Koripallo.com

Kataja Basket 2023-2024

Viestejä
2 437
Ville Karhu siis Katajaan. Mielenkiinnolla seurataan millainen pelaaja on kyseessä ja onko hänestä pelillisesti hyötyä Katajalle. Hyvä että voi pelata Talentsissa ja soppari on myös ensi kaudesta. Hirvonen, Tumba, Knihtinen ja Lindberg pelaajia keiden sopimus tähän kauteen loppuu. Se olisi ihme jos kaikki jatkaisivat mutta jatkuvuuden kannalta joku jatkosoppari ois hyvä juttu.
 
Viestejä
2 437
Keskiviikkona Katajalla vieraspeli Lahdessa. Lahti on alkukauden ollut suht huono MUTTA Lahti on parhaimmillaan todella hyvä kolmostenheitto joukkue ja Katajalla on vuosien saatossa ollut Lahdessa vaikeaa niin saa nähdä millainen peli tulee. Kataja voi ottaa murskavoiton tai sit ihan hyvin voi myös hävitä. Levypallo peli ja se kellä kolkit uppoaa todennäköisesti vie voiton
 
Viestejä
317
Ei Katajalla tule olemaan mitään hätää Lahdessa. Neljästä edellisestä Lahden-vierailusta Kataja on voittanut kolme todella selkeästi ja hävinnyt yhden niukasti loukkaantumistilanteen vuoksi.
 
Viestejä
2 982
Kyllä sieltä niitä jatkojakin tulee, ei hätäillä ;) Hirvonen ois kiva jatko, muutkin toki.. ;) tumba varmaan mennee ulkomaille, saa nähdä..

Ja lahessa voitetaan, ja mennään cup mestaruutta puolustamaan
 
Viestejä
2 982
Tänään nakkibussilla lahteen, voitto kotiin, hanat tyhjäksi, ja ei muuta ku cupin final fouriin, Hieno päivä :cool:
 
Viestejä
2 437
Kataja on tällä hetkellä runkosarjassa sijalla 3 ja näin kun jatketaan niin Kataja on varmasti 6 joukossa.

Ulkomaalaisnelikko on hyvä varsinkin kun Singleton on parantanut. Singletonin kannattaa ajoihin keskittyä koska hänen kolmosten roiskiminen on järkyttävää katsottavaa. Egekeze on luotettava pelaaja joka on hyvä heittäjä ja korin läheltä viimeistelee myös hyvällä prosentilla ja on pakissa hyvä. Lufile on vahva jässikkä joka viimeistelee kakkosia kovalla prosentilla ja ottaa hyvin levypalloja ja löytyy blokkiuhkaa. Näin jos Lufile jatkaa niin tulee olemaan Korisliigan parhaimpia senttereitä. Sibande on ollut alkukauden Korisliigan paras pelaaja. Jäätävän kova skoraaja ja tosi monipuolinen ja erityisen hyvä levypalloissa. Sibande kohdalla on riski että saa kesken kauden sopimuksen ulkomailta.

Kotimaisista Hirvonen on ollut ylivoimaisesti paras. Tumppi on minun mielestä ollut heittäjänä parempi mitä viime kaudella. Tumba pelasi tulokas kaudella hyvin ja odotukset nousi tälle kaudelle mutta varsinkin hyökkäyspäässä Tumba ollut pettymys. Todella monessa pelissä Tumba on heittänyt paljon kolmosia ohi. Lindberg taas on parantanut viime kaudesta. Pakissa hän on hyvä joskin välillä virheherkkä ja kolkit on uponneet kivasti. Permanto on viime aikoina ollut hyvä elo voisi olettaa että on kuntoutunut pitkästä loukkaantumisestaan. Knihtinen taas on pakissa hyvä mutta hyökkäyspäässä täysin kädetön.

Katajalla on tänä kautena joukkue jolla voidaan päästä jopa finaaliin mutta se vaatii ennen kaikkea sen että joukkue pysyy terveenä. Lufile esim on pelaaja jota ei kukaan pysty korvaamaan samoin kuin Sibande tai Egekeze. Toki ihan hyvin Katajan kausi voi päättyä puolivälieriinkin kevät näyttää miten käy.
 
Viestejä
6 228
Odotukset kasvaa kohti kevättä jos Katajan hyvä vire jatkuu. Kataja on kenties Gullsien suurin uhkaaja mestaruus taistossa, toki esim Nokia voi pistää kapuloita väliin. Katajalla on hyvä jenkkinelikko joka pärjää vertailussa mille jengille tahansa. Kotimaiseen osastoon olisi toivonut jonkun täsmäaseen lisää. Hirvosen johdolla kotimainen runko ei missään nimessä ole kuitenkaan huono.

7 voittoa ja 4 häviötä puolessa välissä perussarjaa ja sijoitus 3. Se on oikein hyvin. Kotietu puolivälieriin olisi äärimmäisen tärkeää saada. Katajan välieräsarjat 22 ja 23 menivät vihkoon, mutta josko ensi keväänä Kataja pelaa hyvän välieräsarjan jos sinne mennään ja taistelee tosissaan finaalipaikasta? Ei mahdotonta, mutta esim ilman kotietua ei olisi helppoa mennä välieriin.

Jännittävä loppukausi tulee se on varma. Sitä ennen puolustetaan Cupin titteliä. Jytkytellään!
 
Viestejä
2 982
Joo, hyvä nippu on kasassa, kehittyvä nuori joukkue joka pelaa joukkueelle, ja yhteishenki Hiton hyvä :) pitkälle mennään keväällä :cool:;) Jytkytellään eteenpäin, itsenäisyyspäivänä Hieno matsi ideaparkissa, lets puksutetaan nakkibussilla sinne ;) Muut toki ruutu auki, ja ginipullo.
 
Viestejä
833
Miten muuten toi Karhu? Nukkuu talviunta? Nyt olisi Katajalla paikka finaaleihin, kun rakas vastus kyykkää oikein kunnolla.
 
Viestejä
2 089
Turha vähätellä Katajaa.

Mitaleita 2000 luvulla niin paljon ettei Joulupukkikaan jaksa kantaa, myös kultaisia.

Eurovoittoja joukkueista joita nykyään ei mikään jengi Suomessa edes hätyyttelisi.

Siis Ranskan, Turkin, Espanjan jne kärkijengeistä ja myös vieraskentillä.

Mj pelaajia vaihtopenkille asti.

No mitä sitten?

No sitä notta elekää puhuko Katajasta (aito ja alkuperäinen KB) kuin sympaattisesta pikkuveljestä.

Ja historia on hyvä muistaa edes 10v päähän. Siis myös kauhajokisten.
 
Viestejä
2 982
Askelmerkiltä taas täyttä asiaa. Ja huomenna, huomenna pojat ja tyttäret, jytkytellään nakkibussin kyydissä toispuol suommee, ja puksutellaan kooprat nurin niin jotta jysähtää ;) Hieno päivä huomenna, juhlapäivä, ja ginipullo auki, karjalanpaistia pöytään, ei muuta kun sitä kohti, puks!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös