Koripallo.com

Kataja - Lahti Basketball la 2.11. Klo 17.

Viestejä
6 222
Avataas pitkästä aikaa topikki. Korisliiga jatkuu Katajalla lauantaina kotiottelulla sarjanousija Lahtea vastaan. Kataja aloittanut liigan tuloksellisesti hyvin, mutta pitää huomioida kotivoittoinen alku, alla vasta yksi vierasottelu. Lisäksi ainoastaan Vilpas ollut joensuussa vierailleista joukkueista hyvä. Muut enempi ja vähempi heikkoja. Totuus nähdään vasta kun vieraspelit kunnolla alkaa. Katajan kokoonpanosta ei tietoa vielä. Lahti johtanut useita matseja mutta hävinnyt sitten. Potentiaalia ryhmässä on ja Lahti kamppailee tiukasti viimeisistä play off paikoista. Kataja lähtökohtaosesti on suosikki, mutta ei vierasvoitto mikään iso yllätys olisi. Pikkujoulupeli hävittiin vuosi sitten Uralle, joten eiköhän Lahti toista tempun
 
Viestejä
2 925
Kyllä tänään voitto tulee. Tulee myös ens viikon matseista. Tänään taas Iso Mörkö on liekeissä ja säkittää palloa sisään sisältä ja ulkoa, rykii korin alta levyreitä niin omalla korilla kun hyökkäyspäässäkin.. Vääntää VeMän kanssa niin, että VeMällä menee totaalisesti hermot, ja lopulta tippa tulee linssiin.. Aidoo viskelee kolmosia, jotka menee kaikki sisään , Jacksonin kolmoset tippuu myös kaikki ja muillakin osuu. Ketsuppipullo aukee tänään... Tänään Jytkytetään palloa pussiin niin kovasti että naiskatsojat hurmaantuu ja pyörtyilee yks toisensa jälkeen.. On niin jännä peli, että pakkohan se on ennen,jälkeen ja tauolla jytkyttää kylmää juomaa kurkusta alas, eihän sitä muuten kestä katsoa.

Pikkujoulutunnelmissa Jytkytetään, kulkuset vaan kilisee oikein kunnolla joka kerta kun pallo isketään koriin!
 
Viestejä
19 549
Kyllähän Lahti tämän vie ja vieläpä selvästi.

Katajan pelaajat jytkyttävät vain paikallaan. Tosi kovaa kyllä....Siinä tanner ryskää ja aitaa kaatuu....

Ja päivän polttavin kysymys on kuitenkin: Tuleeko Hulina-Virtanen moottorisahan kanssa vai pelkästään Hulinakavereidensa kanssa? Ja jos tulee yleensäkään, niin missä kunnossa on saha ( onko ketju paikallaan ) ja etenkin missä kunnossa on Virtanen?
 
Viestejä
6 222
Niin tuleeko Risto taas kännissä ja haukkumaan suunnilleen kaikki, niin oman joukkueen kuin ehkä muutkin?
 
Viestejä
2 925
Saakeli kun maa järähtelee jalkojen alla jo nyt ja seinistä tiilet tippuu.. Mitähän lie tulee vielä illan matsista.. Jytkyttää! Päivän polttavin kysymys on kuitenkin, onko kauniit naiset katsomossa pikkujoulu tunnelmissa...? ;).. saakeli kun on liukkaat kelit tuolla ulkonakin..
 
Viestejä
19 549
Mikään ei ole muuttunut Katajan pelissä. Kolmosia roiskitaan vuoron perään ja ilman mitään harkintaa, olisiko joku muu vaihtoehto parempi. TÄMÄ MENEE VALMENNUKSEN PIIKKIIN!

Aidoo voisi ottaa tuon pannan pois päätä puristamasta.

Mutta jytkytetään nyt, kun jenkkivalinnat on kerran onnistuneet.

Naurettavaa sekoilua Katajan pelaaminen.
 
Viestejä
2 089
Eihän näin huonoa Katajaa ole nähty sitten 2007 kauden.

Valmennus näyttää olevan huipputasoa, eiköhän Sten kohta maajoukkueen valmennusringissä ole. Onhan siellä kaikki muutkin.

Myös joukkueen henkinen tilanne on kohdillaan, asenne kunnossa ja pelaajat tsemppaavat toisiaan&valmentajien ammattitaitoa arvostaen.

Hieno kausi jatkuu!
 
Viestejä
19 549
Ei ois Vanttajan pitänyt kiharoita ottaa. selvästi vaikuttavat pelaamiseen. Ei onnistu helpot leijapit eikä mikään muukaan hyökkäyspäässä.

Steenillä ei näytä enää olevan mitään auktoriteettia kehenkään pelaajaan. Olisiko nyt jo aika tehdä tälle jotain?

Mutta jytkytetään oikein porukalla Pehmo-Waltterskaa. Urheasti taistellut itseään ja tuomareita vastaan....

Hirvosella taitaa taas tänään olla se ON-päivä. Vai jäätyykö pukukopissa? Selvää on, että jos Hirvonen heittää noin ja pelaa muutenkin noin hyvin lopun, niin Katajalla ei ole mitään jakoa.
 
Viestejä
6 222
Pitihän sen Virtasen jo päätä tulla aukomaan, säälittävä mies ei muuta voi sanoa..
 
Viestejä
19 549
Ihme jos ette saa tuollaista Virtas-rimpulaa kuriin. Potkaiskaa vaikka katsomon alle....
 
Viestejä
19 549
Ei ole muutoksia tullut Steenin pelikirjaan. ( onko sellaista edes? ) Roiskimiset jatkuu.

Eipä tässä enää muuta voi sanoa kuin surkeaa katseltavaa.

Voitte edelleen pitää tunkkinne!
 
Viestejä
19
Hieno voitto Lahdelta, olen hyvin onnellinen, että voittivat tämän ottelun. Mukava katsella kuinka hyvä meininki joukkueella oli.

Saarijärven ensimmäisen vaihdon jälkeen ajattelin, että tämä mies on aivan väärässä sarjassa. Seuraavasta vaihdosta eteenpäin aivan huikeita suorituksia ja kovia koreja. Hieno tason nosto!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös