Koripallo.com

Korihait 2019-2020

Viestejä
64
#21
Taas ne tekee sen, että julkaisevat könttinä jotain 4-6 sopimusta ja sitten ne ovatkin muutama oma junnu ja loput divari A ja B:stä kun rahat ei riitä ja kuka tulee olemaan kakkosvalmentaja ja kuka vetää kesäreenit jos päävalkku tulee vasta elokuussa.
 
Viestejä
13
#22
Marttinen ja Nuolivirta?

Kahden parhaan kotimaisen poistuttua kilpailijoiden riveihin olisi ensiarvoisen tärkeää saada signattua edes vähän korkeamman profiilin kaveri, esim Aidoo, jo ihan seuran uskottavuuden rippeiden vuoksi.

Kyllä nyt alkaa olemaan viimeiset hetket = kausi, saada edustustasolla tekemisen meininkiä, uskottavuutta ja nostaa profiilia. Jos ensi kausi menee taas rämpimiseen, jo neljättä kautta peräkanaa, saa vuorikadulla lyödä lapun luukulle.

Btw. ei muuten näkynyt Lehtosen eikä Nikulan nimeä paikalliseen lukioon hyväksyttyjen joukossa. Toivottavasti HBA kutsuu. Jos muualle, niin entistä surkeampi kuva välittyy jos edes 16 vuotiaita omia kasvatteja ei saada pidettyä / eivät näe edustusta vaihtoehtona itselleen.
Onhan Nuolivirrallekin täällä spekuloitu muutamaakin uutta osoitetta, joten varsin hyvä jos hänet saadaan pidettyä. Mielestäni laadukas kotimainen "kakkossentteri".

van Andringa tuli viimeksikin vain sitä kautta, että sopimukselleen ulkomailla tapahtui jotain ennen kauden alkua. Tuskin hänen varaansa laskettukaan.

Saisikohan Mäkelää ja/tai muutamaa vuotta vanhempaa Lehtosta takaisin, kun heidän Kristikansa ei lopulta ollut liiganousua lähelläkään (vai ovatko pidempään sitoutuneet) ja Turun seutu näyttää keskittävän paukkunsa Uralle. Joku kai Urankin takakentältä lähtee, kun Andringa pestattu ja Trey jatkaa ...
 
Viestejä
9
#23
Hyvä profiili kaveri hankittu sekä omia junnuja ja paluumuuttaja. Juhannuksen jälkeen varmistuu 3-4 kotimaisen pelaajan nimet(ei Nuolivirta), sekä pari isoa kaksoispassilaista? Ihan ok nippu tulossa, jos kaikki natsaa ensiviikolla. Odotellaan innolla
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös