Koripallo.com

Kataja vs Vilpas su 6.10. LähiTapiola areena klo 17.00

Viestejä
5 948
Katajan kolmen pelin viikko päättyy kotiottelulla Salon Vilpasta vastaan. Katajalla liigassa alla kotivoitto Nokiasta ja vierastappio Gullseille. Vilpas kukisti avauspelissään kotonaan Kouvot ja on saanut kokonaisen viikon valmistautua joensuun reissuun. Kotivoitto olisi tärkeä raapia tästä vaikka kausi alussa onkin, mutta haaste on kyllä kova. Vilppaalla on jopa sarjan kovin kotimainen runko Rannikon johdolla, eikä jenkitkään varmasti mitään huonoja ole. Lisäksi Tuominen on uskoisin piristysruiske koko seuralle. Lähtökohtaisesti Vilpas oon suosikki, mutta toivottavasti pitkä bussimatka tasoittaa puntteja.
 
Viestejä
1 931
Vilpas on suosikki Katajaa vastaan. Vilppaan kotimainen osasto Rannikon johdolla on todella laadukas ja eiköhän nuo jenkit ihan pelimiehiä oo. Kataja lähtenee parhaalla kokoonpanolla. Tasonnostoa tarvitaan varsinkin kaksikolta Alanen ja Ojala.Vaisua oln ollut molempien esitykset. No toivotaan että Vilpas on väsynyt pitkästä ajomatkasta ja Kataja voittaa
 
Viestejä
19 088
Se nyt vaan on niin, että feikkikonkarit Rannikko ja Nenonen saavat meidän sentteri-valtterin täysin pois tolaltaan ja heti eka jaksolla virhetili on täynnä....

Kyllä nämä veijarit osaa hyödyntää tuollaista tyhmien virheiden ottajaa oikein olan takaa.

Saa ottaa talteen.
 
Viestejä
216
Ei alkuhaastatteluja? Pelikin takkuaa. Ei tul mittä.
 
Viestejä
1 591
Kolmoset Vilppaalla 2/11 ja Kataja laittanut vielä pykälän paremmaksi 1/12.
Kivimäki ja Kantonen jatkaa hyviä otteitaan.
McNeacekin paremmin mukana pelissä.
Jännä toinen puoliaika tulossa.
 
Viestejä
1 591
Hyvä ottelu. Vilppaan penkki 29 pistettä Katajan 6 vastaan.
Laster jatkaa tasaisia otteitaan. Coleman 1-13 fg.
McNease parantaa.
 
Viestejä
1 390
Sten sulamiset jatkuu, samoin suli tuomarit joiden kieli lienee edelleen syvällä Vilppaan per..usteissa.

Alanen pydyköön penkillä jonkin sikaa. Aidoo€Herrala kaksikon toiminta ottelusta toiseen asennevammaista, typeriä tekuja jne.

Vielä on mahikset 8 sakkiin ja Salo on tuleva mestari.
 
Viestejä
1 390
Tuomarit olivat loistavia kun Salo voitti. Mikkola ei ottanut lainkaan roolia.

Herralan puhdas torjunta onkin 3 vaparia. Aidoo saa tekun kun on aidoo.Tuominen saa huitoa ja purnata joka tilanteesta, ei tekua.

Jne jne jne
 
Viestejä
172
Aina sama juttu: Katajalla sarjan parhaat jenkulat ja kotimaiset tappelee keskenään europelejä odotellessa.
 
Viestejä
1 931
Kyllä ärsyttää tappio ihan kunnolla. Katajalla oli kyllä mahdollisuuksia ratkaista peli mutta ei siihen pystynyt. Arvasin että Vilpas loppuhetkillä upottaa heiton ja voittaa sillä. Molemmat heitti kyllä paljon kolmosia ohi.

Katajan paras oli Walters. Aivan loistava peli. JB otti levypalloja hyvin mutta muuten aika tasapaksu esitys. Ogungbemi-Jackson jakoi hyvin palloa ja otti levypalloja. Nyt sattui huonompi heittopäivä johon varmasti osasyy on iso peliaika ja sit kun tää oli 3 peli tällä viikolla niin varmaan oli hieman väsy. Kotimaisista Aidoo taisteli mutta edelleen on surkea kolmosissaan. Ojala upotti ekan kolmosen jonka jälkeen heitti kolmoset ihan minne sattuu. Alanen oli taas aivan paska. Jos sama meno jatkuu niin ei kun vaan katsomoon. Liikaa mussuttaa tuomareille. Toki muutama muukin Katajan jätkä sitä tekee ja sen on syytä loppua. Ymmärrän että ärsyttää kun tuomarit viheltää omasta mielestä väärin mutta silti pitäisi olla hiljaa koska ei ne tuomiot muutu siitä enää mihinkään.

Vilppaasta Koivisto oli hyvässä heitoissa ja Mcneace oli hyvä. Nenonen upotti voitto korin ja heittää mies osaa mutta mies käyttää käsiään välillä ihan muuhun kuin pelaamiseen. Teemu oli vaisu mutta kuitenkin 8 syöttöä

Tappio tuli mutta matka jatkuu. Ens lauantaina Pyrintö Joensuussa. Siitä pelistä Katajan pitää napata voitto!!!!
 
Viestejä
730
Walters sai Stenkalta satikutia 2. virheensä jälkeen. Siihen loppui virheet mutta tuli koreja ym. Mutta hänenhän piti olla huono, ainakin jos Kotkasta kysytään.
No, voitto oli lähellä mutta kun ei niin ei. Vaparit ja kolmoset pitäis saada uppoamaan ja sähläys pois.
 
Viestejä
5 948
Voihan viturainen taas.. Voitto oli taas otettavissa, mutta ei niin ei. Nämä Vilpas kotipelit näköjään on tarkoitettu päättymään samalla kaavalla. Ottaa päähän ja paljon tämä häviö. Heikkoa kaukoheittopeliä, siinä ehkä suurin syy tappioon, plus Vilpas laajemmalla osastolla ratkaisi. Walters pelasi huikean matsin alun virheiden jälkeen, jatka näin! Sitten olikin vaisumpaa. Jackson oli kovissa pihdessä, mikä oli selvääkin. Penkiltä ei tosiaan pisteitä juurikaan tullut.

Ojala ja Alanen, mikä lie mättää kun homma ei kulje. Alanen hankittiin Palmin tilalle tekemään tulosta, mutta kovin vaisua on tähän asti ollut. Ojalalla onko käsi kipeä vai mikä? Yksinkertaisesti molemmilta on parempaa tultava. Katajan pelissä on paljon hyvää, mutta vastapainoksi paljon korjattavaa. Tottakai kausi on alussa vielä, mutta ei pidä aina vaan hyssytellä. Nämä momentumit pitäisi vaan käyttää hyväksi, niin teki tänään Vilpas ja niin teki Gulls.

Kolmen tappion viikko, kaksi liigassa, molemmat olivat voitettavissa. Ei voi mittään.. Josko ensi viikolla uutta ukkoa saadaan?

Katajan vetovoima on katoavaista näköjään. Tänään reilu 700 katsojaa, vastassa kuitenkin Vilpas, aika pohjanoteeraus. Nokiaa vastaan ilmoitettiin reilu 800, mutta kaikkihan näki paikalla olleista, että totuus oli 400-500 siinä. Jos Vilpas ei houkuttele tämän enempää, niin tuskin houkuttelee Gulls ja Karhukaan. Jo Viime kaudella oli yleisömäärät laskussa.

Mutta: Jos tuote ei ole kokonaisuudessaan kunnossa, niin yleisö alkaa äänestää jaloillaan.

Katotaan, mitä ensi viikko tuo. Ai niin. Näitä tekuja ei vaan voi myöskään pelistä toiseen ottaa.
 
Viestejä
1 390
Hector kirjoittaa asiaa.

Jos seura elää välivuosia ja osallistuu 2 sarjaan (yrittää osallistua) liigaankin kapoisella rosterilla niin yleisökin tajuaa homman, ennemmin tai myöhemmin.

700 katsojaa on koomisen/traagisen vähän Salo kotipeliin.

Mutta sitä saa mitä tilaa. Kuten valmentajavalintojenkin suhteen. Ei mopolla moottoritielle.
 
Viestejä
5 948
Niinpä. Veikkaanpa, ettei keskiviikon europelikään paljoa enempää saa kansaa liikkeelle. Niissäkin peleissä laskua oli jo viime kaudella. Suurin buumi on mennyt. Syysloma viikolla kun tulee Ukia ja Uraa tänne, niin 400 katsojaa voi olla oikeasti tiukassa. Pyrintö matsi ensi viikolla sekään mikään iso menestys tuskin on. Mutta sitä saa mitä tilaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös