Koripallo.com

Korihait 2018-2019

Viestejä
4 822
#6
Jotenkin ei enään tunnu " omaalta joukkueelt " kun Herbert ja lehtonen on poissa sieltä .
On varmaan tulossa uusi junnuja .
Mutta olen mukana seuraamassa . En oiken ole vakuuttunut korihaiden johtokunnasta .
Toivottavasti osaavat homman .
 
Viestejä
4 822
#7
Joku muukin on huolissaan Korihaista . Ainakin tämän päivän lehden tekstari palstalla . Ottaa mallia Porin Ässistä jolla meni raha jutut penkin alle .
Ja Korihait toistaa viime kauden virheet .

En usko millään hai -golfilla . Tavallinen duunari tai autotehtaan sankarit . Ei varmaan kiinosta . Se oli hyvä tempaus jossa junnut plus Nikula Lee Saaristo pelasivat autotehtaan sankareita vastaan . Näitä lisää ....
 

Isokuva

#8
En tiedä tuliko peitsille hyvä mieli kun sai nuoret pojat haukkua... Antaa heidän pelata, kannustuksen kautta mennään mielummin. Olen vuosien varrella nähnyt eri paikoissa montakin pelaajaa, joista ei olisi teini-ikäisenä uskonut tulevan aikuisena hyvää pelaajaa. Toisaalta moni junnutähti on myöhemmin hävinnyt.
 
#12
On varmaan sopinut hoitavansa asiat kuntoon.
Eiks noi viimeisen pelikuukauden rästit menny maksuun toukokuussa? Näin ainakin kerrottiin josain. Ja lainaa oli viime kauden tuloksella kuitattu viidennes pois.

Onko mitään huhuja pelaajauutisista? Ei varmaan hirveän kova vetovoima ole talousvaikeuksista johtuen!
 
Viestejä
143
#17
Nyt olisi sitten syytä jenkkihankintojen onnistua ja isoimmat panostukset pitäisi laittaa sentteriin ja pelintekijään. O'Brienin jatko kelpaisi koska on ihan pätevä yleispelaaja, tiedettäisiin ainakin mitä saadaan ja varmasti kehittyykin vielä. Neljäs hankinta voisi sitten ollakin joku high risk - high reward tyyppinen kunhan tosiaan C ja PG hankinnat onnistuisivat.

Mites suomalaisosasto? Moleniuksen jatko olisi loistojuttu vai onko mennyt jo johonkin?
 
Viestejä
70
#20
Hai haaste onnistui hyvin ja jäi alle 90 kausaria tavoitteesta 600.Aikaa jatkettiin vielä viikolla joten uskon että täyttyy tavoite kun heti mennyt lisää kortteja
 
Ylös