Koripallo.com

Kataja-Kouvot ke 21.3 klo 18.30 @ LähiTapiola Areena

Viestejä
6 198
Pikaisen urkkatalo visiitin jälkeen paluu tylsähköön areenaan. Vastassa Katajalla jälleen Kouvot. Vajaa viikko sitten Kouvot vei pisteet loppuhetkien korilla. Tuolloin Katajan hurja kiri ei aivan riittänyt. Molemmilla joukkueilla mahdollisuus taistella jopa kotiedusta vielä, mutta Katajan kohdalla todennäköisin sijoitus lienee 6-7. Sekä Kouvot että Nokia menee tasapisteissä edelle. Jos Kataja voittaisi loput neljä peliään, niin mahdollisuus ylemmäksi saattaa olla olemassa. Se toki vaatii Nokialta ja Kouvoilta tappioita. Nyt jos pitäisi veikata, niin Kataja on 7 ja kohtaa Karhun. Katajalta Seppälä ja Mäkäläinen luultavasti pelaavat tällä viikolla, mutta ehkei tässä pelissä vielä. Kokoonpano luultavasti siis sama mitä Kouvoja ja Karhua vastaan. Alla kaksi kirvelevää tappiota, josko nyt saataisiin revanssi.
 
Viestejä
2 397
Edellinen peli päättyi Kouvojen kahden pisteen voittoon joten kyllä tässä on ilmassa revanssihenkeä varsinkin kun joukkueet taistelevat samoista runkosarjan sijoituksista. Kataja saa ehkä kokoonpanoon Mäkäläisen. Veskun paluu on ehdottomasti hienoa asia vaikkakin pelituntumaa Veskulla ei ole.

Kouvot on isokokoinen joukkue ja yksi asia missä Katajan pitää pärjätä on levypallot. Ja muutenkin Kataja ei saa antaa niin paljon vapaita heittopaikkoja Kouvoille niinkuin viime pelissä. Ja Katajan 4 jenkit pitää kaikkien onnistua. Toivotaan että Kataja onnistuu katkaisemaan tappioputkensa!!
 
Viestejä
829
Edellinen peli päättyi Kouvojen kahden pisteen voittoon joten kyllä tässä on ilmassa revanssihenkeä varsinkin kun joukkueet taistelevat samoista runkosarjan sijoituksista. Kataja saa ehkä kokoonpanoon Mäkäläisen. Veskun paluu on ehdottomasti hienoa asia vaikkakin pelituntumaa Veskulla ei ole.

Kouvoja pitäisin ennakkosuosikkina, jos Ilari, Mäkäläinen ja Murphy ovat vielä poissa. Jos joku noista pelaa, nostaa se selvästi Katajan osakkeita. Katajalla on varmasti näytönhaluja kahden tiukan kotitappion jälkeen, mutta myös Kouvoilla on kasvojenpesun paikka nöyryyttävän Nokia-kotitappion jälkeen. Ja tuskinpa tuo viime viikon Kataja-ottelun viimeisen viiden minuutin jäätyminenkään on Kouvoilta vielä unohtunut. Loppuun asti on taisteltava.

Kouvot päässee peliin vähän laajemmalla rosterilla kuin viikko sitten, koska Korikouvojen taival päättyi ensimmäiselle kierrokselle ja näin ollen saadaan Kaukiainen, Knihtinen ja mahdollisesti myös Saarijärvi tuomaan niitä tärkeitä minuutteja kärkikuusikon takaa. Uskotaan ja toivotaan, että Kouvot hakee tärkeät pisteet Areenalta ja ottaa vahvemman kiinnitykseen runkosarjan kuutospaikkaan.
 
Viestejä
6 198
Joo, Kouvot on suosikki, mikäli Kataja ei saa sairastuvalta ketään mukaan?
 
Viestejä
6 198
Sama on Katajan kokoonpano. Melkein voipi onnitella Kouvoja voitosta jälleen.
 
Viestejä
2 397
Voitto tuli ja se on pelin paras uutinen Katajalle. Garcia ja Saunders oli hyvässä vireessä ja myös Simms pelasi hyvin vaikkakin heitti paljon ohi. Bejarano taas kerran aivan surkea. Kouvoista Hirvonen paras ja Kaunisto kova levypalloissa. Kataja on kyllä surkea levypalloissa ja peli ailahtelee paljon minkä takia meinattiin menettää yli 20 pisteen johto. No onneksi Kataja voitti.jos ei Kataja vakuuta niin samat sanat voi sanoa Kouvoista
 
Viestejä
829
Hivenen yllättävä tappio. Samanlainen peli kuin viikko sitten, mutta osat vaan vaihtui, eikä Kouvot koskaan noussut edes rinnalle, toisin kuin Kataja viikko sitten. Perjantaisen pohjakosketuksen jälkeen olisin odottanut taistelevampaa ilmettä, mutta ensimmäiset 15 minuuttia oli Kouvoilta niin flegmaattista ja staattista, että oikein pahaa teki katsella. Yksin puskemista ja hyppyheittelyä, eikä levypallot kiinnostaneet ketään. Knihtinen toi onneksi penkiltä vähän energiaa ja toisen jakson viimeiset 5 minuuttia oli jo liikkuvampaa peliä.

Puoliajalta tultiin vielä hienosti kolmannen jakson ekat 5 minuuttia, mutta siihen se taistelu oikeastaan jäi. Sen jälkeen rimpuiltiin tasaisesti n. 10 pinnan päässä lähinnä parantuneen levypallopelaamisen ansiosta. Villelle iso kiitos tästä. Viimeiseen kolmeen minuuttiin saatiin vielä näennäinen nousu Skeenin kolmosilla, mutta voitosta ei päästy tosissaan enää taistelemaan. Katajan 23 pisteen karkumatka oli tänään vaan liikaa. Hivenen ihmetytti myös Hirvosen kolmosyritys n. 30 sek ennen loppua, kun kakkosella olisi päästy korin päähän??? Katajalle kuitenkin ansaittu voitto ja onnittelut siitä.
 
Viestejä
829
jos ei Kataja vakuuta niin samat sanat voi sanoa Kouvoista

Näin on ollut koko kauden. Lentoon lähtöä on odotettu, mutta tällä kaudella sitä vaan ei tule. Peli ailahtelee ottelusta toiseen ja ottelun sisälläkin tulee kauheita swingejä laidasta laitaan. Onhan tässä toki vielä neljä matsia aikaa saada peli kuosiin, mutta pahasti näyttää siltä, että noutaja tulee jo puolivälierissä. Kentältä puuttuu selkeä henkinen johtaja, eikä vahvistuksista Skeen ja Brandon ole vielä(kään) odotetulla tasolla.
 
Viestejä
6 198
Voitto tuli nyt, mutta meinattiin taas sössiä iso johto. Seppälä ja Mäkäläinen mukana ehkä jo lauantaina. Hyvä asia, mutta onko heistäkään kääntämään Kataja junaa enää? Niin sekavaa tämä tekeminen on. Ailahtelee esitykset aivan liikaa. No, katotaan.
 
Viestejä
216
Olipas heikkotasoinen ottelu. Katajan 20 pisteen karkumatka riitti lopulta voittoon. Sentterit olivat molemmilla tänään heikkoja ja Simmsin laiskuutta katsellessa tuli Timon työmoraalia ikävä... Oispa Tommilla kädet, parempi kehonkoordinaatio, hyppyheitto ja vähemmän virheitä niin nähtäis häntä enemmän kentällä:)

Niin ja voitto kelpasi!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös