Koripallo.com

Kauhajoen Karhubasket 2018-2019

Viestejä
59
Meilläpäin ei ole höntsä pelejä... :) Ja näkeehän osa jo näköjään ennen ensimmäistä peliäkään onko miehistä mihinkää ;)
 
Viestejä
2 333
Hienoa Karhu!

Pieni miinus toki siitä, että kotimainen osasto oli tänään aika totaalisesti ns. sivustakatsojan roolissa. (Okei, Sarcevic on melkein kotimainen, mutta silti.)

Järvi 14:22
Laihonen 06:08
Innamaa 02:43
Niskanen 01:08
Hakamaa 00:00

Sitten heti perään reissu Sofiaan. Pidetään peukkuja.
 
Viestejä
1 596
Loistavaa Karhut. Hieno voitto. Oradea on nimittäin todella kova porukka.Nyt on itseluottamus korkealle joten eiköhän mennä loppuun asti karsinnoissa.
 
Viestejä
2 333
Aika kova on kyllä tempo.

Heti tulevana tiistaina peli Sofiassa ja Levski saapuu Kauhajoelle vastavierailulle jo perjantaina.

Jos Karhu sattuisi kaatamaan bulgaaritkin, niin viimeistä karsintakierrosta pukkaisi sitten jo seuraavan viikon ma & to (1.10. & 4.10.).

Toisaalta näin Europelien vankkumattomana kannattajana tekee mieli sanoa, että kyllähän toi setti pesee minkä tahansa muun kotimaisen joukkueen pre-season harkkapelit. Että mikä joukkue on iskussa kun sarja alkaa, ellei sellainen joka on jo pelannut kuusi (tai edes neljä) kovaa kv. matsia siinä vaiheessa kun muut on vasta vähän höntsäilleet?
 
Viestejä
2 333
Jos muuten jotakuta kiinnostaa, niin jotakin lauantai-illan katseltavaa etsiessäni törmäsin FIBA:n sivuilla tallenteeseen tän illan matsista jossa Levski pistää nokkiin Siauliaita kotonaan ja varmistaa jatkoonpääsynsä Karhua vastaan.

Että tuollainen jengi vastassa seuraavaksi.

 
Viestejä
336
Ei ottanut Karhu käkättimeen, vaan jatkaa näköjään karsintataivalta! Onnea faneille, nää on tärkeitä päänahkoja ja tuntuu paljon hienommalta kuin mikään korisliigan runkosarjan otteluvoitto! Naattikaa, ootte sen ansainnut.
 
Viestejä
2 333
Sori tää flood-posting, mutta kattelin just ton Levskin ja liettualaisten välisen matsin ekan neljänneksen. Kannattaa tosiaankin tsekata vaikka vain se - jos ei koko matsia jaksa tai ehdi katsoa.

On varsin kiinnostava joukkue tuo Levski.

Ykköskentällinen on oikeasti äijiä - ei niin, että ne olisi erityisen pitkiä, mutta ne on isoja - osa on muskelikaappeja ja osa muuten vaan lihaksikkaita köriläitä. Siitä huolimatta nää äijät juoksee kenttää kuin aropuput ja "hitaissa hyökkäyksissä" pistää sitten pallon sellaiseen liikkeeseen, että oksat pois. Eikä nää ole mitään "nuorisolaisia", vaan kokeneita pelimiehiä koko ydinjengi.

Levskin selvä ongelma on - vähän sama kuin Karhulla - että aloitusviisikon (tai ekan kuuden pelaajan jälkeen) taso laskee kuin lehmän häntä.

Esim. tossa Siauliai-pelissä Levski johti kolme minuuttia ennen ekaa taukoa 15-2. Kun vaihtopelaajat astui kehiin, Siauliai kavensi jakson numeroihin 19-13. Statsien mukaan Levski kiskaisi toisen kerran toisen puoliajan alussa vieden kolmannen neljänneksen 20-12. Eli taas kun aloituskentällinen tuli tauolta sisään.

Box Score kertoo taas kaikenlaista: aloitusviisikon +/- on puhdasta plussaa: +16, +17, +20, +24, +27. Näiden lisäksi yhdellä vartin pelanneella on +8. Loppujen pelaajien +/- on pakkasella, vaikka joukkue voitti 14:llä pisteellä (keskimäärin 1 miinus per minuutti eli kymmenisen minuuttia pelanneilla -10, kolme minuttia pelanneilla -3).

Silmään sattui erityisesti Ivanovin körmy-veljekset (liekö oikeasti veljekset, mutta voisivat hyvin ollakin) jotka on molemmat 205-senttisiä ja muutenkin todella isoja. Varsinkin numero 44 Deyan Ivanov myös juoksee sekä jopa heittää kolmosia ihan tosta vaan.

Jenkki-takamies Patrick Rembert (no. 11) on lyhyehkö, mutta tuhoavan tehokas pistekone ja kaksimetrinen lyhyt laituri Hristo Zahariev (no. 32) on iästään huolimatta fyysinen ja nopea. Avausviisikon täydentää kohtuukokoinen (196) syöttötaitoinen herhiläispuolustaja takamies Bozhidar Avramov (no. 6).

Avramov ja Zahariev lienee monille tuttuja myös viime vuoden MM-karsintapeleistä - kumpikin kun kuuluu Bulgarian maajoukkueen perusrotaatioon (Zahariev taitaa olla jopa vakkarina avauksessa ja Avramovkin pelaa keskimäärin sen 15-20 minuuttia).

Että ihan on työmaata Karhulla tossa porukassa. Varsinkin jos ne tulee kotonaan tolla sykkeellä erien alkuihin. Voi kun olisi nyt Karhulla penkillä leveyttä... tai jos se nousisi nyt vastaamaan huutoon Levskin penkkiä vastaan.


Tolla linkkamallani matsi-videolla itse peli alkaa suunnilleen kohdasta 10:30 - ja siinä on heti pelin alussa jo pari aika tyypillistä (ja näyttävää) tilannetta. Jos ette jaksa katsoa koko ekaa neljännestä, tsekatkaa parin ekan minuutin lisäksi Levskin hyökkäys alkaen videon kohdasta 18:40. Että tuollaista jengiä.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös