Koripallo.com

Kataja Basket vs Tampereen Pyrintö 17.10.2020 klo 18.30 Joensuun Lähitapiola areena

Viestejä
2 228
Katajalla edessä kauden ensimmäinen kotipeli kun vastaan asettuu Pyrintö. Kataja hävisi kauden ensimmäisen pelin yhden pisteen erolla jatkoajan jälkeen Kotkassa menettäen 19 pisteen johtonsa kun taas Pyrintö otti kotiavauksessaan selvän voiton Kouvoista.

Katajan kokoonpanosta puuttuu varmuudella Alanen ja Vanttaja ja ainakin yksi jenkki mutta Walton on GTD 50% joten saattaa 2 jenkkiä puuttua joten on taas kyllä Katajalla poissaolijoita. Kataja jos meinaa voittaa niin sen pitää pystyä puolustamaan paremmin kuin Kotkaa vastaan ja pitää pärjätä levypalloissa sekä kolmosten olisi upottava. Suurimmat pisteet tekevät melko varmasti jenkit ja Wilson mutta kyllä Mervola ja Mattila osaavat kolmosia heittää. Mattilan pelistä näki että ei ollut peljä alla mut jospa Niko pelaisi lauantaina paremmin.

Pyrinnöltä taitaa puuttua vaan ex Kataja Leppänen joten hyvällä kokoonpanolla Pyrintö Joensuuhun tulee. Gonzalves ja Heinonen ovat vaarallisia kolmosten heittäjiä ja Johnson ja Skeens ovat levypalloissa vahvoja joten hyvin saa Kataja pelata jos meinaa voittaa Pyrinnön.

Kiva päästä pitkästä aikaan Areenalle katsomaan Katajan runkosarja peliä. Uskon että tulee tasainen peli jonka Kataja voittaa Wilsonin ollessa kentän paras pelaaja. KATAJA GO GO!!!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös