Koripallo.com

Kataja Basket vs Bc Nokia 8.3.2019 klo 18.30 Joensuun urheilutalo

Viestejä
1 881
#1
Luvassa näiden joukkueiden viimeinen kohtaaminen runkosarjassa. Kataja on voittanut keskinäisistä peleistä 2 kun Nokia kaatui runkosarjan avausottelussa Nokialla ja myös Joensuussa Kataja voitti. Nokia on voittanut Katajan kerran kotikentällään.

Joukkueet lähtevät otteluun eri lähtökohdista. Kataja taistelee jopa runkosarjassa sijasta 2 kun Nokialla tekee tiukkaa päästä play offeihin. Varmasti molemmille kelpaisi pisteet tästä ottelusta jossa saattaa tunnelma nousta hyväksi kun ottelu pelataan legendaarisessa Urheilutalossa.

Nokian kausi on ollut vaikea. On ollut loukkaantumisia ja sitten on jenkkivaihtoja ja vielä sitten Tuominen sai potkut. Onko tietoa milloin Dolec tekee paluun kokoonpanoon? Vaikka osasyy Nokian heikkoihin esityksiin on loukkaantumiset ja saattaa vikaa olla Tuomisen valmennuksessakin niin silti Nokia on ollut pettymys. Labovic on ollut kyllä vaisu. Onko syy sitten se että kesällä ei ole harjoittelu maistunut? Nokian muista ulkomaalaisista Felton on välillä ollut hyvä mutta kuitenkin ollut pettymys ja Davis jr on ollut hyvän alun jälkeen melko huono. Cane taitaa kuitenkin olla enemmän divarijenkki kuin Korisliigatason jenkki. O´Mara on ollut ainut Nokian ulkomaalaispelaaja joka on pelannut hyvin pelistä toiseen. Hän on Katajalle se haastavin match up. Kotimaisista Alanen on laadukas pelaaja ja kyllä Sulonen ja Mattila osaa kolmosia heittää jos antaa tilaa. Toki Mattila tekee kentällä välillä jotain ihan muuta kuin pelaa koripalloa..…

Katajalla on ollut myös loukkaantumisia kauden aikana. Nyt tilanne on jo parempi kuin vain Bracy-Davis on varmasti sivussa ja Huolila on ehkä pois kokoonpanosta. Katajan ulkomaalaisista Simpson on välillä aivan maaginen mutta paljon on niitä huonojakin pelejä. Diaz tekee hyvin pisteitä mutta toivon että hän alkaisi ottamaan paremmin levypalloja ja puolustuspelaaminen voisi myös olla vahvempaa. Mullings tekee kentällä paljon töitä. Ainut miinus tulee vapaaheitoista joita muutenkin Kataja heittää edelleen paljon ohi ja sitten ne tyhmät ajot korille saisi Daniel jättää pois. Kotimainen osasto on hyvä. Palmi on ollut koko kauden Katajan paras pelaaja ja Herrala pelaa myös todella hyvää kautta. Jonille vaan jatkosopparia Katajaan kiitos!!!!!

Kataja lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Kaikki viittaa siihen että Kataja ottaa selvän voiton mutta jos Katajalla on asennevamma niin vaikeaa tulee. Ja Labo vaikka on ollut vaisu niin miestä ei saa vapaaksi päästää koska Labo on parhaimmillaan aivan jäätävn kova viimeistelijä. No tänään laitetaan urheilutalo täyteen ja huudetaan Kataja voittoon!! KATAJAAA!!!!!
 
#3
Inhokkini Niko Mattila pelaa tänään. Taidanpa silti mennä katsomaan kun Kataja rökittää Nokian Näädät.
 
Viestejä
17 958
#5
Ourait!

Koskapa minua on kysytty sitä Laappo Vitsin patsasta veistämään tänne uuden palloiluhallin pihaan, niin miksei siinä samalla mene Mattilankin patsas.

Kurun harmaasta graniitista ne tulee. Piikkihakattu pinta riittänee Laappolle? Sen verran rujon näköinenhän hän on.
Sinänsä Mattilan patsas on helppo ja nopea tehdä, koska sen voi tehdä Laapposta jäävästä ylimääräkivestä. Sen verran kokoeroa pojilla....

Aihio on metri x metri x kolmemetriä ( h ). Kuten me kaikki suuret matemaatikot tiedämme, niin h=korkeus.....tiedoksi siis vain kiertokoulut käyneille Mattille, Veiville ja muillekin opiskelut väliinjättäneille.

Nikon saa siis värkättyä Laappon pään ja olkapään välisestä irroitettavasta kivenmurikasta.

Mattilan voin tehdä kiillotetulla pinnalla, kuten kiiltokuvapojalle kuuluukin.

JOE Veistäjä iänikuinen
 
Viestejä
4 475
#7
Yllättävän hyvin on Nokia pysynyt perässä, vaikka O'Mara rikkoo koko ajan ja Diaz ei riko koskaan.
 
Viestejä
25
#10
laitoin elisaviihteen pois ja korisliitolle viestiä etten jaksa kattella näin vitun huonoja tuomareita tai ainakaan maksaa siitä(pelkkä kattominenkin on mun vapaa-ajan vaihtoo tohon paskaan). ja ettei jää kellekään epäselväks niin t-ei katajafani
 
Viestejä
1 012
#12
Kataja taisteli urhoollisesti vauhtikorista pelannutta Nokian 5 miehen joukkuetta vastaan. Puolustuskin oli varsin hyvää, viimeisellä kympillä ei annettu vastustajalle edes 40 pistettä.

Hyvä ja vauhdikas peli, lähes hiki tuli niin Nokian pelaajille kuin katsojillekin. Odotellaan Katajan kannalta rauhassa kevättä 2021, siihen asti nautitaan siitä mitä saadaan.
 
Viestejä
578
#16
Jaaha.. Nokia ilmoittautui sittenkin vielä mukaan playoff paikan tappeluun.

Jännä että kun Joensuu häviää, etenkin kotona, niin silloin he olivat paskoja ja tuomarit huonoja. Vihulainen ei kuitenkaan pelannu hyvin?
 
Viestejä
17 958
#18
Kuulehan sie Punavalkonen. Katopas tilastoista vaikka Katajan heittoprosentteja. Paskoja olivat.

Ja tietenkin kun puolustus vuoti kuin seula, niin vastustajakin näytti vieläkin paremmalta, vaikka hyviä olivatkin. Ei siis mitään pois Nokijalta.
 
Viestejä
578
#19
Kuulehan sie Punavalkonen. Katopas tilastoista vaikka Katajan heittoprosentteja. Paskoja olivat.

Ja tietenkin kun puolustus vuoti kuin seula, niin vastustajakin näytti vieläkin paremmalta, vaikka hyviä olivatkin. Ei siis mitään pois Nokijalta.
Kuulehan "sie melkeen venäjän Joe". En kerennyt katsomaan tätä peliä vielä. Tilastoja saati tallennetta. Enkä muuten kommentoinut tätä peliä vaan aikalailla kaikkia Joensuun hävittyjen pelien fanimantraa. Peace and love
 
Viestejä
227
#20
Jaaha.. Nokia ilmoittautui sittenkin vielä mukaan playoff paikan tappeluun.

Jännä että kun Joensuu häviää, etenkin kotona, niin silloin he olivat paskoja ja tuomarit huonoja. Vihulainen ei kuitenkaan pelannu hyvin?
No Kataja oli paska niin se oli. Turha sitä on kaunistella. Peli oli aivan luokatonta etenkin viimeisen 10 min ja enimmäkseen päämäärätöntä räpellystä sitä ennen. Vastustajan onnistumisen arvioiminen on tästä ihan erillinen asiansa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös