Koripallo.com

Kauhajoen Karhubasket 2020-2021

Viestejä
1 223
Onhan tuo Karhubasketin lähes täysi rosteri ihan jäätävän kova. Jos tuon saa pelittämään, niin terve. Ja lisäksi paras pisteidentekijä Malcolm puuttuu tästä edelleen.
Vauhti ei tässä pelissä kyllä päätä huimaa.
 
Viestejä
1 223
Otetaas ny vähän Selkkiksen tonttia, että tulee sanottua jotakin tästäkin pelistä.
Peli lähti käyntiin oudon tunnustelevasti, eikä kierroksia saatu ylös oikeastaan ennen kuin Pyrinnön lähtiessä kiriinsä, jos silloinkaan. Poislukien Garrett jr., joka edelleen tekee hyvällä energialla töitä ja pitää vauhtia. Vauhtia on myös Hilliardilla, joka kuitenkin vielä hakee peliään.
Sarceviciltä nähtiin tänään häikäisevää ja pelin ratkaissutta dominointia, huippuna yksi koriin johtanut syöttö längistä. Kun Bojanilla kulkee, tuntuu välillä että vähempikin määrä highlight-no-look- syöttöjä riittäisi, ja että ihan tavallisillakin vois saada saman lopputuloksen... Okko on myös hyvällä tasolla pelistä toiseen, ja Osaghae on kuin hontelo nostokurki, mutta usein omissa korkeuksissaan.

Karhun peli on silti edelleen kovin keskeneräisen näköistä, mikä on tietysti ymmärrettävää. Holyfield, Hilliard, Osaghae ja toivottavasti pian myös Malcolm tarvitsevat kipeästi yhteisiä harjoitus- ja peliminuutteja. Garrett sen sijaan tuntuu sopeutuvan nopeasti palettiin.
Tänään peliä katsoessa tuli jopa mieleeni, että voiko omiin ratkaisuihin kykeneviä pelaajia olla joukkueessa jopa liikaa? Mitä tapahtuu kun tuohon lisätään vielä Malcolm? Toistan vielä, että jos Koskimies saa tuon orkesterin kunnolla soimaan, niin tulee pitkä kevät.
 
Viestejä
693
Rakuuna sivalsi jo pöydän tyhjäksi, mutta täytyy olla tyytyväinen 3. Jakson 8minuuttiin jolloin toteutettiin täydellisesti Jannen pelisuunnitelmaa miten paikka puretaan suveneeristi. Bojanin mieletön show.
Onneksi riitti voittoon kun 4. Jaksolle lähdettiin takki auki ja se on pyrintöä vastaan iso virhe.
Mut hyvän joukkueen ja hyvän joukkuehengen merkki kun nämäkin notkot hoidetaan nyt rauhassa pois.

Selvitymistaistelu loukkaantumisten ja uusien pelaajien sisäänajossa hoidettu täysin kunniallisesti. Vain vilpas pääsi 'yllättämään' mutta sen jälkeen ilman kunnon yhteistreeniä kova voittoputki.
Toki täytyy todeta että voittopolkua tasoitti ihmeellinen vastustajien takamiesten häviäminen rivistä ennen pelejä, UU pelissä blondin nilkutti, Lahdessa campell lähti, katajan Wilson loukkaantui, Pyrinnön Lewis myös. Olisko muuttanut lopputulosta mutta kuitenkin.
Nyt 2.sija omissa käsissä ja jos/kun saadaan laituriraketti malcolm ja raketti vehmasen rosteriin niin niin .. puksuttaa kivasti.

5 ottelua jäljellä.
KTP, Nokia, Ura vieraissa ja Pyrintö ja kouvot kotona. 5/0 saldo otettavissa mutta ikäviä vastuksia kaikki joten joukkuepeli pitää saada nippuun tauon aikana. Mm Ura teki sen mihin KB ei pystynyt, haki voiton Joensuusta.

Kuten aiemmin totesin niin nousukiito koko orkesterissa lähti Salon pelin kuvioissa ja liittohärdellissä. Päätös oli: 'piretähän se pantteri sitten lakeudella ihan piruuttaankin'
No se on toinen juttu, nyt naatitaan vaikkei kentänreunalle pääsekään ehkä koko keväänä..
 
Viestejä
2 787
Karhun peli Pyrintöä vastaan näytti miten tuo Pyrinnön erilainen paikkapuolustus rikotaan. Yksinkertaisesti, tarvitaan 1 kpl valmennusjohto joka tietää minkälainen spacing toimii, tarvitaan 1 kpl Sarceviceja, joka tietää miten tuosta hyvästä spacingistä syntyy oikeat syöttökulmat ja lisäksi muutama urheilullinen viimeistelijä.
Jos Pyrintö aikoo mennä keväällä pitkälle, sen tarvitsee ainakin jossain vaiheessa pelata jotakin muuta puolustuspäässä. Vaikka ihan vaan vaihtelun vuoksi.
 
Viestejä
58
Jos Pyrintö aikoo mennä keväällä pitkälle, sen tarvitsee ainakin jossain vaiheessa pelata jotakin muuta puolustuspäässä. Vaikka ihan vaan vaihtelun vuoksi.
Jos Pyrintö aikoo mennä keväällä pitkälle, on sen pystyttävä pelaamaan täydet 40 minuttia. Varsinkin Pyrinnön nykyinen puolustustyyli ei anna yhtään anteeksi, jos yksikin pelaaja ei suorita konseptia täysillä. Kahdessa edellisessä pelissä on ollut aivan selviä totaalisia ja pitkiä nukahduksia, joita ei vain saa tulla. Tilannetta on korostanut se, että vastassa on ollut selkeät huippujoukkueet, jotka pystyivät repimään eron ennen viimeistä neljännestä liian suureksi. Vastavuoroisesti, kun Pyrintö toteutti konseptiansa kykyjensä mukaan, Seagulssit ja Karhut olivat todella suurissa ongelmissa.

On toki myönnettävä, että Sarcevic oli eilen syöttöinensä aivan jäätävän kova ja varsinkin Garrett Jr löysi itsensä usein aivan oikeasta paikasta.
 
Viestejä
693
Jahas, tauko taas pidetty. Lisää pelaajia rosteriin ja toisesta päästä pois.
Niskanen ja Malcolm näköjään huilaa KTP pelin mutta viime viikkojen pelaajarosterin huomioiden erittäin hyvä tilanne.
4jenkkiä (osaghae, holyfield, hilliard ja garrett) mukana sekä bojan, okko, eero ja kalle, sekä Thomas palaa areenalle).

Vauhtia pitää riittää että saadaan niskalenkki Mangano/Burton tornista. Luulis ainakin et pelihalut oli tauon jälkeen korkealla.
 
Viestejä
1 223
Juu, mielenkiintoista katsoa, kuinka pariviikkoinen reenirupeama näkyy otteissa. Vauhtia ainakin tulee luultavammin olemaan, toivottavasti myös järkeä. Malcolm on edelleen sivussa, mutta kuulemma jo pian taas parketilla. Jos ny sitte vielä mahtuu kokoonpanoon... ;)
 
Viestejä
693
Olihan se. Hienosti pilkottiin Kotkalta siivet taktisesti järkevällä pelillä.
Kaikesta näkee että joukkue vetää nyt vahvasti nousukiidossa kaikinpuolin.
2sija ratkaistaan viikon päästä pyrintöä vastaan ja todnäk Pyrinnön ykköstykki Lewis mukana. Siinä sitten punnitaan joukkue.
Sitten henkisesti hankalat ottelut paineetta pelaavat nokia, kouvot ja Ura.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös