Koripallo.com

Korihait 2019-2020

Viestejä
365
lehtimiehen kuulin laskeneen itse oli pässyt 197 katsojaan eli kummatkin luvut ovat varmaan aika likellä oikeaa. :/
 
Viestejä
90
Hävetkää Uudenkaupunkilaiset:mad:
Joku Chicago Bulls saa turpaan kaudesta toiseen, silti yleisö ei hylkää.
uudenkaupunkilaiset :D:D:D.
Saa tulla kattomaan kauempaakin jos noin sopii sanoa meille
uudenkau:D:D punkilaisille .
Ehkä siel tsikagos on hiukan enemmän niitä ihmisiäkin...
 
Viestejä
1 238
Taitaa olla aika sama kuka tuota nykyjengiä valmentaa, mutta onko Justen sopimuksen purkamista mietitty? Onhan tuo Cook aika surullinen tapaus, mutta eipä tuo Bensonkaan mikään häävi ole. Tänäänkin yli 32 minuuttia peliaikaa ja vain 1 syöttö....
 
Viestejä
378
Hävetkää Uudenkaupunkilaiset:mad:
Joku Chicago Bulls saa turpaan kaudesta toiseen, silti yleisö ei hylkää.
vertasitko juuri uusikaupinkia ja chicagoa, korihaitta ja bullsia. muuan markus van oli chicagosta. häntä tarvittaisin nyt. missä lie hänkin mene.
 
Viestejä
378
Taitaa olla aika sama kuka tuota nykyjengiä valmentaa, mutta onko Justen sopimuksen purkamista mietitty? Onhan tuo Cook aika surullinen tapaus, mutta eipä tuo Bensonkaan mikään häävi ole. Tänäänkin yli 32 minuuttia peliaikaa ja vain 1 syöttö....
hankala saada tilasto merkintö syöttöä jos joukuekaveri ei osaa heittää sisään.
 
Viestejä
90
Screenshot_20191110-203328.png

Ventoniemikin jotenkin alisuorittaa , eikö kiinnosta...
 
Viestejä
378
1-4 kausi mennyt. cook vielä kotin. kiitos. panostetan vähän enemän aikaa/rahaa uuten kaveriin. vai hankittaisinko sittenkin yleis mies jantunen saksan 2 divisionasta ja ihmetellän kun ei hänen avulla voittoja tule?
 
Viestejä
365
Itsepelistä

Uudet vahvistukset ovat ok varsinkin Jalen Henry. annan kolme ottelua aikaa kunnes loppu joukkue myrkyttää asenteen ja tappaa yrittämisen jollei voittoa tule siihen mennessä. Herra latasi todella kaukaa kolmosia sisään, mutta sivulta heitto oli hukassa tiedäsitten oliko vielä matka väsymystä. Puolustus oli erittäin hyvää siitä iso plussa.

Antoon cook on nyt ollut susipaska. parit urheilija virhettä ja suihkuun ennen ottelun loppua yksi 2p kori ja vapaa viivalta toiset 2 paunaa. Ja tätäjampaa olin vielä pariviikkoa sitten vielä pitämässä joukuessa. Suomen talvi tai joukkue tappanut herran totaalisesti. Ei muuta kuin poikki ja pinoon, Puolustusta ei ollut edes nimeksikään.

Eniten mikä sydäntä särki oli Mika Marttinen. Peli kun on loppunut niin kaveri mussutaa ja valittaa joukkuelle että miksei tule syöttöjä. Kaveri liikkukentällä tai oikeammin laahustaa ja tämäkö on joukkueen kapteeni. Joka omalla tekemisellä johtaa joukkuetta. Eihän tota katso tai kuuntele kukaan jokkuessa, Tommi Lehtosessakin on enemmän johtajaa kun tässä haukkuja vässykässä. Kapteeni anna mun kestää, ehkä jossakin taloyhtiön puulaki joukkuessa.

Lehtonen pääsi yhdelle kierokselle kentälle, kaveri oli aika vapaana kolkkiviivan ja sivurajan välissä ei tullut yhtään syöttöä. Jäi puolustuksessa isojen lokkien jalkoihin pistettiin penkille ei saanut tilaisuutta näyttää kolmos heitto taitoa. Samaan aikaan Vesa Heinone tuhri kolmosia ohi senkuin jaksoi ei antanut yhtään syöttöä, hienoa joukkue pelaamista kiitoksia paljon.

Valtteri leinoa pelutettiin sitten Lehtosen jälkeen/tilalla, en ymmärrä miksi ei saa kolmosia sisään. Puolustus on surkeaa ja ottaa virheitä, Taitoa vain ei ole tarpeeksi oikein mihinkään.

Henri Ventoniemi väläytteli aina aikavälein hastamisella korilla jotenka pienoinen plussa peli sarakkeseen. Jos ottaisi enemmän profiilia ja nostaisi asennetta ois c merkin arvoinen. Nyt häilyy liika pelaaminen ja tekemisen taso.

Ernest Zeigler pelasi hyvin ajoi korille oli niitä vähäsiä valopilkkuja joukkuessa. Näilä kahdella uudella miehellä, jos mieliala ei myrkytetä niin voitaisiin toivoa voittoakin.

Casey Benson pelasi ihan hyvin ollut niitä korihaitten tasasempia pelaajia. Nyt kun saanut Zeiglerin ja Henryn rinnalle toivoisin että kaivettaisiin se eka voitto vielä kun saisi yhden uuden pelaajan jollei cook ota päätä pois perseestä.

Ja sitten vikana koutsi Jordi, mies on henkisesti täysin kuollut joten lyötyä en viitsi lyödä. Sen sanon että herrralla ulkopuolisesti näyttä olevan mielessä seuraavat vaihtoehdot. Toivoo saavansa potkut seuralta tai hautoo japanilaista sepukua tylsällä lusikalla. Tai näiden vaihtoehtojen jonkin nälöistä kompinaatiota.

Ja vimosena se kuuluisa kuudes pelaaja eli koti joukkueen kannattajat. Täyttä väsykkä porukkaa hylkää joukkueen totaalisesti. Kun on vaikiaa niin silloin punnitaan se veri tää porukka on surkiaa. Ja sitten mussutetaan että ei tulla kun ei pärjätä. Vässyköiden vässykät vituttaa tää porukka, ei ne ole koskaan ollutkaan tämän joukkueen tukena HÄVETKÄÄ.

Onko koskaan ollut alle kaksisataa katsomassa ottelua ?????????????????
Kaikkein kipeämmin joukkue tarvitsee nyt apua henkiselle puolelle sillä henkisesti tämä joukkue on täysin pystyyn kuollut. En muista koskaan nähneeni näin kuolutta poppoota. Nyt tarttis saada edes mennyt kenraali Adolf Ehrnrooth pitämään vähän puhetta johtajuudesta ja yhdessä tekemisestä. Liekki pitää ensin saaada sytytettyä.

Eipä tässä muuta kuin alkavaa viikkoa kaikille, ja läpsyttelijä viestittelijät voivat läpsytellä perseitänne tai kankkujanne ihan kumpi tuntuu vain mukavemmalta. :)
 
Viestejä
378
minä menen ja laita nyt hakemuksen korihain johtokuntan pääsenkö kuntaan mukaan vai otetanko sinne ulko puolisia? ei sinne sauna porukaan varman minua valita. minulta voisi tulla joku uusi idea tai ehdotus mutta niitä ei kuulema oteta sielä positiivisesti vastan. joka tapauksesa laitan hakemuksen korihait@korihait.fi laita sinäkin tam ja miwi
 
Viestejä
90
Hyvä kirjoitus J tamtam . Itse henk.koht voin sanoa että mielelläni kävisin katsomassa , mutta niinkuin laitoit että nyt on enää tosifanit paikalla . Yritin olla viimekauden tapaan joka pelissä vaikka tuli tukkaan melkein aina (tänään en ollut) . Nyt kynnetään jo syviä suo-ojia verrattuna viime kauteen , mun mielestä tää on vaan liikaa . Yksinkertaisesti voi sanoa että tämän joukkueen rakentamisessa kaikki on/oli pielessä . Toivon muutosta että viitsisi vielä hallille tulla korista seuraamaan , muuten tämä kausi oli tässä . Ehkä sitten korihait tippuu , mutta ei se yleisön vika ole , ugh .
 
Viestejä
6 444
muuan markus van oli chicagosta. häntä tarvittaisin nyt. missä lie hänkin mene.

Van on muistaakseni Islannissa tällä kaudella.

Mitä tulee Korihaiden tilanteeseen, niin kyllähän peli luovutettiin jo heinäkuussa. Itse odottelin kauden alkuun asti koska tulee ilmoitus, että Hait vetäytyy viime hetkillä sarjasta tai jotain muuta yhtä radikaalia. Sellaista ilmoitusta ei koskaan tullut, vaan lähdettiin mopolla moottoritielle.

Harmillinen tilanne Korisliigalle ja ukilaiselle yleisölle. Enpä tiedä, ymmärsikö Justekaan sopimusta tehdessään täysin, mihin veneeseen hyppäsi.

Kausi on toki vasta marraskuussa, mutta mikäli rahaa ei ole, niin vaikeahan Ukin on enää suuntaa muuttaa. Toivotaan kuitenkin, ettei Korihaille käy kuten Lappeenrannalle, Äänekoskelle, Säynätsalolle ja muille perinteisille korispaikkakunnille.
 
Viestejä
699
Enpä jaksa tarkistaa mutta kuulostaa väärältä tiedolta. Ymmärtääkseni Kaminen pelasi joukkueineen tuolloin jopa playoffseja? Prove me wrong.

Juu, tuolla kaudella pisin Tarmon tappioputki oli 6 ottelua helmikuussa. Pudotuspelejä pelasivat kolmen ottelun verran puolivälierissä Honkaa vastaan.
 
Viestejä
6 444
Korjaan, se Tarmon 21 matsin tappioputki on kaudelta 08-09, Grönroos ja Ekström puikoissa. Eikös ensin mainittu ole nyt Ukin taustalla?
 
Viestejä
1 375
On surullista katsoa Korihaiden peliä ja paikalla nippa nappa 200 henkeä ja niistäkin lähti pois osa kolmannen jakson jälkeen.Joukkue pelaa ihan hyvin välillä taitojensa mukaan mutta väärässä sarjassa.Ei divarin pelaajat heti ole korisliigapelaajia taitojensa puolesta.Näkee joukkueen johdon ja seuran hallituksen ilmeistä miten tuskaista on eikä helpotusta ole näköpiirissä.Eilisen ottelun katsomosta silmiin osui kaksi seura ikonia Lee ja Saaristo mitähän herrat mahtoi ajatella seuran tilasta.Joukkueen kasaaminen olisi pitänyt olla pelistä ymmärtävien käsissä ei amatöörien nyt on myöhäistä kun on jo housuissa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös