Koripallo.com

Kataja vs KTP la 9.2. klo 17:00 & Kataja vs Kouvot su 10.2. klo 17:00 @ LähiTapiola Areena

#21
Perhana, niin pätki tuo Elisan lähetys kisikseltä, että hukkaan meni monikameratuotannot.
Joensuusta siedettävämpää lähetystä. Kyllä niin selvästi nähtävissä, että tuolla rosterilla Kataja taas mestaruusainesta, niin ja Vilpas myös.
 
#23
Nooh. Vilpas kyllä on mestaruusainesta, mutta paineet vaan tulee olemaan liian kovat. Eli ei edelleenkään mestaruutta....
On se herttaista! *sydänhymiö* Ainoa heppu kenellä lienee paineet Salon mestaruudelle on MR.jojensuu! Oikeen oman jengin ottelu ennakoissa ja seurannoissa tätä pitää pohtia ;)

Tulee pantteri mikäli on tullakseen! Tällä kaudella näyttänee siltä, että viiden kimppa tämä on. Viime kaudella oli mestaruus tyrkyllä kaiketi "varmemmin" kuin tällä siisonilla. Toki mahdollistahan se on edelleenkin, mutta ei se maailman loppu ole mikäli ei pantteri Saloon rantaudu. Ens kaudel sit uusiks :)

Ainiin, onhan täs vielä pelejä tällekin siisonil :)
 
Viestejä
75
#24
Tulee pantteri mikäli on tullakseen! Tällä kaudella näyttänee siltä, että viiden kimppa tämä on. Viime kaudella oli mestaruus tyrkyllä kaiketi "varmemmin" kuin tällä siisonilla. Toki mahdollistahan se on edelleenkin, mutta ei se maailman loppu ole mikäli ei pantteri Saloon rantaudu.
Eipä sitä mestaruutta kannata vielä tavoitella. Kuuden finaalitappion jälkeen tuntuu paremmalta. :)
 
#25
Olipas rasittavaa kuunneltavaa pelin selostus, ei ole mitään mahdollisuutta tuomareilla onnistua Joensuussa.

Kahdessa peräkkäisessä tilanteessa eivät ensin "löydä/vihellä selvää virhettä", seuraavassa tilanteessa valitellaan sitä että "kaikesta vihelletään virheitä". Voi huoh.

vielä enemmän häiritsi ottelun kuuluttajan (joka tuntuu olevan parempi selostajakin) ääni joka peiitosi selostajan äänen.
salimikkiä toivoisin hiljemmalle tai selostajalta mikki pois kokonaan.
 
Ylös