Koripallo.com

Knicks 2016 - 17 Taasko pakka sekaisin

Viestejä
1 018
Ei siinä kauaa taas mennyt, kun päät painuu alas isossa omenassa. Joka vastustaja tekee sen 120 bojoo, joukkuepuolustusta ei taaskaan ole vaikka muka hankittiin vetskuja ja puolustusosaamista. DRose ja Melo ei näköjään enää osaa hypätä yhdella jalalla. Jokainen pakkoajo on bunnyhop ja syöksy seinään. Melo elää enää hypäreillä ja DRose muistaa enää yhden nopeen ajon vasemman kautta sisään oikealla kädellä. Hyvä, mutta toimii vain pari kertaa illassa. On joutunut nyt loukkaantumisten takia opettelemaan uutta pelityyliä ja huomannut, että jäi näköjään hypäri opettelematta... oikean käden kuljetuksesta aina vain sellainen yhden käden laaka floater.

Saas nähä mitä tulee... ja kuka lähtee vaihtoon ekana
 
Viestejä
376
Vs: Knicks 2016 - 17 Taasko pakka sekaisin

Miltähän tuntuu maksella 16 milliä vai mitä Noahille vielä parin vuoden päästä...
Tällä otannalla Rose-Lopez kauppa oli aika ryöstö Bullsille.
 
Viestejä
52
Vs: Knicks 2016 - 17 Taasko pakka sekaisin

Chigagossa olivat vedossa ja eilinen ensimmäinen puoliaika tuntui jatkavan samaa. Oliko sitten virhevaikeudet vai mikä kun iski lamaannus. Ei tuolla kyllä avauksen ulkopuolelta vahvistuksia tule ja Noah tosiaan vähän mitä sattuu päivästä riippuen. Carmelostakin tulee fiilis, että kun on vuosikaudet tottunut punnertamaan kaikki pinnat niin siihen moodiin ajautuu turhan helposti vielä nytkin, vaikka teoriassa ainakin muitakin pelimiehiä kentältä löytyisi.
 
Viestejä
1 018
Vs: Knicks 2016 - 17 Taasko pakka sekaisin

Sasha vaihtoon markkinoille ja Kuzminskalle lisää peliaikaa. Jotain reagointia hei.
 
Viestejä
1 018
Vs: Knicks 2016 - 17 Taasko pakka sekaisin

Knicksissä eletään mielenkiintoisia aikoja, Trade-deadline lähestyy ja Melolle buuataan. Zenmaster ilmeisesti kulisseissa valmistelee kauppoja.
Knicksin peli ailahtelee ja eilen illalla Knickslegenda Charles Oakleykin pidätettiin kun oli jotain torikokousta fanin kanssa yleisössä. Oakley ei olis pelaajana kyllä katellut tällästä peliä rähisemättä muutenkaan.
 
Viestejä
50
Vs: Knicks 2016 - 17 Taasko pakka sekaisin

Knickstape kairasi maukkaan päänahan Spurseilta. Näitä lisää! Pari päivää huilia ja sama uusiksi Oklahomassa.. Vähän lisää consistancyy touhuun nii hyvä tulee. Todennäkösesti tulee tukkaan se 20 pinnaa, se olisi NIIN tyypillistä näille Knickseille.
 
Viestejä
126
Vs: Knicks 2016 - 17 Taasko pakka sekaisin

" MSG Executive Chairman Jim Dolan and Phil Jackson announced today that, after discussing the future of the New York Knicks, they have mutually agreed to part company. Mr. Jackson is leaving his post as President of Basketball Operations, effective immediately."

End of an era.... Ihan ei mennyt niinkuin piti....
 
Viestejä
1 018
Vs: Knicks 2016 - 17 Taasko pakka sekaisin

Kesä etenee ja Manhattanilta lähtenyt mm Rose ja Zenmaster, joka sai ennätysajassa niin vihat niskaan, että ei paljon valmentajagurun historia painanut.

Beasleyn lisäarvo jää nyt ihan wait and see tasolle, mitään suuria ei kaverilta tarvitse odotella. Kunhan löytää roolinsa ja pysyy pää pelissä. Sessions on ihan solid backup pointti ja kokenut jo. Hardaway juniori tuo heittovoimaa ja toivottavasti tehot pysyy nyt tasasena koko kauden verrattuna silloin rookie-vuoteen. Isot pelit vasta edessä uralla.
En oikein aina tajua tätä R Bakerin palvontaa Nykissä, mutta ei ehkä tarvitsekkaan.

Rookie NTilikinan mooveja odotan suurella mielenkiinnolla.

Paaaljon on nyt taas KPn varassa... häntä ei kuulemma vaihdeta kehenkään.
 
Viestejä
50
Vs: Knicks 2016 - 17 Taasko pakka sekaisin

Rosen ja Philin lähteminen ovat omasta mielestäni jatkon kannalta hyviä juttuja Knickseille. Jos Derrick oltaisiin saatu samalla rahalla pidettyä NYK:ssä kuin mitä Cavsit hänelle maksavat, olisi ääni kellossa ehkä eri 8]

Off-season Knicksien osalta ei ainakaan minun silmissäni hirveän vahvasti mennyt. Itse olisin varannut ensinnäkin Dennis Smith jr draftista (niin kuin teinkin KP.comin mock draftissa) , joka osoitti kesäliigassa omaavansa paljon potentiaalia. Toiseksi, Hardaway juniorista maksettiin käsittämättömät lunnaat näyttöihin nähden.. Knicks rupeaa olemaan aikalailla käsiraudoissa Noahin ja TH jr. soppareitten kanssa. Hardaway ei ole huono peluri, mutta "ihan ookoo"- pelaajasta en rupeaisi +70 miljoonaa maksamaan itse. Ja päällä tietenkin vielä Melon soppari.. Melon tradekuvioista en jaksa edes kirjoittaa, niin epätoivoinen tilanne on tällä hetkellä. Beasleyn signaaminen oli minusta hyvä veto, Sessionsin taas puolestaan ihan ok (aika lattea back up, mutta ihan validi pelaaja).

Toivottavasti Porzingis olisi kesällä ottanu askeleen tai kaksi eteenpäin ja 8th seed olisi edes jollain tasolla realistinen tavoite. Muuten pitää toivoa, että Nkitilina on parempi kuin kukaan osaa arvatakkaan.
 
Viestejä
1 018
Vs: Knicks 2016 - 17 Taasko pakka sekaisin

Knicks selvisi OKC vierailusta häviöllä, joka ei ylläri mutta pahempaa selkäsaunaa pelkäsin. OKC ei itsekään vakuuttanut monelta osin... vielä. Kemiat vielä hukassa, mutta taito piti pystyssä väkisinkin. Paul, Melo, Westbrook ja muut tekee ne omat tehonsa anyway. Muutaman kuukauden päästä kova jengi vaikka välillä pelasivat niin tylsää levityspeliä.

Mutta Knicks, sanon sen taas R Baker vaihtoon ja äkkiä. Tilalle oikea pointti ja vielä sellainen joka osaa pelata ja tehdä korejakin. Tämä kaveri kuuluu divariin. Beasley teki korin ja väänti nilkkansa heti. Plussaa oli ekan puoliajan joukkuepuolustaminen joka peräti toimi hetken aikaa. Toinen puoliska ja järjetön määrä pallonmenetyksiä tappoi koko pelin.
 
Viestejä
891
Vs: Knicks 2016 - 17 Taasko pakka sekaisin

Kuinkas tuo Frank Ntilikina, olisiko hänestä oikeaksi pointiksi?
 
Viestejä
1 160
Vs: Knicks 2016 - 17 Taasko pakka sekaisin

Tuolla mitalla polvivammat ovat kyllä todella huono uutinen, vaikkei kyseessä tällä kertaa olekaan perinteinen jatkuva rasitus. :-\
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös