Koripallo.com

Kataja vs KTP la 9.2. klo 17:00 & Kataja vs Kouvot su 10.2. klo 17:00 @ LähiTapiola Areena

Viestejä
5 975
Kataja esiintyy ennen maajoukkuetaukoa kotikentällä kahtena peräkkäisenä päivänä, aivan kuten tammikuussakin. Lauantaina vastassa KTP ja sunnuntaina Kouvot. Mikäli Kataja haluaa tosissaan 4 joukkoon, niin voittoja pitää alkaa napsia tosissaan, eikä kotona varsinkaan oikein olisi varaa enää hävitä.

Hollis-Jefferson puuttuu edelleen, tuskin pelaa kummassakaan pelissä. Tasoitusta jenkeissä siis annetaan edelleen, paska hommahan tää on. Veikkaan, että uutta ukkoa kartoitetaan parhaillaan?
 
Viestejä
1 943
KTP on ollut heikon alkukauden jälkeen todella hyvä. Kotkalla on 4 hyvää ulkomaista ja sitten kotimaisesta osastosta löytyy esim Nikkarinen ja Pounds joten ei se ole yllätys että KTP taistelee runkosarjan top 4 sijoista.

Kataja on pelannut ailahtelevaisesti. Välillä on otettu kovia vierasvoittoja Kauhajoelta ja Salosta mutta sitten ollaan hävitty esim Korihaille ja Uralle. Osasyy on loukkaantumiset joita on taas ollut aivan liikaa. Hollis Jefferson edelleen sivussa. Oma mielipide että vaihtoon vaan ja uuttaa jenkkiä tilalle. Liikaa annetaan tasoitusta kun pelataan kolmella ulkomaalaisella. Kotimaisista Palmi ja Herrala ovat pelanneet todella hyvin. Muilla sitten on otteet ailahdelleet.

Jaossa tärkeät pisteet. Katajan pitää alkaa voittamaan jos mieltään 4 joukkoon runkosarjassa. Jos Kataja pärjää levypalloissa ja puolustus ei vuoda niin pahasti mitä se huonoimmillaan on niin voittoon on mahdollisuus. Kataja kyllä yleensä tekee riittävästä pisteitä mutta moni peli on hävitty heikkoon puolustukseen. Toki on niitä pelejä ollut missä on lopussa tapahtunut sulaminen jonka seurauksena tulee tyhmiä pallonmenetyksiä
 
Viestejä
19 112
Tää on niin läpihuutojuttu ja selevä peli kuin olla ja voi. Ei mittään jakkoo.
 
Viestejä
747
Areenalla oli kourallinen kotkalaisia faneja taas mukana ja äänekkäimmät oikeinkin reippaalla ja iloisella mielellä omiensa puolella. Hieno homma, KTP:llä on hyvät fanit!

Kuuluttaja taisi saada pienen lämminhenkisen varoituksen Mäntylältä, kun alkoi näyttää että kohta saattaa taas tulla kuittia tuomitsemistoimintaa kohtaan. Varmaankin on ollut muistissa, että ei olisi ihan ensimmäinen kerta.

Kiva peli oli katsella. Semmoinen rento ja kohtalaisen vauhdikas lauantai-illan urheiluviihde.
 
Viestejä
180
Kuuluttaja taisi saada pienen lämminhenkisen varoituksen Mäntylältä, kun alkoi näyttää että kohta saattaa taas tulla kuittia tuomitsemistoimintaa kohtaan. Varmaankin on ollut muistissa, että ei olisi ihan ensimmäinen kerta.
Aika herkillä tuntosarvilla Mäntylä reagoi. Mielestäni kuuluttaja ei sanonut juuri mitään merkittävää, mutta kuten sanoit muistissa oli varmasti aikaisemmat "oikeusmurha"-kuulutukset.
 

Ihmisvarmistus

Aika herkillä tuntosarvilla Mäntylä reagoi. Mielestäni kuuluttaja ei sanonut juuri mitään merkittävää, mutta kuten sanoit muistissa oli varmasti aikaisemmat "oikeusmurha"-kuulutukset.
Ei tuolla mitään tavallista parran bärinää ihmeempää suusta päästetty. Tähän kohtaan käy hyvin tuo vanha viisaus: "antaa poikien pelata ja viisaiden aikaa mitata."
 
Viestejä
1 943
Tärkeät pisteet Katajalle. Katajalla oli iso johto mutta niin vain KTP tuli tasoihin. Onneksi kuitenkin viimeisellä jaksolla Kataja ratkaisi voiton. Seppälä oli hyvä. KTP 2 kannattajaa piti hyvin ääntä. Arvostan!!!
 
Viestejä
5 975
Tärkeä voitto joka pitikin ottaa jotta kotietuhaaveet pysyy hengissä. Iso johto jälleen sössittiin, mutta onneksi yksi vaihde löytyi vielä. Toivottavasti energiaa riittää vielä Kouvojen kaatoon.
 
Viestejä
723
Mielenkiintoinen matsi edessä. Kouvot tuoreilla jaloilla viikon tauon jälkeen ja Kataja vähemmän freesinä eilisen KTP-ottelun jäljiltä. Kouvoilla kuitenkin ollut monesti vaikeaa ottelutaukojen jälkeen, joten mielenkiintoista nähdä onko tällä saralla edistytty.

Molemmilla voitto alla ja Kouvoilla jopa kauden paras ottelu tuo viikon takainen Pyrintö-voitto. Siitä kuitenkin miehistö muuttunut ja tänään ensi kerran isot miehet, Asbury ja Gipson, yhdessä korin alla. Onko viikko riittänyt, jotta tämä tandem onnistuu yhteispelissä? Miten pärjäävät Huolila ja Diaz korinaluspainissa?

Myös takakentällä mielenkiintoista. Vanhat joukkuetoverit Hirvonen ja Seppälä vastakkain. Onnistuuko Morgan pysäyttämään Palmin? Mikä on Gonzan pelikunto? Kataja antaa parin jenkin verran tasoitusta, mutta tiukkaa vääntöä povaisin silti.
 
Viestejä
1 943
Kataja antaa Kouvoille tasoitusta kun Hollis Jefferson ja Simpson eivät pelaa. Kouvoilla on hyvä isojen miesten kolmikko Asbury Kaunisto ja Gipson. No toivotaan että Kataja taistelee voiton itselleen
 
Viestejä
19 112
Kataja antaa näköjään vielä kolmannenkin jenkulan verran tasoitusta. Vaikka Tijatsi onkin näennäisesti mukana, niin ei fyysisesti....

Mutta urheasti Daavid Kataja taistelee GoljattiKouvvoja vastaan. Vaikka peli on onnettoman ja tehottoman rajamailla, niin mukana vielä pelissä.
 

kms

Olipas rasittavaa kuunneltavaa pelin selostus, ei ole mitään mahdollisuutta tuomareilla onnistua Joensuussa.

Kahdessa peräkkäisessä tilanteessa eivät ensin "löydä/vihellä selvää virhettä", seuraavassa tilanteessa valitellaan sitä että "kaikesta vihelletään virheitä". Voi huoh.
 
Viestejä
19 112
Joo mut jos Kouvot olis voittanu, niin selostuksenkin olisi kestänyt?

Itse en kuuntele kuin Katajan pelien selostukset kun ne on niin hyviä. Muut pistän äänettömälle ja selostan itse. Hyvin olen kyllä omasta mielestäni onnistunut.....eikä rasita yhtään.
 
Viestejä
180
Olipas rasittavaa kuunneltavaa pelin selostus, ei ole mitään mahdollisuutta tuomareilla onnistua Joensuussa.

Kahdessa peräkkäisessä tilanteessa eivät ensin "löydä/vihellä selvää virhettä", seuraavassa tilanteessa valitellaan sitä
Tottahan se on, ettei tämä ollut mikään huippusuoritus tuomareilta, mutta kyllä vielä pahemmin petti levännyt Kouvot. Kataja selvitti matsin kahdella (tai Joen mukaan yhdellä) jenkillä ja lisäksi ratkaisuvaiheet ilman telottua Palmia. Kaiken järjen mukaan Kouvojen olisi pitänyt kahvata tästä voitto.
 
Viestejä
1 943
Hyvä esitys Katajalta. Mullings aivan loistava ja Herrala jatkaa vahvoja otteitaan. Toivotaan ettei Palmi loukannut itseään pahemmin
 
Viestejä
723
Eipä mennyt ottelu aivan odotusteni lailla. Uskoin, että kahdella jenkillä pelaava Kataja olisi onnistuttu edes haastamaan, mutta ei. Eka kymppi näytti vielä kelvolliselta, kun saatiin muutama vapaa kolmonen uppoamaan, mutta kun Kataja sai juonesta kiinni, niin loppupeli olikin sitten aika yksipuolista. Toisaalta, ei tämä hirveästi tällä kaudella yllätä.

Asbury-Gipson parivaljakkoa ei kovin paljon yhtä aikaa kentällä nähty, eikä tuo vielä kovin valmiilta näyttänyt muutenkaan. Pahasti poltteli pallo Gipsonin käsissä ja tuli turhan helppoja menetyksiä. Jos jotain positiivista, niin Gipson on yhä väkevä punnertamaan korin alla. Kunhan pääsee paremmin mukaan kuvioihin ja miehelle saadaan palloa sisään, niin eiköhän tuosta vielä hyötyä meille ole. Muuta positiivista tästä on Kouvojen kannalta vaikea löytää.

Kataja sen sijaan taisteli miehekkäästi ja näytti selvästi nälkäisemmältä joukkueelta tänään. Puolustus maittoi ihan eri lailla ja menivät joukkueena kaikkiin irtopalloihin. Mullings oli tänään taistelutahdon ilmentymä, eikä voi muutenkaan kuin kehua tämän päivän suoritusta. Parempi voitti.
 
Viestejä
5 975
Viikonlopun ainoa tavoite oli raapia kaksi voittoa ja sen Kataja komeasti tekikin. Paljon hyviä juttuja molemmissa peleissä, enemmän hyvää kuin huonoa. Nyt oli hyvää asennetta ja nälkää, kuten varsinkin kotona pitää ollakin. Kahdella jenkillä tänään, mutta silti voitto otettiin. Kotiedun tavoittelun kannalta äärimmäisen tärkeät voitot myös. Toivottavasti Palmille ei pahemmin käynyt.

Paikoin aika kuumatunteinenkin matsi. Tästä hyvä lähteä maajoukkuetauolle, tulee tauko varmasti enemmän kuin tarpeeseen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös