Koripallo.com

Kataja vs Vilpas su 6.10. LähiTapiola areena klo 17.00

Viestejä
169
Mitä on tilattu? Hyvää jenkki sentteriä ja pelintekijää on ainakin kaipailtu, nyt näyttäis olevan. Mielenkiintoisia kotimaisia pelaajia ja Kataja-kasvatille 8 minuuttia peliaikaa Vilpasta vastaan. Tuossa on jo monta syytä mennä hallille.

Tilaisin toki näiden lisäksi vähemmän korisliigapelejä, paremman ottelutapahtuman ja hallin.
 
Viestejä
579
Pienestä oli kiinni voitto eilen. No, matka jatkuu, ke sitten seuraavan kerran, ja tarto pelistä pitää kyllä tulla selvä voitto kotikentällä. Vaikka tarto voittikin virossa, mutta kotietu pitää näissä pitää.

Se vaan tuo buustia korisliigaankin, jos pääsee lohkovaiheeseen.

Niin, ja eilisene yleisömäärään vaikutta myös hurmoksen matsi, joka oli samaan aikaan, sieltä olis varmaankin se 200-300 tullut lisää porukkaa. Pitäs vähän sovitella joukkudein ottelukalentereitaan niin, ettei menis päällekkäin. Parin vk päästä on taas esim. Katajan, Jokipon,Hurmoksen, Jipon ja josban matsit samana päivänä- päällekkäin.
 
Viestejä
5 924
Hurmoksen pelissä 202, joten ei varmasti mitään vaikutusta. 760 katsojaa eilisessä matsissa oli suorastaan järkyttävän vähän. Mutta edelleen: kun olosuhteet ja tapahtuma ovat mitä ovat ja joukkue ei ole enää niin nimekäs mitä joskus niin tulos on tässä.
 
Viestejä
373
Kyllä ärsyttää tappio ihan kunnolla. Katajalla oli kyllä mahdollisuuksia ratkaista peli mutta ei siihen pystynyt. Arvasin että Vilpas loppuhetkillä upottaa heiton ja voittaa sillä. Molemmat heitti kyllä paljon kolmosia ohi.

Katajan paras oli Walters. Aivan loistava peli. JB otti levypalloja hyvin mutta muuten aika tasapaksu esitys. Ogungbemi-Jackson jakoi hyvin palloa ja otti levypalloja. Nyt sattui huonompi heittopäivä johon varmasti osasyy on iso peliaika ja sit kun tää oli 3 peli tällä viikolla niin varmaan oli hieman väsy. Kotimaisista Aidoo taisteli mutta edelleen on surkea kolmosissaan. Ojala upotti ekan kolmosen jonka jälkeen heitti kolmoset ihan minne sattuu. Alanen oli taas aivan paska. Jos sama meno jatkuu niin ei kun vaan katsomoon. Liikaa mussuttaa tuomareille. Toki muutama muukin Katajan jätkä sitä tekee ja sen on syytä loppua. Ymmärrän että ärsyttää kun tuomarit viheltää omasta mielestä väärin mutta silti pitäisi olla hiljaa koska ei ne tuomiot muutu siitä enää mihinkään.

Vilppaasta Koivisto oli hyvässä heitoissa ja Mcneace oli hyvä. Nenonen upotti voitto korin ja heittää mies osaa mutta mies käyttää käsiään välillä ihan muuhun kuin pelaamiseen. Teemu oli vaisu mutta kuitenkin 8 syöttöä

Tappio tuli mutta matka jatkuu. Ens lauantaina Pyrintö Joensuussa. Siitä pelistä Katajan pitää napata voitto!!!!
No viime kaudella Alasesta pisti silmään, että nöyryyden kautta pitäisi käydä.
Jos olis vaikka ny korisliigan paras kotimainen, vois vähä diivailla, mutta ei näillä näytöillä ihan vielä, nöyryyttä, sieltä se kirkas kruunukin vielä tulee.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös