Koripallo.com

Kauhajoen Karhubasket 2018-2019

Viestejä
2 186
#1
Sopimuspelaaja:
Bojan Sarcevic 1
Eero Innamaan 1+1
Mikael Laihonen 1+1
Okko Järvi 1
Jussi Myllyniemi 1
Joona Hakamaa 2
Antti Niskanen 1
Rene Rougeau 1
Marvin Singleton Jr 1
Greg Mangano 1
Cameron Jones 1
Christopher Mcknight 1


Valmentajat: Jussi Laakso
Janne Koskimies


Lähteneet: Mike Moser, Durrell Summers, Kazembe Abif, Taylor Johns
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
81
#2
Viimme kauden Kristikassa pelanneet Eero Innamaa ja Mikael Laihosen nimet oli painettu aamun Ilkka-lehteen.

Lisäys:
Seuran tiedote
Karhubasket
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 296
#6
Miten voi olla, että ainoastaan Bojanilla on soppari entisistä pelaajista?
Taitaa hajota mestaruusjoukkue tai ainakin tulee kalliiksi pitää.
 
Viestejä
389
#7
Tuntuu että perinteisesti suurin osa pelaajista/seuroista on matkassa vuoden soppareilla.

Toisaalta ulkoapäin on varmaan imua pelaajilla tulla gurujen Laakso/Koskimies oppiin.

En usko että Karhu lähtee kilpalaulantaan pelaajien hinnoilla. Uskon että taustalla sen verran järkeä ettei eletä ylivarojen vaikka Hesari muuta kirjoitti.

Onko mitään tietoa tihkunut onko Karhu halukas eurokentille?
 

entinen suuruus

#9
Juu nämä suomalaiset "mestarit" kun osaavat hinnoitella itsensä aika monesta seurasta ulos. Samalla rahalla saa pari hyvää ja potentiaalista nuorta miestä alemmista sarjoista peliminuutteja hakemaan ja kypsymään poimittaviksi hetelmiksi. (ja samalla rahalla saa myös pari ihan suhteellisen mukiin menevää jenkkimiestäkin, mutta tuo on asia erikseen...) Mikäs siinä, jos taustalla on lompakko kunnossa ja sponsori tai jokin mesenaatti maksaa "mestarin" liksan. Hyvinhän se Hesari kirjoitti myös Lokkien taloudesta, että omasta lompakosta aika paljon omistajat maksavat tästä harrastuksesta.
En yhtään ole huolissani Karhubasketin tulevasta joukkueesta. Samoja rakennusvaiheita käy läpi aika moni liigajoukkue ja ketkä lopulta liigassa ensi kaudella pelaavat. Yhden vuoden soppareillahan tässä on menty jo muutama vuosi.
 
Viestejä
439
#10
Niinpä, kotimaisia liigatason pelaajia aika vähän taitaa olla tarjolla, ja taistelua ilmeisesti ilmassa.
Hevonmiesten tietotoimisto kuiskuttaa että Samuli, Joonas ja Juho taitaa vaihtaa kultaisen oranssipaidan eri väriin...tai jää Karhuun ja Kantonenhan pitäisi ilman muuta saada pidettyä mutta peli on raakaa.
Karhu antoi mahdollisuuden ja lisääntyneen peliajan jolla tuli onnistumisia, toki pleijarit oli vielä liikaa. Nyt tehdään perinteinen vedätys kierros kuka maksaa eniten.
Kunnioitusta siinä mielessä ei seura saa, eikä nykymenon mukaan sitä odotettakaan....silloin vaan joutuu seurat panostamaan jenkkeihin......kellä massia maksaa...Kataja, Salo ainakin varmaan isolla ajajilla nuoren miehen perään.
 
#11
En usko että Karhu lähtee kilpalaulantaan pelaajien hinnoilla. Uskon että taustalla sen verran järkeä ettei eletä ylivarojen vaikka Hesari muuta kirjoitti.

Onko mitään tietoa tihkunut onko Karhu halukas eurokentille?
Ei kai tuo nyt yhtäkkiä ole muuttunut niin, että Hesari olisi jotain muunneltua totuutta julkaissut? Se oli seuran puheenjohtaja, joka ihan avoimesti kertoi haastattelussa asiasta, ei ole missään yhteydessä sanonut tulleensa väärin siteeratuksi tai ole käsittääkseni myöskään mitään oikaisua pyydetty. Se on sitten eri asia mitä on "yli varojen", mutta puheenjohtaja on siis todennut, että kyse tappiollisesta, kalliista harrastuksesta - tällä kaudella menestyksen myötä vähemmän kalliista.

Ja itse tosiaan myös suosittelisin Kauhajoelle, että vielä sinne eurokentille ei lähdettäisi. Parempi edetä harkiten, pienemmin askelin - ja niinhän siellä on toistaiseksi tehtykin.
 
Viestejä
2 186
#12
Innanmaa vaikuttaa lupaavalta. Muutaman pelin olen häneltä nähnyt. Laihonen ei sen sijaan herätä kelloja vaikka samassa joukkueessa pelasi Innanmaan kanssa.

Paljon huhuja on pyörinyt mestaruusjoukkueen pelaajista.
Vanttajaa on oltu vahvasti viemässä Vilppaaseen toisten huhujen mukaan Katajaan. Kantasolla ilm. ottajia on ja hänen isä vähä kattoon mikä pojalle paras. Lehtorantoja meinattu takas Kotkaan. Mutta sitte taas toisaalta on kuullu että osa tai kaikki voi jäädäkki. Mene ja tiedä aika näyttää.
 
Viestejä
389
#14
Jenkit varmaankin vaihtuu kaikki.
No se on suorastaan normi kaikki muu on poikkeavaa ;)

Tämä on yksi merkittävä syy miksi joukkueen omaksi ottamiseen syksyllä menee aikaa kun koko paletin merkittävimmät tekijät ovat kausi kauden jälkeen uusia.
 
Tykkää tästä: Rollo
Viestejä
18 040
#16
Hienoa, että mestaruuspullat on hyvin uunissa. Eivät ainakaan pala eivätkä paistu....

Jo sekin, että huhut ovat positiivisia, on hyvä alku. Vaikka huhuja ovatkin.
 
Viestejä
439
#18
Back to business. Hyvä takamies osaston diili tehty. Nyt alkaa näyttää taas homma rullaavan oikeaan suuntaan, bojanin lisäksi kaksi nuorta nälkäistä ja nyt valmis liigakaveri ottamaan todella ison vastuun ensi kaudella.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös