Kauhajoen Karhubasket 2018-2019

Viestejä
222
#41
Sie oot kyllä ihan metsässä teorioinesi....rahoitus ei tule metsän hakkuista vaan ihan muusta esim kun käyt ikhlta hakemassa halvan kirveen piha puutasi kaataaksesi voi ajatella että osa summasta menee esimHuffin palkkaan jos mies lakeuksille saapuu
Juu ja aina kun ostata adidaksen tossut tai haet motonetistä onkivavan, menee osa KatajaBasketin nousuun.
 
#44
Kapteeni siis jättää uppoavan laivan ensimmäisten joukossa? :)

Olipa hiukan ylllättävä siirto, mutta kun tapahtui, niin myös ymmärrettävä. Jumppa lie kyllästynyt kortilla olevaan peliaikaan? Viimeiset kaksi kautta Lokeissa peliaikaa on tullut vain sellaiset yhdeksän minuuttia peliä kohden. Jos 32-vuotiaalle pelimiehelle jäähdyttelyminuutit ei kelpaa, niin kertoopa vain hyvää asenteesta ja pelihaluista.

Niskasessa Karhu saa yhden koko Korisliigan atleettisimmista pelaajista (loikkaa yhtä korkealle kuin itseään päätä pidemmät sentterit) joka tsemppaa aina loppuun asti. Sen miehen moottorissa tuntuu olevan jokin ikuinen virtalähde.

Onnittelut Karhulle!
 
#47
Laitetaan tännekin. Karhun ykköskierroksen vastus Champions liigan karsinnoissa on Oradea Romaniasta.
Ei nyt kaikista pahin mahdollinen vastus mutta kova silti.

Viime kauden romanian liigan mestari.

Oradeassa pelasi kaksi tuttua pelaajaa korisliikasta. Martin Zeno ja Giordan Watson. Watson toki tuli kesken kauden mutta pelaa myös ensikaudella joukkueen riveissä. Mukava nähdä hänet.

Edit:ei Watson pelannutkaan viime kaudella joukkueessa vain on tehnyt nimenomaan ensi kaudelle sopimuksen.
 
Viimeksi muokattu: