäytetään tälläkin kaudella, ja la puksautellaan biisonit nurin! Kuului muuten loimaan taksitolpaltakin huhuja.. ;)En kai mä nyt mihinkään torveen puhalla.

Ja kun korona jatkuu vaan niin en vieläkään.

Kataja on mestari kunhan Tumba saadaan hereille ja lopettaa pallin kuletukset.

Ja Sepi ossuupi n. 23% koriin. On hyvä tyyppi kyllä.

Kunhan ei pistäs Knihtisen kanssa joukkuevirheitä täyteen ennen n. 6 min jälköaikaa per kymppi.

Plus Permanto parantaa toipuessaan kuin sika juoksuaan.

Nää kohilleen niin Kataja pelaa mestaruudesta
 
Viestejä
2 089
P.s käytän vain loafereita joten en kompastu mihinkään nauhoihin.

Paitsi omaan nokkeluuteen mitä ei ole ymmärtääkseni tapahtunut.
 
Viestejä
343
Jokainen joka pelin näki, viimeisen kympin ja ymmärtää edes alkeellisesti lajia niin sille nuo virhenumerot kertovat tässä tapauksessa paljon.
Piti oikein tuo neljännes katsoa, ilman kummankaan joukkueen laseja ja reippaan 500 pelin viheltämisen kokemuksella (kelvannee alkeellisesti lajia ymmärtäväksi).
Ensimmäiseen reippaaseen kolmeen minuuttiin kolme ansaittua virhettä Katajalle + typerä teku. Sen sijaan Katajalle yksi kori hyökkäyskellon umpeuduttua, sekä yksi sivuraja todennäköisesti väärin Katajan hyväksi. Rougeaun virhe vähän siinä ja siinä.
Lindbergin virhe Järven kolmoseen aivan selvä.
Sibanden virhe Järven hyökkäyslevyssä näytti haamuvihellykseltä.
Muissa virheissä ei epäselvää.
Tämän neljänneksen perusteella Kataja heittää hyppyheittoja, Gullit ajaa korille. Vaikea arvata kumpi saa enemmän virheitä.
Eli tuon perusteella: yksi huono vihellys -> aivan paska tuomari
 
Viestejä
82
Silmiinpistävää on Fiban ja kotimaisen tuomaroinnin ero. Kotimaiset tuomarit viheltävät merkityksettömät kosketukset, menevät teatraalisen kaatumisiin heiton jälkeen, nytkäytyksiin ja loukkaantumisiin, joista toivutaan heti vihellyksen jälkeen. Ei puolestaan vihelletä käsien käyttöä levypallotilanteeseen menoa yms. Lisäksi on kohtuuton ero, mitä kokeneet tai statuksen saaneet pelaajat saavat tehdä tai kuunnellaan heidän mussutusta... Tässä jotain huomioita....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös