Koripallo.com

Kataja vs Ura Ke 27.2. Klo 18:30 @ LähiTapiola areena

Viestejä
6 145
Maajoukkuepaussi pidetty, ja viimeinen rutistus runkosarjaa käynnistyy keskiviikkona. Sarjavitonen Kataja saa vastaansa viimeistä sijaa pitävän sarjanousija Kaarinan Uran. Kauden aikaisemmat kohtaamiset kirjataan tasan 1-1, molemmat ovat hakeneet voiton vieraissa. Kataja esittelee ottelussa viimeisimmän hankintansa, mielenkiintoista nähdä Bracy-Davis. Kataja ei vieläkään pääse täydellä rosterilla peliin, sillä Simpson on sivussa varotoimenpiteenä, ja Ojala on GTD 50. Näinköhän koko kautena on kaikki mukana? Tiukkaa tekee. Uralla saattaa useampikin poissaolija olla, joka tapauksessa kotivoitto pitää tästä ottaa, ei mitään selityksiä! Toivottavasti Katajalla on muistissa vielä marraskuinen kotitappio..
 
Viestejä
2 287
Joo ei edelleenkään Kataja pääse pelaamaan parhaalla kokoonpanolla kun Simpson ei pelaa ja Ojalakin saattaa puuttua. No on tuo rosteri Katajalla kuitenkin laadukas ja vastassa sarjan huonoin joukkue niin ainut mikä kelpaa on kotijoukkueen murskavoitto. Mielenkiintoista nähdä miten Bracy-Davis pelaa debyytissään kotiyleisön edessä.
 
Viestejä
19 522
Jaahas. Vain murskavoitto taas kelpaa.

Mulliselle herätys ja muutamalle muullekin.

Katajan puolustus. Siis sitähän ei ole ......

Tuskin Seppälä yksin jaksaa hommaa kotiin hoitaa varamiehistä Uraa vastaan.

Oikeassa näemmä Henkka oli. Liigassa ei harjoitella. Ei ainakaan Kataja ole näköjään pariin viikkoon harjoitellut mitään.
 
Viestejä
19 522
No nihkee voitto, kun Uralta loppui jalat.

Voisi muuten Huolila laittaa ensi kerran tuon antennin silmien väliin, vaikka nenälle. Ei se pään päällä auta tähtäystä yhtään....
 
Viestejä
2 032
Kataja lepuutti Simpsonia, aikaraja vaihdoille/korvaajille vasta kaiketi huomenna?

Uusi lapualaisvahvistus oli toka jaksolla mies paikoillaan! Kataja on selvästi treenannut Jyrin tyyliin tauon kovaa, siksi kankeutta.
 
Viestejä
2 287
Kataja aloitti ottelun huonosti ja kun Ura upotti monta kolmosta niin tuli jo mieleen että ei kai vaan taas hävitä Joensuussa Uralle. Onneksi Seppälä oli hyvässä heitossa ja Bracy Davisin hyvä debyytti takasi Katajalle lopulta selvän voiton. Mut joo pakko myöntää että Uralle iski väsy lopussa. Toki osuutta oli Kataja koventuneella puolustuksella. Kaksi ekaa jaksoa Katajan peli varsinkin puolustus oli aivan surkeaa
 
Viestejä
1 102
Puolustaminen unohtui kyllä aivan totaalisesti ekat pari erää. Kävikös tälläkin kertaa niin, että sitten kun Herrala päästettiin irti kahleista kentälle melskaamaan raivopäänä, alkoi sitten muukin joukkue syttyä puolustuspeliin tai peliin ylipäänsä? Siltä ainakin näytti kotikatsomoon.

Pitemmät tauot on olleet Katajalle aina myrkkyä, tosin niin ovat monelle muullekin joukkueelle kuten Kouvoille viimeksi Katajaa vastaan. Onneksi pelaajat heräsivät sitten tokalla puolikkaalla.

Seppälän ekan puolikkaan viime sekunnin kolmonen jostain kaukaa puolen kentän tuolta puolen oli kyllä hieno onnenkantamoinen.
 
Viestejä
6 145
Nihkeä startti, vähänkin kovempi vastustaja olisi mennyt menojaan, onneksi asenne viimein löytyi ja tärkeät pisteet otettiin. Bracy-Davisin debyytti oikein positiivinen. Seuraavaksi Karhun kaatoa yrittämään. Karhuluolassa ei parane jäädä 18 pistettä takamatkalle..
 
Viestejä
19 522
Eiköhän Karhu ole vielä talviunilla tai ainakin unisena. Loppuun ajettu saalis jo....?

Helpot pinnat tulossa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös